Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (BSBA) βαθμός παρέχει στους αποφοίτους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή είσοδο στην επιθυμητή σταδιοδρομία των επιχειρήσεων. Φοιτητές αναδύονται με ένα ισχυρό θεμέλιο των επιχειρήσεων και τις δεξιότητες συλλογικής δραστηριότητας που απαιτούνται για να είναι επιτυχής σε μια διαχείριση ή την επιχείρηση με επίκεντρο την καριέρα, στην εγχώρια αγορά όσο και στο εξωτερικό. Οι φοιτητές να επιλέξουν από τρεις τομείς της συγκέντρωσης, πάνω στην οποία θα επικεντρώνουν τις δραστηριότητές τους συμφέροντα: Λογιστικής, Οικονομικών ή / και διαχείρισης.

Οι μαθητές Embry-Riddle ενθαρρύνονται να σκέφτονται πέρα ​​από τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά όρια και να αναζητήσουν εργασία και πολιτιστικές εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν και να διαφωτίσει τους στο εξελισσόμενο χώρο εργασίας και την ολοένα και πιο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μοναδικά προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό, καθώς και πρακτική άσκηση / co-op εκπαιδευτικές εμπειρίες είναι διαθέσιμα στους φοιτητές, και είναι ιδιαίτερα ενθαρρύνονται. Σταδιοδρομίας του προσωπικού των υπηρεσιών βοηθήσει τους μαθητές στον προσδιορισμό θέσης και την προετοιμασία καριέρα αναζήτησης.

Μια Συμβουλευτική Επιτροπή Επιχειρήσεων Βιομηχανίας παρέχει καθοδήγηση στους φοιτητές και το διδακτικό προσωπικό για τις ανάγκες των επιχειρήσεων και της κυβέρνησης. Πανεπιστήμιο αιγίδα διδασκαλία και τα εργαστήρια είναι διαθέσιμα. Αφιερωμένο σύμβουλοι καθηγητές βοηθούν τους μαθητές BSBA στην αξιολόγηση τις πολλές ευκαιρίες που τους διατίθενται σε αυτό το πρόγραμμα.

Το Bachelor of Science σε βαθμό Διοίκησης Επιχειρήσεων στεγάζεται στο Τμήμα Επιχειρήσεων στο Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Ο Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων βαθμό αξιοποιεί ποικίλα μαθήματα των επιχειρήσεων μέσα σε μια βιωματική περιβάλλον μάθησης. Σχεδιασμένο για τους φοιτητές που θέλουν ένα ισχυρό θεμέλιο των επιχειρήσεων που διδάσκονται από έμπειρους καθηγητές, το πτυχίο / BA εξοπλίζει τους μαθητές για τη μελλοντική επιτυχία στο επιχειρηματικό περιβάλλον. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών αντανακλά το συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον των επιχειρήσεων του κλάδου. Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στις αναδυόμενες αγορές και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή ένταξή τους στην επιχείρηση και την κοινωνία. Δίνεται έμφαση στην αποτελεσματική επικοινωνία, ποσοτική δεξιότητες, την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, την κοινωνική ευθύνη, της τεχνολογίας των πληροφοριών, δεξιότητες κριτικής σκέψης, η ομαδική εργασία, των επιχειρήσεων λειτουργικές ικανότητες, και μια δέσμευση για τη δια βίου μάθηση.

Το πτυχίο / BA απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 120 διδακτικές ώρες και συνήθως ολοκληρώνεται σε οκτώ εξάμηνα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ένα Τομέας Συγκέντρωση στη Λογιστική, Χρηματοοικονομικά, ή Διαχείρισης. Οι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν τον τομέα της συγκέντρωσης στην αρχή του έτους δευτεροετών φοιτητών τους. Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Συνεταιρισμός Παιδείας μπορεί να υποκαταστήσει μέχρι 3 διδακτικές ώρες, εάν εγκριθεί, προς τα συγκεκριμένα μαθήματα που απαιτούνται στην περιοχή τους συγκέντρωση. Φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα της Πολεμικής Αεροπορίας ή Στρατός ROTC μπορεί να υποκαταστήσει AF ή MSL μαθήματα για τα ανοικτά μαθήματα επιλογής.

Ο Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Τμήμα Επιχειρήσεων Είναι μέλος του Συλλόγου Collegiate Business Schools και Προγράμματα (ACBSP) και είναι σε υποψηφιότητα για τη διαπίστευση. Προκειμένου να απονεμηθεί το πτυχίο / BA, ένας φοιτητής καλείται να συμπληρώσει τουλάχιστον 80% των επιχειρήσεων πυρήνα και την περιοχή της συγκέντρωσης στην κατοικία ή τη μεταφορά των εν λόγω πιστώσεων από ιδρύματα εγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Τμήματος. Τα μόνα πτυχία των επιχειρήσεων που μπορούν να δηλώνονται ταυτόχρονα είναι BS / BA ή BS / ΑΒΑ με BS / GB Γλώσσας και Πολιτισμού ΠΑ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη