Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

προσομοίωση

Προσομοίωση & Οπτικοποίηση Πτυχίο

Αυτό το πρόγραμμα εξοικείωση των φοιτητών με τις τεχνικές και δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτούνται για τη μελέτη, αρχιτέκτονα, την ανάπτυξη, και την προσομοίωση δοκιμών και τα συστήματα απεικόνισης.

Highlights μαθήματος:

  • Τεχνητή νοημοσύνη
  • ψηφιακή Κατασκευή
  • Διακριτές και Συνεχείς Προσομοίωση
  • Δομή Δεδομένων και Αλγόριθμοι
  • Αλληλεπίδραση Εφαρμοσμένη Ανθρώπου-Υπολογιστή
  • Ηλεκτρονικά προσομοίωσης

Από μηχανογραφικό μοντέλα πολύπλοκων δεδομένων ή εικονικά περιβάλλοντα για εκπαιδευτικούς σκοπούς ή ψυχαγωγία, τεχνολογίες προσομοίωσης λύσουν δύσκολα προβλήματα, επιτρέπουν τη μάθηση, και να παρέχει οπτική εικόνα αφηρημένα προβλήματα και τις ιδέες. Τα συστήματα αυτά είναι απαραίτητα σε οποιοδήποτε σενάριο που απαιτεί εκπαίδευση, τη δοκιμή, ή αναπαραστάσεις του πραγματικού κόσμου ή εικονικά περιβάλλοντα, σε βιομηχανίες τόσο διαφορετικές όσο η αεροπορία, την ιατρική, την αρχιτεκτονική, την επιστήμη, την κατασκευή, και το στρατό.

Αν σας ενδιαφέρει να γίνει ένα μέρος από τις ομάδες μηχανικών που δημιουργεί αυτά τα εξελιγμένα μοντέλα, βαθμός Προσομοίωση & Οπτικοποίηση πανεπιστημίου Πλήρης Sail Πανεπιστημίου πρόγραμμα μπορεί να σας εξοικειώσει με τις τεχνικές και δεξιότητες κριτικής σκέψης που απαιτούνται για τη μελέτη, αρχιτέκτονα, την ανάπτυξη, και την προσομοίωση δοκιμών και τα συστήματα απεικόνισης.

Θα ξεκινήσω με την οικοδόμηση ενός ιδρύματος στα μαθηματικά, επιστήμη των υπολογιστών, και οι γλώσσες προγραμματισμού υψηλού επιπέδου, και στη συνέχεια πήγαινε για να ξεκινήσει να πάρει τα χέρια-για την εμπειρία στους τομείς της μηχανικής των συστημάτων προσομοίωσης και απεικόνισης.

Δεδομένου ότι πολλοί προσομοίωσης και μοντελοποίησης περιβάλλοντα αντιπροσωπεύουν εννοιολογική ή επικίνδυνες καταστάσεις, θα μάθετε το ρόλο της κατάλληλης επικύρωσης και επαλήθευσης στα συστήματα που μπορεί να είναι απαγορευτικό σε σενάρια πραγματικής ζωής μέτρησης. Θα γίνει επίσης εξοικειωμένοι με τις διάφορες μηχανές λογισμικού και πώς το λογισμικό μπορεί να ενσωματωθεί με το υλικό για να αναπτύξει ένα πρωτότυπο.

Μαζί με την οικοδόμηση τεχνική εμπειρογνωμοσύνη και γνώση του αντικειμένου, η προσομοίωση και οπτικοποίηση πτυχίο του προγράμματος σπουδών της επιστήμης περιλαμβάνει επίσης τη χρήση δημιουργικότητα για να βρούμε λύσεις. Θα αποκτήσουν πρακτική εμπειρία μηχανικής προσομοίωσης και απεικονίσεις και εφαρμόζουν αυτές τις μεθόδους για να αναπτύξουν ένα μοναδικό έργο μηχανικής της δικής σας.

Τομείς της εστίασης

  • Προγραμματισμός
  • Επικύρωση και επαλήθευση
  • ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ
  • Προσομοίωση Software και Hardware Σχεδιασμός

Εργάζεται ως Developer σε AssistRX

Ενώ ήταν ένα Web Design & Development φοιτητής, ο Sean Casey επικοινώνησε με το τμήμα Καριέρα Ανάπτυξης Full Sail για την ευκαιρία να οικότροφος για AssistRX. Μετά από να εργαστεί σκληρά, η εταιρεία του πρόσφερε μια θέση πλήρους απασχόλησης αμέσως μετά την αποφοίτηση. Έχοντας εργαστεί για πρώτη φορά στο εμπρόσθιο άκρο της ανάπτυξης πριν από τη μετάβαση στο πίσω άκρο βοήθησε Sean δείτε πώς λειτουργεί το σύνολο της εταιρείας.

http://www.fullsailblog.com/just-launched-web-design-development-grad-sean-casey/

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε18 περισσότερα μαθήματα αποFull Sail University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Απρ. 2019
Μάιος 2019
Ιούνιος 2019
Ιούλιος 2019
Αυγ. 2019
Σεπτ. 2019
Οκτ. 2019
Νοεμ. 2019
Δεκ. 2019
Ιαν. 2020
Φεβρ. 2020
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019, Απρ. 2019, Μάιος 2019, Ιούνιος 2019, Ιούλιος 2019, Αυγ. 2019, Σεπτ. 2019, Οκτ. 2019, Νοεμ. 2019, Δεκ. 2019, Ιαν. 2020, Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μαρτ. 2019, Απρ. 2019, Μάιος 2019, Ιούνιος 2019, Ιούλιος 2019, Αυγ. 2019, Σεπτ. 2019, Οκτ. 2019, Νοεμ. 2019, Δεκ. 2019, Ιαν. 2020, Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη