Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science (Hons) σε Χρηματοοικονομικά Μαθηματικά

Οικονομικά μαθηματικά είναι ένα διεπιστημονικό πεδίο που φέρνει χρηματοδότηση, την οικονομία, τη μαθηματική θεωρία, στατιστική και επιστήμη των υπολογιστών μεταξύ τους. Οικονομικών μαθηματικών βρέθηκε να είναι σημαντική για την κατανόηση των θεμάτων που προκάλεσε από τη διαρκώς αυξανόμενη πολυπλοκότητα του οικονομικού κόσμου, ιδιαίτερα στον τομέα της κατασκευής των διαφόρων χρηματοπιστωτικών προϊόντων, της αντιστάθμισης και της διαχείρισης των κινδύνων και των επενδύσεων χαρτοφυλακίου βελτιστοποίησης.

Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως από την παγκόσμια οικονομική επαγγελματίες όπως οι έμποροι της Wall Street και οι οικονομικοί αναλυτές σε εμπορικές τράπεζες, επενδυτικές τράπεζες, hedge ταμείο, οι ασφαλιστικές εταιρείες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Στην Κίνα, η ταχεία ανάπτυξη της οικονομίας της προκαλεί μεγάλη ζήτηση για τους αποφοίτους οικονομικών μαθηματικών που αναπτύσσουν μια ποικιλία διαφορετικών χρηματοοικονομικών προϊόντων ώστε να καλύψει τις ανάγκες για τη σύλληψη του αναπτυξιακού δυναμικού και τη διαχείριση του κινδύνου.

Μας πρόγραμμα οικονομικών μαθηματικών ξεκινά την εγγραφή του από το 2011 και έχει ως στόχο να εξοπλίσει τους αποφοίτους μας με τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ολοκληρωμένη ποσοτική ανάλυση των χρηματοοικονομικών προϊόντων, χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και αγορών.

BScFM101

Διδακτέα ύλη

Οι μαθητές αναμένεται να ολοκληρωθεί 132 μονάδες μέσα στην ακόλουθη δομή του προγράμματος σπουδών:

BScFMCurriculumStructure

* Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Επαγγελματικές Προοπτικές & περαιτέρω μελέτες

Επαγγελματικές προοπτικές

Η πίεση για την ελεύθερη διακύμανση του RMB συναλλαγματική ισοτιμία, η ανάπτυξη της Σαγκάης ως οικονομικό κέντρο και η παγκοσμιοποίηση της οικονομίας της Κίνας προκαλούν τη μεγάλη ζήτηση για τους ανθρώπους με τις δεξιότητες στα οικονομικά μαθηματικά και με επίκεντρο την Κίνα. Οι απόφοιτοι FM μας είναι εξοπλισμένα με τις εν λόγω δυνατότητες και μπορεί να διαρκέσει μέχρι τις προκλητική και προσοδοφόρα ευκαιρίες στους ακόλουθους τομείς:

  • Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες: στις επενδύσεις, την εταιρική και ιδιωτική τραπεζική, στις εμπορικές συναλλαγές νομίσματος, του πιστωτικού κινδύνου και της διαχείρισης των αμοιβαίων κεφαλαίων υψηλού κινδύνου.
  • Το επάγγελμα του αναλογιστή: εργάζονται κυρίως στις συντάξεις, ασφάλειες ζωής και επενδύσεις.
  • Δημόσιος τομέας: κυβερνητικές υπηρεσίες, δημόσιες επιχειρήσεις, οι κεντρικές τράπεζες και άλλους φορείς του δημόσιου τομέα, όπως η Παγκόσμια Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
  • Άλλοι τομείς: στον τομέα της λογιστικής, φορολογικής, δίκαιο, κ.λπ.

Προοπτικές για μεταπτυχιακές σπουδές

Της UIC FM είναι σε διεθνές επίπεδο. Οι απόφοιτοί μας θα μπορούσε να κάνει τις μελέτες τους αποφοίτους σε οικονομική και επιχειρηματική προγράμματα των περισσότερων αμερικανικών και ευρωπαϊκών πανεπιστημίων. Οι περισσότεροι Αμερικανοί κορυφαία πανεπιστήμια παρέχουν οικονομικά μαθηματικά ή οικονομικά μαθήματα που σχετίζονται με μηχανική, η οποία ζητά για τους φοιτητές με ισχυρές μαθηματικά και τη χρηματοδότηση, καθώς και καλά αγγλικά απόδοση. FM έχει τις ανάλογες απαιτήσεις.

Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών και Μηχανικών Προγράμματα http://www.siam.org/activity/fme/programs.php

2013-2014 Κατάταξη των προγραμμάτων Χρηματοοικονομική Μηχανική https://www.quantnet.com/mfe-programs-rankings/

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποUnited International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη