Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Τμήμα Μαθηματικών του Mapua Ινστιτούτο Τεχνολογίας συνοψίζει το πνεύμα της επιστήμης και της μηχανικής. Γλώσσα Μαθηματικά του Τμήματος ως ένα ευρύ πεδίο ενσαρκώνει την τέχνη της καθαρής επιστήμης και την ορολογία ενός αναλυτικού εργαλείου για τη διερεύνηση και εξερεύνηση φιλοσοφικά ερωτήματα. Ως εκ τούτου, το Τμήμα Μαθηματικών είναι ένα οικοδόμημα που αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα αφιέρωμα για την ανθρώπινη δημιουργικότητα για το μετασχηματισμό τους μαθητές να είναι κριτική και δημιουργική στοχαστές, και στη διά βίου μάθηση.

Αποστολή και Όραμα

Ως πρωτοπόρος στην τεχνολογική πρόοδο, το Τμήμα Μαθηματικών οραματίζεται μια επιστημονικά δημιουργικό άτομο με ήχο ηθικές, κοινωνικές και πνευματικές αξίες που είναι ένας παράγοντας μετασχηματισμού σε μια ταχεία μεταβαλλόμενη παγκόσμια κοινωνία.

Κριτικά επίγνωση του ρόλου της στην εθνική ανάπτυξη και το μετασχηματισμό, το Τμήμα Μαθηματικών έχει δεσμευτεί να παρέχει και να προωθήσουν την επιδίωξη της ποιότητας της εκπαίδευσης στον τομέα των Μαθηματικών, ακαδημαϊκή κουλτούρα της απόδοσης, και την τεχνολογική πρόοδο μέσω της ολοκληρωμένης προσέγγισης της στην ανάπτυξη του συνόλου πρόσωπο. Αυτή είναι μια συνεργατική προσπάθεια του προσόντα, αφιερωμένο και αποτελεσματική διαχειριστές, καθηγητές και το προσωπικό του σχολείου σε καλά διατηρημένες.

Το Πρόγραμμα

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει βασική και προχωρημένη γνώση, τα εργαλεία και τις μεθόδους στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων, διαμόρφωση πολιτικών, την οργανωτική ανάπτυξη, και την επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με informationintensive και βασίζονται στην τεχνολογία βιομηχανίες και τις οικονομίες. Αυτό γίνεται εφικτό επιτρέποντας στους μαθητές να εξερευνήσουν τα βάθη της ίδρυσής του, να εκτεθούν σε λειτουργικούς τομείς των εφαρμογών της, καθώς και να συμμετέχουν στην δυναμική αλληλεπίδραση μεταξύ του Ινστιτούτου και της βιομηχανίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στην αναλογιστική επιστήμη, επιχειρηματικότητα, ακαδημαϊκό, της δημόσιας πολιτικής ανάλυσης, παροχής συμβουλών, τη διαχείριση και την οικονομική ανάλυση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε31 περισσότερα μαθήματα αποMapúa Institute of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Νοεμ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Νοεμ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη