Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο στόχος της BS στο πρόγραμμα Βιοχημεία είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για τις επαγγελματικές σχολές σχετίζονται με την υγεία, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών, φαρμακευτικών, καθώς και Οδοντιατρική Σχολή, καθώς και για την εισαγωγή σε μεταπτυχιακά προγράμματα σε βιοχημείας, της μοριακής βιολογίας, και βιολογικές επιστήμες. Οι μαθητές με ένα ευρύ υπόβαθρο στη χημεία και τη βιοχημεία είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις σε φαρμακευτικές και βιοτεχνολογικές βιομηχανίες.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος βιοχημείας έχουν το κατάλληλο υπόβαθρο για ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας. Μπορούν να εισέλθουν επαγγελματικές σχολές (ιατρική, οδοντιατρική, οπτομετρίας, φαρμακείο, κλπ). Μπορούν να εργαστούν άμεσα σε μια σειρά από ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων εργαστηρίων τοξικολογίας, φαρμακευτικά εργαστήρια, και τις βασικές ερευνητικά εργαστήρια. Επιπλέον, η συνδυασμένη χημείας / βιολογίας μαθητές φόντο θα αναπτύξει, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μαθήματα εκπαίδευσης, θα τους θέση και να διδάξουν είτε από αυτά τα θέματα στο γυμνάσιο.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος σπουδών είναι η προετοιμασία των μαθητών να κατανοήσουν τη βιοχημεία των κυττάρων, όπως ο μεταβολισμός, cytokinetics, και την κινητική του ενζύμου. Οι φοιτητές με αυτόν τον βαθμό είναι καλά προετοιμασμένοι για την αντιμετώπιση θεμάτων των αποτελεσμάτων αυξανομένων συγκεντρώσεων μερικά από τα συστατικά των σύγχρονων υλικών (για παράδειγμα, πλαστικοποιητές και τα συστατικά του πολυμερούς) επί της φυσιολογίας των διαφόρων ειδών. Οι μαθητές βιώνουν επίσης προπτυχιακό ικανότητες έρευνας και κέρδος στην παρουσίαση ερευνητικών δεδομένων σε συνέδρια και σε επιστημονικά περιοδικά.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Η απαίτηση βαθμός για την BS στη Βιοχημεία περιλαμβάνει 120 μονάδες με ΣΔΣ του τουλάχιστον 2,0. 30 από τα τελευταία 60 μονάδες θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε IU Kokomo. Εκτός από τα μαθήματα που απαιτούνται για το γενικό αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πανεπιστημιούπολη-ευρύ, οι μαθητές πρέπει να παίρνει μαθήματα χημείας, βιολογίας, βιοχημείας, της φυσικής, των μαθηματικών και της πληροφορικής. πρέπει να λαμβάνονται τα ακόλουθα μαθήματα και κατάλληλες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται, όπως καταγράφονται στο Ακαδημαϊκό Δελτίου. Η ολοκλήρωση αυτού του βαθμού θα πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις εισαγωγής για το IU Σχολής του προγράμματος Ιατρικής MD.

Τι είδους δουλειά μπορώ να πάρω με αυτό το βαθμό;

Κατά γενικό κανόνα, ένα μεγάλο κολέγιο δεν σας προετοιμάσει για μια συγκεκριμένη εργασία. Αντ 'αυτού, σας επιτρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες στην περιοχή του ενδιαφέροντός σας που μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελμάτων στον τομέα αυτό. Αυτός ο βαθμός έχει πολλές δυνατότητες επάγγελμα, συμπεριλαμβανομένων, τη γεωργία, την εκπαίδευση, την ιατρική και την έρευνα εργαστηριακές θέσεις και υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης. Αυτός ο βαθμός μπορεί επίσης να σας προετοιμάσει για την μεταπτυχιακή φοιτήτρια, συμπεριλαμβανομένων, οδοντιατρική, την ιατρική, επαγγελματική και φυσική θεραπεία για να αναφέρουμε μερικές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Indiana University Kokomo

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποIndiana University Kokomo »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη