Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

2

Θα μάθεις

Οι αλλοδαποί φοιτητές διαχείρισης θα μάθουν πώς επιχείρηση διεξάγεται στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να εξυπηρετήσει τους διεθνείς πελάτες και πώς να συλλάβει στρατηγικά διεθνείς επιχειρηματικές ευκαιρίες. Οι αλλοδαποί φοιτητές διαχείρισης ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στη μάθηση Gannon στο εξωτερικό και την παγκόσμια ευκαιρίες υπηρεσιών.

Θα αντιμετωπίσετε

Οι μαθητές θα βιώσουν μια καινοτόμο εκπαίδευση στο Κέντρο Επιχειρήσεων Ingenuity, χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνολογία και την παγκόσμια λογισμικού μέσω του προγράμματος Συμμαχίες Πανεπιστήμιο SAP®. Οι μαθητές θα λάβουν τα χέρια-για τις ευκαιρίες μέσω της πρακτικής άσκησης και έργα παροχής υπηρεσιών-learning με τις τοπικές και εθνικές επιχειρήσεις, καθώς και μέσα από την μοναδική συνεργασία μεταξύ Dahlkemper Σχολής του Πανεπιστημίου Gannon των Επιχειρήσεων, το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων και Erie Technology Incubator.

Θα πετύχετε

Θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τις ακόλουθες θέσεις στον τομέα της διεθνούς διαχείρισης:

 • διευθυντής της παγκόσμιας εφοδιαστικής
 • η παγκόσμια διευθυντής προμήθεια
 • διεθνή σύμβουλο επιχειρήσεων
 • διεθνείς διευθυντής ανθρωπίνων πόρων
 • διεθνή αναλυτής της αγοράς
 • εκπρόσωπος των διεθνών πωλήσεων

Θα μελετήσει

Οι μαθητές την απόκτηση πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων είναι σε θέση να επιλέξουν από 10 συγκεντρώσεις για να προετοιμαστούν για μια σταδιοδρομία στον τομέα της επιλογής τους. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσει το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή πτυχίο Master of Δημόσιας Διοίκησης με ένα επιπλέον έτος σπουδών μέσω του πενταετούς προγράμματος MBA / ΜΠΕ.

Η Dahlkemper School of Business προσφέρει καινοτόμα μαθήματα για να προετοιμάσουν τους μαθητές να γίνουν ηγέτες των επιχειρήσεων στην παγκόσμια οικονομία. Τρεις από τις πολλές επιλογές μαθήματος είναι:

BCOR 240: Μάρκετινγκ στο παγκόσμιο περιβάλλον

Οι μαθητές σε αυτό το μάθημα θα μάθετε τη διαδικασία της δημιουργίας και την παρουσίαση ενός σχεδίου μάρκετινγκ εφαρμόζοντας τις στρατηγικές αποφάσεις της εμπορίας, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης ιδέες μάρκετινγκ, τη σύνδεση με τους πελάτες, τη διαμόρφωση προσφορές της αγοράς, παρέχοντας την αξία των πελατών και την αυξανόμενη επιτυχία της επιχείρησης.

ENTR 310: οργανωτική καινοτομία

Η εξέταση της όπου οι επιχειρηματίες παίρνουν τις ιδέες τους και να ανακαλύψουν διαφορετικούς τύπους επιχειρηματικών ευκαιριών θα πρέπει να μελετηθεί. Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής ιδεών, αξιολόγηση ιδέα και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικό σχέδιο.

BCOR 485: Παγκόσμια Πολιτική και Στρατηγική

Ως μάθημα βάσει σχεδίου, Παγκόσμια Πολιτική και Στρατηγική απαιτεί από τους μαθητές να ενσωματώσουν αναλυτικές ικανότητες, αναλύοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις προκλήσεις για να γίνει πιο αποτελεσματική λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Ελευθέρων Σπουδών Πυρήνα

Το Βιογραφικό Ελευθέρων Σπουδών Core είναι μια αντανάκλαση της δέσμευσης Πανεπιστημίου Gannon στην Καθολική ταυτότητά της. Ο σχεδιασμός του πυρήνα προσφέρει στους φοιτητές μια καθορισμένη, ολοκληρωμένη, κοινή εμπειρία ως το θεμέλιο για προπτυχιακό πρόγραμμα τους.

Θα κερδίσετε

Οι μισθοί στην επιχείρηση ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και το είδος της οργάνωσης.

 • λογιστικής: $ 67.190
 • διευθυντής διανομής: $ 86.630
 • οικονομικός διευθυντής: $ 117.990
 • οικονομικός αναλυτής: $ 80.310
 • διευθυντής της υγειονομικής περίθαλψης: $ 94.500
 • Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού: $ 104.440
 • ασφάλιση ανάδοχος: $ 65.040
 • έρευνα αγοράς αναλυτής: $ 62.150
 • διευθυντής μάρκετινγκ: $ 128.750
 • διευθυντής πωλήσεων: $ 113.860

Όλα μισθό πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από το Bureau of Labor Statistics (bls.gov) και / ή PayScale (payscale.com).

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Γενικές Προϋποθέσεις

 • Ολοκλήρωση των 16 ακαδημαϊκών μονάδων σε επίπεδο γυμνασίου, τέσσερις εκ των οποίων πρέπει να είναι η αγγλική? τρία στα μαθηματικά, συμπεριλαμβανομένης της άλγεβρας Ι και ΙΙ? και δύο στην επιστήμη? οι υπόλοιπες επτά μονάδες πρέπει να αποτελείται από τις κοινωνικές επιστήμες και τις ξένες γλώσσες.
 • Σας ακαδημαϊκή επιλογή βέβαια βαθμούς, το βαθμό στην τάξη, την καθοδήγηση σύσταση σύμβουλος και βαθμολογίες / ACT SAT θα επανεξεταστεί προσεκτικά για εξέταση εισαγωγής.
 • Επίδειξη κίνητρο και την περιέργεια μέσα από τα ενδιαφέροντα και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Απαιτήσεις επόμενο βήμα

τη μεταφορά μαθητών με πτυχίο συνεργάτης σε τέχνες ή επιστήμες μπορεί να είναι σε θέση να ολοκληρώσει αυτό το σημαντικό μέσω του Προγράμματος Επόμενο βήμα Gannon του. Επόμενο βήμα εγγυάται την αποδοχή του έως και 64 πιστώσεις με τους βαθμούς της Γ ή καλύτερα και επιτρέπει στους μαθητές να εισέλθουν Gannon με καθεστώς κατώτερο επίπεδο.

δυνατότητες #GU

 • Dahlkemper School of Business Gannon έχει συνεργασίες με πανεπιστήμια που βρίσκονται στη Γερμανία, την Πολωνία και την Κίνα, που παρέχει πολλές ευκαιρίες μάθησης στο εξωτερικό για τους ξένους φοιτητές διαχείρισης.
 • Η ζήτηση για επαγγελματίες με εξειδικευμένες δεξιότητες σε διεθνή διαχείρισης αναμένεται να αυξηθεί, καθώς οι επιχειρήσεις δημιουργήσει επιχειρήσεις στο εξωτερικό και να επιδιώξει να αναπτύξει στενότερες σχέσεις με τους παγκόσμιους εταίρους.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποGannon University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη