Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science (Τεχνολογία)

Το Bachelor of Science (Τεχνολογία) βαθμός σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτική, σχετική επαγγελματική εμπειρία ως μέρος του πτυχίο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει στο βήμα απρόσκοπτα την επαγγελματική του καριέρα στην επιλεγμένη σταδιοδρομία σας και να ενσωματώνει με επιτυχία θεωρητική μάθηση με hands-on εμπειρία.

FSEN_BSC-Tech_final

Ως Bachelor of Science (Τεχνολογία) (BSc (Tech)) των φοιτητών που θα είναι επίσης πλήρη 1200 ώρα της προϋπηρεσία - πληρώνονται συνήθως - με μια εταιρεία ή τον οργανισμό που σας συμφέρει, και θα κάνει πολύτιμες επαφές βιομηχανία, η οποία σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε μέρος ή πλήρη απασχόληση. Μας Συνεταιριστική Μονάδα Εκπαίδευσης ενεργά επιδιώκει και επιβλέπει την τοποθέτηση εργασία σας, εξασφαλίζοντας μια καλή τακτοποίηση για την περιοχή σας στόχους της μελέτης και την καριέρα.

Η πρώτη σας θητεία στο χώρο θα είναι για τρεις μήνες μετά το δεύτερο έτος σας, ακολουθούμενη από άλλους έξι μηνών που αρχίζει το καλοκαίρι διάλειμμα μετά το τρίτο έτος σας και συνεχίζοντας στο τέταρτο έτος σας. Παραλλαγές στο χρόνο και τη διάρκεια των τοποθετήσεων είναι δυνατόν.

Για να σας δώσει μια κατανόηση του πώς λειτουργεί ο επιχειρηματικός κόσμος, η BSc (Tech) περιλαμβάνει επαγγελματικές εργασίες ανάπτυξης της διαχείρισης και, μαζί με τα έγγραφα της επιστήμης.

Πτυχίο σας (Tech) πτυχίο αναγνωρίζεται διεθνώς που σημαίνει ότι μπορείτε να εργαστείτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Ένα υψηλό ποσοστό των αποφοίτων που αναζητούν ενεργά εργασία βρίσκουν εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του.

Εγκαταστάσεις

Το Πανεπιστήμιο της Σχολής Θετικών Επιστημών Waikato είναι το σπίτι σε μια σειρά από άρτια εξοπλισμένα εργαστήρια. Τα περισσότερα έγγραφα της επιστήμης περιλαμβάνει εβδομαδιαίες συνεδρίες εργαστήριο, δίνοντας σας την ευκαιρία να βάλει ό, τι έχετε μάθει σε διαλέξεις και σεμινάρια στην πράξη. προπτυχιακούς φοιτητές μας έχουν επίσης την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν πολύπλοκες ερευνητικό εξοπλισμό και τεχνικές, όπως η φασματοσκοπία NMR και αλληλουχίας DNA.

Ειδικότητες

Εντός του BSc (Tech) μπορείτε να επιλέξετε να ειδικεύονται σε:

Επιστήμη Διεθνές

Επιστήμη Διεθνές συνδυάζει την επιστήμη σημαντική με τη μελέτη στα κινεζικά, γαλλικά, γερμανικά, ιαπωνικά και ισπανικά. πτυχιούχους της επιστήμης που είναι εξοικειωμένοι με τη γλώσσα και τα έθιμα άλλων χωρών έχουν ιδιαίτερη αξία για τις βιομηχανίες με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Te Pūtaiao μου NGA Πάρτε Μαορί (Επιστήμη και Te Reo)

Η εξειδίκευση αυτή δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να ακολουθήσουν ένα πτυχίο επιστήμης σε ένα μείζον θέμα, ενώ για την παράταση γνώσεις τους Μαορί γλώσσα και τον πολιτισμό.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Βιοτεχνολόγος
<li>  &Gamma;&epsilon;&omega;&tau;&epsilon;&chi;&nu;&iota;&kappa;&#942; &Lambda;&epsilon;&iota;&tau;&omicron;&upsilon;&rho;&gamma;&#972;&sigmaf;</li>
<li>  &Delta;&iota;&alpha;&tau;&#942;&rho;&eta;&sigma;&eta; Ranger</li>
<li>  &Gamma;&epsilon;&omega;&lambda;&#972;&gamma;&omicron;&sigmaf;</li>
<li>  &Iota;&alpha;&tau;&rho;&omicron;&delta;&iota;&kappa;&alpha;&sigma;&tau;&iota;&kappa;&#942; &Tau;&epsilon;&chi;&nu;&iota;&kappa;&#972;&sigmaf;</li>
<li>  Marine &Omicron;&iota;&kappa;&omicron;&lambda;&#972;&gamma;&omicron;&sigmaf;</li>
<li>  &Omicron;&iota;&kappa;&omicron;&lambda;&#972;&gamma;&omicron;&sigmaf; &pi;&epsilon;&delta;&#943;&omicron;</li>
<li>  &Beta;&iota;&omicron;&lambda;&#972;&gamma;&omicron;&sigmaf; &delta;&iota;&alpha;&tau;&#942;&rho;&eta;&sigma;&eta;&sigmaf;</li>
<li>  &pi;&epsilon;&rho;&iota;&beta;&alpha;&lambda;&lambda;&omicron;&nu;&tau;&iota;&kappa;&#942; &epsilon;&pi;&iota;&sigma;&tau;&#942;&mu;&omicron;&nu;&alpha;&sigmaf;</li>
<li>  &Chi;&eta;&mu;&epsilon;&#943;&alpha; &Tau;&epsilon;&chi;&nu;&iota;&kappa;&#972;&sigmaf;</li>
<li>  &Tau;&epsilon;&chi;&nu;&iota;&kappa;&#972;&sigmaf; &epsilon;&rho;&gamma;&alpha;&sigma;&tau;&eta;&rho;&#943;&omicron;&upsilon;</li>
<li>  &Delta;&iota;&alpha;&sigma;&phi;&#940;&lambda;&iota;&sigma;&eta;&sigmaf; &Pi;&omicron;&iota;&#972;&tau;&eta;&tau;&alpha;&sigmaf;</li>
<li>  &Beta;&omicron;&eta;&theta;&#972;&sigmaf; &#941;&rho;&epsilon;&upsilon;&nu;&alpha;&sigmaf;</li>
<li>  &Pi;&rho;&omicron;&gamma;&rho;&alpha;&mu;&mu;&alpha;&tau;&iota;&sigma;&tau;&#942;&sigmaf; &lambda;&omicron;&gamma;&iota;&sigma;&mu;&iota;&kappa;&omicron;&#973;</li>

Πρακτική εμπειρία

τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του BSc (Tech) και θα ολοκληρωθεί 1.200 ώρες της σχετικής επαγγελματικής εμπειρίας κατά τη διάρκεια των σπουδών σας.

Μας Συνεταιριστική Μονάδα Εκπαίδευσης ενεργά επιδιώκει και επιβλέπει τη βιομηχανική τοποθέτησης σε θέση εργασίας σας, εξασφαλίζοντας μια καλή τακτοποίηση για την περιοχή σας στόχους της μελέτης και της σταδιοδρομίας, καθώς και την παρακολούθηση της ποιότητας της εργασίας σας εμπειρία.

Από τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν θα έχετε την αξιοπιστία του καταβεβλημένου εμπειρία να λάβει για τις συνεντεύξεις σας.

Ο Συνεταιριστική Μονάδα Εκπαίδευσης στο Πανεπιστήμιο του Waikato είναι ο ηγέτης στη Νέα Ζηλανδία για τα προγράμματα συνεργατική εκπαίδευση, με μέσο όρο 250 μαθητές τοποθετούνται σε επιχειρήσεις κάθε χρόνο.

Η είσοδος και η εγγραφή

Αν έχετε επιτύχει Πανεπιστήμιο είσοδος μέσω NCEA θα γίνονται δεκτές σε αυτό το βαθμό.

διακριτική είσοδος

Οι υποψήφιοι θα πρέπει κανονικά να χορηγείται Διακριτική είσοδος, εφόσον έχουν αποκτήσει συνολικά τουλάχιστον 80 μονάδες στη NCEA στο επίπεδο 2 σε τέσσερα θέματα που ισοδυναμεί με τα εγκεκριμένα μαθήματα για εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε NCEA στο επίπεδο 3, με ελάχιστο βαθμό Αξίας τουλάχιστον το ήμισυ των προτύπων επίτευγμα για κάθε θέμα. Οι υποψήφιοι πρέπει επίσης να πληρούν τις απαιτήσεις της αριθμητικής και αλφαβητισμού του Πανεπιστημίου είσοδος.

Οι αιτήσεις πρέπει να υποστηρίζεται από διευθυντή του σχολείου του αιτούντος ή ένας φοιτητής πανεπιστημίου Πρόσληψη συμβούλου.

ειδική είσοδος

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να θεωρείται για κάθε περίπτωση χωριστά. Οι υποψήφιοι 20 ετών και άνω, κατά την έναρξη του προγράμματος σπουδών τους θα γίνονται δεκτές, εκτός από εκείνα που είναι σαφώς ανεπαρκώς προετοιμασμένοι για ακαδημαϊκή μελέτη. Προτίμηση μπορεί να δοθεί σε υποψηφίους που έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τα κατάλληλα προγράμματα γεφύρωση Waikato Pathways College.

Η είσοδος στο επίπεδο της εισόδου ή με πίστωση από προηγούμενη μελέτη

Οι υποψήφιοι θα εξετάζονται κατά περίπτωση βάση, λαμβάνοντας υπόψη τα πρότυπα της αποδοχής που έχουν εφαρμοστεί τα προηγούμενα χρόνια και η κατάσταση του τίτλου στη Νέα Ζηλανδία.

Πορείες

Μεμονωμένα έγγραφα μπορούν να απαιτούν προηγούμενη εμπειρία σε αυτό το θέμα. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν σε αυτόν τον τομέα. Παρακαλούμε να ζητούν συμβουλές από το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε18 περισσότερα μαθήματα αποThe University of Waikato »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Οι εγχώριες Τέλη: $ 6.786 ανά έτος / Διεθνής Τέλη: $ 29.680 ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μαρτ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη