Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Μια Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Μισισιπή College ανοίγει πολλές ευκαιρίες για τους αποφοίτους να γίνει ένα περιουσιακό στοιχείο σε οργανισμούς σε μια ποικιλία των βιομηχανιών. Η ίδρυση του προγράμματος επικεντρώνεται στην παροχή στους φοιτητές με ένα ευρύ σύνολο ικανοτήτων και ολοκληρωμένη βάση γνώσεων στη διοίκηση επιχειρήσεων και την ηγεσία.

Ίδρυμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Αρχές

Η παρακολούθηση μαθημάτων εκπαιδεύει τους μαθητές να επικοινωνούν αποτελεσματικά και να διαπραγματεύονται τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσουν κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους, διοίκηση επιχειρήσεων, είτε επιλέγουν να εργαστούν για τις μικρές επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ή μεγάλες εταιρείες. Μαθήματα του προγράμματος διοίκησης επιχειρήσεων μας περιλαμβάνουν θέματα όπως:

 • Επικοινωνιών των επιχειρήσεων
 • Real estate χρηματοοικονομικό, νομικό και πωλήσεις
 • Στατιστικές των επιχειρήσεων
 • Το δίκαιο των επιχειρήσεων
 • επιχειρηματικότητα
 • οικονομία

Πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων MC βοηθά τους πτυχιούχους να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, ενθαρρύνει την ομαδική εργασία και αναπτύσσει τις ικανότητες γραφής. Οι μαθητές μας να διερευνήσει δεοντολογικά και ηθικά ζητήματα, ενώ απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης σε ένα χριστιανικό πλαίσιο. Μπορούν επίσης να αποκτήσουν την κατανόηση των ζητημάτων των επιχειρήσεων σε μια παγκόσμια προοπτική, με την ενσωμάτωση της ευαισθητοποίησης των τρεχόντων γεγονότων και οικονομικές τάσεις.

mc7

Το MC Εμπειρία

Για περισσότερο από έξι δεκαετίες, Σχολή Μισισιπή College of Business του έχει απολαύσει ένα εξαιρετικό ιστορικό. Με περισσότερα από 6.000 αποφοίτους, τους αποφοίτους μας περιλαμβάνουν CEOs, CFOs και ηγετικά στελέχη που κάνουν ένα θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους.

Ενώ εκατοντάδες μαθητές να επιλέξουν School of Business του MC κάθε χρόνο, θα εξακολουθούν να επωφελούνται από μικρά μεγέθη τάξη και προσωπικές επαφές με τη σχολή. Σχολή μας προσφέρει έναν πλούτο της επαγγελματικής εμπειρίας από τον επιχειρηματικό κόσμο, με 20 από τα 22 που κατέχουν επίσης ένα Ph.D. στον τομέα τους.

Οι μαθητές παίρνουν επίσης να ακούσω τις προοπτικές της πραγματικής ζωής από την Εκτελεστική σειρά ηχείων που φέρνει σε υψηλού επιπέδου στελέχη και επιτυχημένους επιχειρηματίες σε πανεπιστημιούπολη κάθε εξάμηνο. Πρόσφατες ομιλητές περιλαμβάνονται: Steve Forbes? Κοντολίζα Ράις? John Brock, Διευθύνων Σύμβουλος της Coca-Cola Enterprises? Mike Ducker, COO της FedEx? και Dan Cathy, COO και τον Πρόεδρο του Chick-Fil-A.

Εγκαταστάσεις

Σχολή Μισισιπή College of Business του βρίσκεται στα Self Hall, ένα state-of-the-art εγκαταστάσεις μάθησης. Πρόσφατα ενημερωμένα με ένα πολλών εκατομμυρίων δολαρίων ανακαίνιση, Αυτο Hall διαθέτει κτίριο σε ολόκληρη την ασύρματη σύνδεση στο internet και up-to-the-λεπτό κυλιόμενα μηνύματα μετοχών εμφανίζονται σε όλο το κτίριο. Τα εργαστήρια είναι εξοπλισμένα με up-to-ημερομηνία της τεχνολογίας των υπολογιστών και εξειδικευμένου λογισμικού για επιχειρηματικές εφαρμογές.

MC5

Ευκαιρίες

Το School of Business εταίρων με τις τοπικές, εθνικές και διεθνείς επιχειρήσεις να παρέχουν οφέλη για την κοινότητα και την πολύτιμη γνώση μας ευκαιρίες στους φοιτητές, όπως εσείς. Οι οργανισμοί αυτοί περιλαμβάνουν:

 • Farm κράτος Ασφάλιση
 • Blue Cross - Blue Shield
 • Περιοχές Τράπεζα
 • M & F Τράπεζα
 • TRUSTMARK Τράπεζα
 • KPMG LLP
 • Horne LLP
 • Νότια Bancorp
 • Τράπεζα της Brookhaven
 • και πολλά άλλα

Οι μαθητές επωφελούνται από τις μεγάλες ευκαιρίες για ενημερωτικούς συνεντεύξεις, υπηρεσίες καριέρας, εκδηλώσεις δικτύωσης, και επιθυμητή πρακτική άσκηση.

Delta Mu Delta

Μισισιπή College φοιτητές των επιχειρήσεων πάρει πολλές ευκαιρίες για να λάμψει. Μια επιλογή είναι η Delta Mu Delta, η εθνική κοινωνία τιμή για τους άριστους φοιτητές των επιχειρήσεων. Delta Mu Delta ενθαρρύνει σχολαστική επίτευγμα στην επιχείρηση και αναγνωρίζει υψηλές επιδόσεις στους φοιτητές με τιμητικές διακρίσεις και βραβεία.

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Κατασκευάστηκε για την κατάρτιση της επιχείρησής σας με μια παγκόσμια προοπτική στο Μισισιπή College. MC προσφέρει προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό στην Κόστα Ρίκα, τη Γαλλία, το Λονδίνο, την Αυστρία, τη Σεούλ και την Ισπανία. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να κερδίσουν πιστωτικές ενισχύοντας παράλληλα τις γλωσσικές δεξιότητές σας και τη διεύρυνση των πολιτιστικών οριζόντων σας.

MC Club Επενδύσεων

Η MC Club Επενδύσεων διαχειρίζεται ένα πραγματικό $ 100.000 ταμείου που προβλέπεται από τη Σχολή, παρέχοντας στους φοιτητές εμπειρία του πραγματικού κόσμου στις επενδύσεις και τη διαχείριση του χαρτοφυλακίου.

MC1
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning i ... περαιτέρω

Mississippi College, affiliated with the Mississippi Baptist Convention, is a private, co-educational, Christian university of liberal arts and sciences. As the oldest institution of higher learning in Mississippi, MC has a long history of commitment to academic excellence and the cause of Christ. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη