Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Βιολογία στο Κολλέγιο του Μεσσία

Βάλτε το μυαλό σας, την καρδιά και τα χέρια σας για να εργαστείτε ως βιολογία σημαντικότερος στο Messiah College. Μέσα από το πρόγραμμα σπουδών βιολογίας, όχι μόνο θα μελετήσετε τη δημιουργία, αλλά και τον δημιουργό, ενσωματώνοντας τις γνώσεις σας στη βιολογία με τη χριστιανική πίστη σας.

Το Bachelor of Science (BS) του Messiah College στη βιολογία σας προσφέρει ένα ισχυρό θεμέλιο για τα βασικά μαθήματα βιολογίας και την ευκαιρία να εστιάσετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενδιαφέροντος μέσα από τις βιοϊατρικές, κυτταρικές, οικολογικές, γενικές και οργανικές συγκεντρώσεις της βιολογίας.

Βιολογία σημαντικές διακρίσεις

Ως υπεύθυνη βιολογία στο Messiah College, θα είστε σε θέση να:

 • Αποκτήστε εμπειρία από πρώτο χέρι χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρονικό μικροσκόπιο σάρωσης, εγκαταστάσεις καλλιέργειας ιστών θηλαστικών και τεχνικές μοριακής βιολογίας, συμπεριλαμβανομένης της αλυσωτής αντίδρασης πολυμεράσης (PCR), μαζί με άλλο εξελιγμένο εξοπλισμό για την ανάλυση καλλιεργειών και το χειρισμό μορίων.
 • Κερδίστε πιστοποιητικό διδασκαλίας στη βιολογία με ελάχιστες συμπληρωματικές σπουδές.
 • Πάρτε μαθήματα στη βιοϊατρική συγκέντρωση που θα σας προετοιμάσει για την ιατρική σχολή.
 • Συμμετοχή σε μαθήματα ταξιδιού ή κατευθυνόμενη έρευνα.
 • Παρακολουθήστε δημόσια γεγονότα για την επιστήμη και την πίστη.
 • Διεξάγετε έρευνα ελονοσίας / AIDS στο νοσοκομείο Macha Mission στη Ζάμπια σε συνεργασία με τον Johns Hopkins.

Επιλογές καριέρας για μεγάλες εταιρείες βιολογίας

Ως πτυχιούχος του προγράμματος βιολογίας, οι μαθητές είναι εξοπλισμένοι για να εξασφαλίσουν θέσεις όπως:

 • Ερευνητικό συνεργάτη
 • Προσωπικό σε φαρμακευτικές εταιρείες
 • Προσωπικό στις εταιρείες βιοτεχνολογίας
 • Θέσεις με οργανώσεις που σχετίζονται με τη βιολογία, όπως:
 • Αμερικανική αλιεία και άγρια ​​φύση, προστασία της φύσης, κοινωνία Audubon, ζωολογικοί κήποι κλπ.

Πρακτική εξάσκηση και έρευνα για τις μεγάλες εταιρείες βιολογίας

Το εθνικά αναγνωρισμένο πρόγραμμα πρακτικής του Μεσσία βοηθά τους μαθητές σε μια ποικιλία βιολογικών πρακτικών. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας
 • Nature Conservancy
 • Το Penn State Hershey Medical Center
 • Πενσυλβάνια Υπουργείο Γεωργίας
 • Υπουργείο Γεωργίας των Ηνωμένων Πολιτειών
 • Έρευνα και πρακτική μάθηση

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος σπουδών, θα έχετε συνεχώς εμπειρίες hands-on που συμπληρώνουν τάξεις βιολογίας σας. Πολλοί μαθητές διεξάγουν πρωτότυπες έρευνες στα σύγχρονα εργαστήρια μας, τα οποία διαθέτουν εξοπλισμό υψηλής ποιότητας, όπως μηχανή πολυμερούς αλυσιδωτής αντίδρασης σε πραγματικό χρόνο και μικροσκόπια φθορισμού αποσυγκόλλησης. Άλλες ομάδες με ικανότητα να συμμετάσχουν τα ερευνητικά τους προγράμματα σε τομείς όπως η μετάσταση του καρκίνου, η φυτοκατεργασία, η κυτταρική ανοσολογία, η δασική οικολογία και η ερπετολογία. Μερικοί φοιτητές παίρνουν ακόμη και σε εκτεταμένες δασικές εκτάσεις της πανεπιστημιούπολης, αγρούς και υγρότοπους για την έρευνά τους.

Στον κύριο τομέα της βιολογίας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να προχωρήσετε πέρα ​​από την πανεπιστημιούπολη της Πενσυλβανίας και να δείτε τον κόσμο ως την τάξη σας. Οι φοιτητές πτυχίου βιολογίας συμμετέχουν συχνά σε μαθήματα υπό την ηγεσία της σχολής στο εξωτερικό στην Κεντρική Αμερική, τη Νέα Ζηλανδία και τη Ζάμπια. Ανεξάρτητα από την περιοχή εστίασής σας, θα βρείτε πληθώρα ενδιαφέρουσες σειρές μαθημάτων και συναρπαστικές πρακτικές εμπειρίες που θα ενισχύσουν τις τεχνικές μάθησης και διαχείρισής σας καθώς ολοκληρώνετε το βιολογικό πρόγραμμα.

Υποτροφίες

Το Messiah College προσφέρει αρκετές υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων των Υποτροφιών Προγραμμάτων Προγραμμάτων και Ακαδημαϊκών Διακρίσεων, το καθένα με διαφορετικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις και προθεσμίες. Πρέπει να λάβουμε όλα τα υποδείγματα υποψηφιότητας μέχρι τις 15 Ιανουαρίου για την υψηλότερη αξιολόγηση υποτροφιών.

Οι διεθνείς πολίτες μπορούν να λαμβάνουν πρόσθετη οικονομική ενίσχυση κατά περίπτωση, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που παρέχονται στην Διεθνή Αίτηση Υποτροφιών Υποτροφιών (ISSA). Η σύνδεση με το έντυπο ISSA αποστέλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους σπουδαστές μαζί με την επιστολή αποδοχής τους. Αυτό σημαίνει ότι όσο πιο γρήγορα ολοκληρωθεί η διαδικασία εισαγωγής, τόσο πιο σύντομα οι μαθητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οικονομική ενίσχυση και να λάβουν ένα πακέτο.

Μετά την αφαίρεση των ακαδημαϊκών υποτροφιών και των χρημάτων οικονομικής βοήθειας, οι ξένοι φοιτητές πληρώνουν μεταξύ $ 20.000- $ 30.000 κάθε χρόνο για τέσσερα χρόνια. Η αμερικανική πρεσβεία θα απορρίψει τις αιτήσεις για χορήγηση θεώρησης φοιτητών, αν ο φοιτητής δεν μπορεί να παρουσιάσει δικαιολογητικά οικονομικά έγγραφα για να πληρώσει αυτό το ποσό για έξοδα σχολείου. Αυτός είναι ένας κυβερνητικός κανόνας, όχι κανόνας κολλεγίου.

Μπορούμε να δεχτούμε την αίτησή σας, την επίσημη μεταγραφή και τη βαθμολογία της δοκιμής ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του έτους. Πρέπει να επιλέξετε ποιο όρο θα εισάγετε. Υπάρχουν δύο προσλήψεις κατά τη διάρκεια κάθε ακαδημαϊκού έτους - στα τέλη Αυγούστου για την περίοδο της πτώσης μας και στα τέλη Ιανουαρίου για την άνοιξη.

Μετά την αποφοίτησή

Με το πτυχίο βιολογίας σας στο χέρι του Messiah College, θα είστε προετοιμασμένοι για όποια μεταπτυχιακή διαδρομή ακολουθείτε, είτε εργάζεστε στη βιολογία, προωθήστε τις σπουδές σας σε ένα πρόγραμμα μάστερ βιολογίας είτε παρακολουθείτε ιατρική σχολή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε17 περισσότερα μαθήματα αποMessiah College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,000 USD
Deadline
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Applications have no deadline or due date
Ημερομηνία λήξης
Άλλη