Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

m

Θα μάθεις

φοιτητές Οικονομικών θα αναπτύξουν μια κατανόηση της χρηματοδότησης, των επιχειρήσεων επενδύσεων, τη βέλτιστη πληρωμές μερισμάτων, κανόνες δανεισμού και χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών. Συνδυάζοντας μια σημαντική στη χρηματοδότηση με άλλη περιοχή των επιχειρήσεων εξειδίκευσης, όπως η λογιστική ή την επιχειρηματικότητα, θα παρέχουν στους φοιτητές με τις απαραίτητες δεξιότητες για να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να γίνουν πιο εμπορεύσιμα στον τομέα των επιχειρήσεων του σήμερα.

Θα αντιμετωπίσετε

Οι μαθητές θα βιώσουν μια καινοτόμο εκπαίδευση στο Κέντρο Επιχειρήσεων Ingenuity, χρησιμοποιώντας state-of-the-art τεχνολογία και την παγκόσμια λογισμικού μέσω του προγράμματος Συμμαχίες Πανεπιστήμιο SAP®. Οι μαθητές θα λάβουν τα χέρια-για τις ευκαιρίες μέσω της πρακτικής άσκησης και έργα παροχής υπηρεσιών-learning με τις τοπικές και εθνικές επιχειρήσεις, καθώς και μέσα από την μοναδική συνεργασία μεταξύ Dahlkemper Σχολής του Πανεπιστημίου Gannon των Επιχειρήσεων, το Κέντρο Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων και Erie Technology Incubator.

Θα πετύχετε

Θέσεις εργασίας περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε αυτά, τις ακόλουθες θέσεις στον τομέα της χρηματοδότησης:

 • οικονομικός σύμβουλος
 • οικονομικός αναλυτής ή ο διαχειριστής του πλούτου
 • οικονομικός διευθυντής
 • οικονομικά ή περιουσίας για το σχεδιασμό
 • ασφαλιστικού πράκτορα ή μεσίτη
 • επενδυτικός τραπεζίτης
 • διαχειριστής χαρτοφυλακίου
 • επαγγελματική πωλήσεις

Θα μελετήσει

Οι μαθητές την απόκτηση πτυχίου στη διοίκηση επιχειρήσεων είναι σε θέση να επιλέξουν από 10 συγκεντρώσεις για να προετοιμαστούν για μια σταδιοδρομία στον τομέα της επιλογής τους. Οι φοιτητές έχουν επίσης την ευκαιρία να ολοκληρώσει το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ή πτυχίο Master of Δημόσιας Διοίκησης με ένα επιπλέον έτος σπουδών μέσω του πενταετούς προγράμματος MBA / ΜΠΕ.

Η Dahlkemper School of Business προσφέρει καινοτόμα μαθήματα για να προετοιμάσουν τους μαθητές να γίνουν ηγέτες των επιχειρήσεων στην παγκόσμια οικονομία. Τρεις από τις πολλές επιλογές μαθήματος είναι:

BCOR 240: Μάρκετινγκ στο παγκόσμιο περιβάλλον

Οι μαθητές σε αυτό το μάθημα θα μάθετε τη διαδικασία της δημιουργίας και την παρουσίαση ενός σχεδίου μάρκετινγκ εφαρμόζοντας τις στρατηγικές αποφάσεις της εμπορίας, συμπεριλαμβανομένης της σύλληψης ιδέες μάρκετινγκ, τη σύνδεση με τους πελάτες, τη διαμόρφωση προσφορές της αγοράς, παρέχοντας την αξία των πελατών και την αυξανόμενη επιτυχία της επιχείρησης.

ENTR 310: οργανωτική καινοτομία

Η εξέταση της όπου οι επιχειρηματίες παίρνουν τις ιδέες τους και να ανακαλύψουν διαφορετικούς τύπους επιχειρηματικών ευκαιριών θα πρέπει να μελετηθεί. Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στην κατανόηση της διαδικασίας παραγωγής ιδεών, αξιολόγηση ιδέα και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης επιχειρηματικό σχέδιο.

BCOR 485: Παγκόσμια Πολιτική και Στρατηγική

Ως μάθημα βάσει σχεδίου, Παγκόσμια Πολιτική και Στρατηγική απαιτεί από τους μαθητές να ενσωματώσουν αναλυτικές ικανότητες, αναλύοντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες και τις προκλήσεις για να γίνει πιο αποτελεσματική λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Ελευθέρων Σπουδών Πυρήνα

Το Βιογραφικό Ελευθέρων Σπουδών Core είναι μια αντανάκλαση της δέσμευσης Πανεπιστημίου Gannon στην Καθολική ταυτότητά της. Ο σχεδιασμός του πυρήνα προσφέρει στους φοιτητές μια καθορισμένη, ολοκληρωμένη, κοινή εμπειρία ως το θεμέλιο για προπτυχιακό πρόγραμμα τους.

Θα κερδίσετε

Οι μισθοί στην επιχείρηση ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και το είδος της οργάνωσης.

 • λογιστικής: $ 67.190
 • διευθυντής διανομής: $ 86.630
 • οικονομικός διευθυντής: $ 117.990
 • οικονομικός αναλυτής: $ 80.310
 • διευθυντής της υγειονομικής περίθαλψης: $ 94.500
 • Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού: $ 104.440
 • ασφάλιση ανάδοχος: $ 65.040
 • έρευνα αγοράς αναλυτής: $ 62.150
 • διευθυντής μάρκετινγκ: $ 128.750
 • διευθυντής πωλήσεων: $ 113.860

Όλα μισθό πληροφορίες που συγκεντρώθηκαν από τα δεδομένα που συγκεντρώθηκαν από το Bureau of Labor Statistics (bls.gov) και / ή PayScale (payscale.com).

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Γενικές Προϋποθέσεις

 • Ολοκλήρωση των 16 ακαδημαϊκών μονάδων σε επίπεδο γυμνασίου, τέσσερις εκ των οποίων πρέπει να είναι η αγγλική? τρία στα μαθηματικά, συμπεριλαμβανομένης της άλγεβρας Ι και ΙΙ? και δύο στην επιστήμη? οι υπόλοιπες επτά μονάδες πρέπει να αποτελείται από τις κοινωνικές επιστήμες και τις ξένες γλώσσες.
 • Σας ακαδημαϊκή επιλογή βέβαια βαθμούς, το βαθμό στην τάξη, την καθοδήγηση σύσταση σύμβουλος και βαθμολογίες / ACT SAT θα επανεξεταστεί προσεκτικά για εξέταση εισαγωγής.
 • Επίδειξη κίνητρο και την περιέργεια μέσα από τα ενδιαφέροντα και εξωσχολικές δραστηριότητες.

Απαιτήσεις επόμενο βήμα

τη μεταφορά μαθητών με πτυχίο συνεργάτης σε τέχνες ή επιστήμες μπορεί να είναι σε θέση να ολοκληρώσει αυτό το σημαντικό μέσω του Προγράμματος Επόμενο βήμα Gannon του. Επόμενο βήμα εγγυάται την αποδοχή του έως και 64 πιστώσεις με τους βαθμούς της Γ ή καλύτερα και επιτρέπει στους μαθητές να εισέλθουν Gannon με καθεστώς κατώτερο επίπεδο.

δυνατότητες #GU

φοιτητές Οικονομικών έχουν την ευκαιρία να γίνει μέλος της Φοιτητικής Investment Trust σε Gannon, η οποία επιτρέπει στους μαθητές να εφαρμόσουν τις έννοιες μάθει στην παρακολούθηση μαθημάτων τους, επενδύοντας τα χρήματα της εμπιστοσύνης στις αγορές μετοχών και ομολόγων. Οι πρόσφατους πτυχιούχους οικονομικών Gannon που απασχολούνται από οργανισμούς όπως η Ομάδα Erie Insurance, Bank One, Chicago Mercantile Exchange, η Citigroup, PNC Bank, Η ομάδα Vanguard, Chemical Bank και το Board of Trade Σικάγο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποGannon University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη