Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Κολλέγιο Messiah

Σχεδιάστε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών από τέσσερις διαφορετικές συγκεντρώσεις στην επιχειρηματική διοίκηση - επιχειρηματικότητα, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, ηγεσία και διαχείριση τεχνολογίας και λειτουργίας.

Ως υπεύθυνος διοίκησης επιχειρήσεων στο Messiah College, θα σχεδιάσετε ένα προσαρμοσμένο πρόγραμμα σπουδών που θα τονίζει το πού, γιατί και πώς επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε το μυαλό και την πίστη σας. Προσφέρουμε πολλές διαφορετικές διαδρομές για να σας προετοιμάσουμε για διάφορους επαγγελματικούς ρόλους και σε κάθε είδους ενδιαφέρουσες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο.

Επιχειρησιακή διοίκηση μεγάλα διακριτικά

Ως διευθυντής διοίκησης επιχειρήσεων στο Messiah College, θα είστε σε θέση:

 • Μελέτη σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται το # 1 Best Business Degree Programme για το 2017 από τα χριστιανικά Πανεπιστήμια Online.
 • Ταξιδέψτε στην Ευρώπη και τη Ρωσία με το Διεθνές Ινστιτούτο Επιχειρήσεων.
 • Συμμετοχή στο Business Club, όπου οι σπουδαστές μπορούν να συμμετάσχουν σε διαγωνισμό μελέτης μαθημάτων δεοντολογίας.
 • Συμμετάσχετε στην δική του Impact Venture Challenge - έναν διαγωνισμό επιχειρηματικού σχεδίου αφιερωμένο στην εξερεύνηση καινοτόμων λύσεων σε περιοχές κρίσιμης επιρροής που αντιμετωπίζει η κοινωνία.
 • Μάθετε πώς να επενδύετε και να κερδίζετε κέρδη μέσω του Investment Club, μιας πρακτικής εργαστηριακής εμπειρίας που δημιουργεί μια ροή εισοδήματος που παρέχει χρηματοδότηση στις φοιτητικές οργανώσεις.
 • Συμμετέχετε σε πρακτικές πρακτικές, οι οποίες μετατρέπουν τις εργασιακές εμπειρίες σε ευκαιρίες μάθησης και κάνουν συνδέσεις μεταξύ της θεωρίας της τάξης και του "πραγματικού κόσμου".
 • Επιλέξτε ένα από τα πολλά ειδικά ενδιαφέροντα στο χρηματοοικονομικό κομμάτι, όπως η οικονομική ανάλυση, ο προσωπικός οικονομικός σχεδιασμός, η φορολογία, οι επενδύσεις, οι οικονομικοί έλεγχοι και η οικονομική οικονομία.
 • Μελετήστε την ηγεσία του υπηρέτη, τις διαφορές μεταξύ των φύλων και των πολιτισμών και τις ομάδες ηγεσίας στην ηγετική θέση.

Επιλογές σταδιοδρομίας για μεγάλες εταιρείες διοίκησης επιχειρήσεων

Ως πτυχιούχος του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων, οι φοιτητές είναι εξοπλισμένοι για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως:

 • Διευθυντής
 • Σύμβουλος
 • Μικρή επιχείρηση ή ιδιοκτήτης franchise
 • διαχειριστής ανθρώπινων πόρων
 • Αναλυτής οικονομικών ή συστημάτων
 • Επιχειρηματίας
 • Φοιτητής MBA

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για μεγάλες διοικήσεις επιχειρήσεων

Το εθνικό αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρακτικής του Messiah τοποθετεί τους φοιτητές σε μια ποικιλία πρακτικών διοίκησης επιχειρήσεων. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Ernst & Young
 • Μεσοατλαντικό ρωσικό Επιχειρηματικό Συμβούλιο
 • Κέντρο Οικονομικής Ανάπτυξης

Προγράμματα έμφαση

Υπάρχουν πέντε κύκλοι σπουδών ("συγκεντρώσεις") στη διάθεσή σας στο πλαίσιο της διοίκησης επιχειρήσεων:

 • Η επιχειρηματικότητα προετοιμάζει τους μαθητές για να ξεκινήσουν μια νέα επιχείρηση, να είναι παραγωγικό μέλος μιας καινοτόμου επιχείρησης, να αναλάβουν ευθύνες σε μια οικογενειακή επιχείρηση ή να γίνουν παραγωγικοί διευθυντές σε μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση.
 • Η χρηματοδότηση έχει αναπτυχθεί ειδικά για φοιτητές με επαγγελματικά ενδιαφέροντα στην εταιρική χρηματοδότηση, στις χρηματοπιστωτικές αγορές ή στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.
 • Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού προετοιμάζει τους φοιτητές για να είναι αποτελεσματικοί διαχειριστές του ανθρώπινου κεφαλαίου μέσω πρακτικών που βασίζονται σε τεκμηριωμένες πληροφορίες σχετικά με το προσωπικό, την αποζημίωση, την ηγεσία και τις σχέσεις εργοδότη.
 • Ηγεσία είναι διαθέσιμη για τους σπουδαστές που ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων για να οδηγήσουν και να επηρεάσουν άλλους.
 • Η Τεχνολογία και η Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι διαθέσιμη για σπουδαστές που ενδιαφέρονται για την αυξανόμενη επίδραση της τεχνολογίας και των επιχειρήσεων στην παγκοσμιοποίηση του κόσμου.

Χειροπρακτική εμπειρία

Συμμετοχή στο Business Club, όπου μπορείτε να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό μελέτης μαθημάτων δεοντολογίας. Μάθετε πώς να επενδύετε και να κερδίζετε κέρδη μέσω του Investment Club, μιας πρακτικής εργαστηριακής εμπειρίας που δημιουργεί μια ροή εισοδήματος που παρέχει χρηματοδότηση στις φοιτητικές οργανώσεις. Ίσως επιθυμείτε να ταξιδέψετε στην Ευρώπη και τη Ρωσία με το Διεθνές Ινστιτούτο Επιχειρήσεων!

Πρακτική εμπειρία

Όπως και πολλοί σπουδαστές επιχειρήσεων, μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε πρακτικές πρακτικές που μετατρέπουν τις εμπειρίες εργασίας σε ευκαιρίες μάθησης και κάνουν συνδέσεις μεταξύ της θεωρίας της τάξης και του "πραγματικού κόσμου". Οι πρακτικές με μη κερδοσκοπικές οργανώσεις προσφέρουν μια ιδιαίτερη ευκαιρία για να εξυπηρετήσουν την κοινότητα. Συχνά οι πρακτικές άσκησης οδηγούν άμεσα στην πλήρη απασχόληση σταδιοδρομίας.

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Μετά την αποφοίτησή

Οι αποφοίτητές μας υπηρετούν επί του παρόντος σε μικρές επιχειρήσεις, σε εταιρικούς γίγαντες, σε εκκλησίες και οργανώσεις paraachurch, στην κυβέρνηση και άλλα. Είναι επιχειρηματίες, στελέχη του Κογκρέσου, πωλητές, επενδυτικοί σύμβουλοι, ιεραπόστολοι και οικονομικοί αναλυτές σε μέρη από τη Wall Street στην Ευρώπη, την Κεντρική Αμερική, τη Ρωσία, την Κίνα και την Κεντρική Πενσυλβανία.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Ημερομηνία λήξης
Άλλη