Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ο Bachelor of Science στην επιχείρηση βαθμός επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε επαγγελματικούς τομείς αναπόσπαστο στη σύγχρονη επιχείρηση και τη διαχείριση. Επίσης, προετοιμάζει τους μαθητές στη βόρεια κεντρική Ιντιάνα να γίνουν αποτελεσματικές οργανωτικές ηγέτες και διαχειριστές.

Το School of Business προσφέρει τα για πτυχίο Bachelor of Science στην επιχείρηση με τις ακόλουθες συγκεντρώσεις:

  • λογιστική
  • Χρηματοοικονομικά και Οικονομικά
  • διαχείριση
  • εμπορία

Διδακτέα ύλη

Το πρόγραμμα απολυτηρίου του School of Business βασίζεται στην αρχή της ισόρροπης εκπαίδευσης στη διοίκηση επιχειρήσεων και οικονομικά με ένα ίδρυμα στις τέχνες και τις επιστήμες. Το προπτυχιακό πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να ειδικεύονται σε επαγγελματικούς τομείς αναπόσπαστο στη σύγχρονη επιχείρηση και τη διαχείριση. Επίσης, προετοιμάζει τους μαθητές στη βόρεια κεντρική Ιντιάνα να γίνουν αποτελεσματικές οργανωτικές ηγέτες και διαχειριστές.

Το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από τρία μέρη: (1) γενική εκπαίδευση, (2) τις βασικές διοίκηση επιχειρήσεων, και (3) μαθήματα επαγγελματικής. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα που καλύπτουν τις αρχές, τις πρακτικές και τις τάσεις που εμπλέκονται στη διαχείριση των οργανισμών στη σημερινή δυναμική οικονομική, κοινωνική και πολιτικό περιβάλλον.

Seniors έχουν μια σειρά από μαθήματα στην περιοχή συγκέντρωσή τους. Μαθήματα σε αυτό το επίπεδο απαιτούν τη συμμετοχή των φοιτητών στη συζήτηση και επίλυση των περιπτώσεων, τα σχέδια, και τα ειδικά προβλήματα που προέρχονται από το σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο.

Φοιτητές που εγγράφονται σε άλλα προγράμματα σπουδών μπορεί να εκπληρώσει το έργο πορεία για την Μικρά Επιχειρήσεων. Οι φοιτητές που έχουν ήδη κερδίσει πτυχία bachelor τους μπορεί να πάρει τη μετα-απολυτήριο πιστοποιητικό στη Λογιστική για την προετοιμασία για επαγγελματικές θέσεις στο δημόσιο, βιομηχανικό, ή κυβερνητική λογιστική. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές είναι έτοιμοι να αναλάβουν την εξέταση Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής (CPA).

Απαιτήσεις Πτυχίο

Ένα ελάχιστο των 120 διδακτικές ώρες που απαιτούνται για το απολυτήριο βαθμού (126 πιστώσεις στη λογιστική συγκέντρωση) στα μαθήματα που πληρούν τις διάφορες απαιτήσεις που αναφέρονται στο Ακαδημαϊκό Δελτίου. Από αυτούς, τουλάχιστον 56 διδακτικές ώρες πρέπει να είναι σε μαθήματα εκτός από τις επιχειρήσεις και την οικονομία. Τριάντα από τα τελευταία 45 διδακτικές ώρες πρέπει να ληφθούν σε IU Kokomo, και τουλάχιστον το 50% των επιχειρήσεων πιστώσεων πρέπει να κερδίσει στο Πανεπιστήμιο της Ιντιάνα.

ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

Η Λογιστική πρόγραμμα σπουδών εξοπλίζει το υποψήφιο στέλεχος επιχειρήσεων με τα εργαλεία για την ανάλυση, την πρόβλεψη, τη λήψη αποφάσεων και τον έλεγχο. Παρέχει επίσης ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για τους φοιτητές σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων ή νόμο.

Η συγκέντρωση Λογιστική προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομίες στον τομέα του λογιστικού ελέγχου, εταιρικές υπηρεσίες λογιστικής και διαχείρισης, κυβερνητικές και μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, και τη φορολογία.

Οικονομίας και Οικονομικών Συγκέντρωση

Η συγκέντρωση στον τομέα των οικονομικών και της οικονομίας προετοιμάζει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες διαχείρισης στον τραπεζικό τομέα, την επένδυση, την κατασκευή, και την ασφάλιση. Επιπλέον, οι απόφοιτοι θα είναι ελκυστικοί υποψήφιοι για τις θέσεις στην κυβέρνηση, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, των επικοινωνιών, και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς. Το πρόγραμμα σπουδών Οικονομίας και Οικονομικών παρέχει επίσης ένα εξαιρετικό υπόβαθρο για τους φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, ή νόμο. Τα μαθήματα που προσφέρονται σε αυτή τη συγκέντρωση σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους φοιτητές με το αναγκαίο υπόβαθρο για την ερμηνεία των δεδομένων, την πρόβλεψη και τη λήψη αποφάσεων σε μια μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία.

Συγκέντρωση Διαχείρισης

Το πρόγραμμα σπουδών της διαχείρισης και των ανθρώπινων πόρων έχει σχεδιαστεί με τη μέγιστη δυνατή ευελιξία για να φιλοξενήσει τους φοιτητές οι οποίοι έχουν σαφείς στόχους και τα συμφέροντα της σταδιοδρομίας σε διάφορους τομείς διαχείρισης, συμπεριλαμβανομένων των ανθρωπίνων πόρων. Τα μαθήματα που προσφέρονται σε αυτή τη συγκέντρωση αναπτυχθεί η ικανότητα του μαθητή ως λήψης αποφάσεων σε έναν οργανισμό. Ο μαθητής, που εργάζονται με έναν σύμβουλο σχολή, μπορεί να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα σπουδών που επιτρέπει σε βάθος το έργο σε μια περιοχή, ενώ την επίτευξη ολοκληρωμένη κατανόηση των διαχειριστικών και των διαδικασιών που σχετίζονται με τη λειτουργία των ανθρώπινων πόρων στις οργανωτικές ρυθμίσεις.

Marketing Συγκέντρωση

Η συγκέντρωση αυτή ασχολείται με δραστηριότητες που σχετίζονται με την εμπορία και διανομή αγαθών και υπηρεσιών από την πηγή της προμήθειας προς την πηγή της ζήτησης, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η συγκέντρωση αυτή είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για επαγγελματική σταδιοδρομία στη διαφήμιση, πωλήσεις, διαχείριση της μάρκας, το λιανικό εμπόριο, χονδρικό εμπόριο, το σχεδιασμό της αγοράς, βιομηχανικό μάρκετινγκ, το διεθνές μάρκετινγκ, έρευνα μάρκετινγκ, τη διανομή, και τη διαχείριση της κυκλοφορίας σε διάφορους τύπους των οργανισμών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Indiana University Kokomo

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποIndiana University Kokomo »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη