Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο Indiana University Kokomo, η Bachelor of Science (BS) Πτυχίο Πρόγραμμα στη Βιολογία κέντρα σε ένα παραδοσιακό πυρήνα που περιλαμβάνει κυτταρικής βιολογίας, της γενετικής, μορφολογία, φυσιολογία, επιστήμη των φυτών, της μικροβιολογίας και ανοσολογίας. Πρόσθετες μαθήματα σε γενικές γραμμές χημεία, οργανική χημεία, τη φυσική και τα μαθηματικά ολοκληρώνεται με το βασικό πρόγραμμα. Όμως, η καλή επιστήμονες πρέπει επίσης να εκτεθούν σε άλλους τομείς της γνώσης, στις τέχνες, τις κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες. Γι 'αυτό το πρόγραμμα σπουδών της βιολογίας μας περιλαμβάνει επίσης απαιτήσεις πορεία σε τομείς όπως οι επιστήμες της ιστορίας, αγγλικά, κοινωνιολογία, ψυχολογία, μαθηματικά, καθώς και πληροφορίες. Για απόφοιτος, θα χρειαστείτε τουλάχιστον 120 διδακτικές ώρες, το οποίο περιλαμβάνει ένα μείγμα από υποχρεωτικά μαθήματα βιολογίας, μαθήματα γενικής παιδείας και μαθήματα επιλογής.

Εάν σχεδιάζετε να εισέλθουν μεταπτυχιακό σχολείο ή μια επαγγελματική σχολή μετά την απόκτηση πτυχίου, θα θέλετε να ρωτήσετε σχετικά με προ-επαγγελματική κομμάτια IU Kokomo στη βιολογία, προ-ιατρική, και προ-οδοντιατρική. Οι απόφοιτοι που έχουν ακολουθήσει αυτές τις διαδρομές έγιναν δεκτές σε προηγμένα προγράμματα στην ιατρική, οδοντιατρική, οπτομετρίας, και η χειροπρακτική σχολεία σε όλη τη χώρα. Βιολογία είναι μια μεγάλη διαδρομή για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της ιατρικής και IU Kokomo θα σας βοηθήσει να φτάσετε εκεί!

Αν σας ενδιαφέρει να γίνει μια επιστήμη εκπαιδευτικός, IU Kokomo προσφέρει ένα πρόγραμμα που σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα πτυχίο βιολογίας και να γίνει πιστοποιηθεί για να διδάξουν βιολογία στο επίπεδο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Οι απαιτήσεις βαθμό για την BS στη Βιολογία περιλαμβάνει 120 μονάδες με ΣΔΣ του τουλάχιστον 2,0. 30 από τα τελευταία 60 μονάδες θα πρέπει να ολοκληρωθεί σε IU Kokomo. Εκτός από τα μαθήματα που απαιτούνται για το γενικό αναλυτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης πανεπιστημιούπολη-ευρύ, οι μαθητές πρέπει να παίρνει μαθήματα στη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, τα μαθηματικά και την πληροφορική. πρέπει να λαμβάνονται τα ακόλουθα μαθήματα και κατάλληλες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούνται, όπως καταγράφονται στο Ακαδημαϊκό Δελτίου. Η ολοκλήρωση αυτού του βαθμού θα πληρούν τις βασικές προϋποθέσεις εισαγωγής για το IU Σχολής του προγράμματος Ιατρικής MD.

Τι είδους δουλειά μπορώ να πάρω με αυτό το βαθμό;

Κατά γενικό κανόνα, ένα μεγάλο κολέγιο δεν σας προετοιμάσει για μια συγκεκριμένη εργασία. Αντ 'αυτού, σας επιτρέπει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις ικανότητες στην περιοχή του ενδιαφέροντός σας που μπορεί να εφαρμοστεί σε ένα ευρύ φάσμα των επαγγελμάτων στον τομέα αυτό. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν για μια ποικιλία των εργοδοτών, όπως φαρμακευτικές / βιοτεχνολογικές εταιρείες, εταιρείες χημικών προϊόντων, οι επιχειρήσεις πληροφορίες Τεχνολογίας, καθώς και αναλυτική laboratoes. Εναλλακτικά, μπορούν να πάνε σε σχολές για να γίνουν ερευνητές ή σε επαγγελματικές σχολές, όπως η οδοντιατρική, την ιατρική, οπτομετρίας, για να αναφέρουμε μερικές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Indiana University Kokomo

Κοιτάξτε7 περισσότερα μαθήματα αποIndiana University Kokomo »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη