Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σχετικά με το Πρόγραμμα

Σας ενδιαφέρει στον προγραμματισμό; Θέλετε να αναπτύξουν λογισμικό για τις διάφορες περιοχές; Σας άρεσε εργάζονται σε μια ομάδα; Τότε θα πρέπει να επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με έναν άγαμο του προγράμματος Science στην Πληροφορική (BSI).

Ο όρος "πληροφορική" είναι η μελέτη και η πρακτική της αποθήκευσης, εύρεση, τη δημιουργία, το χειρισμό και την ανταλλαγή πληροφοριών. Πληροφορική είναι η επιστήμη των συστημάτων πληροφοριών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Ως επιστημονικό πεδίο περιλαμβάνει την πρακτική της επεξεργασίας πληροφοριών, και τη μηχανική των συστημάτων πληροφοριών. Παντού λογισμικό μπορεί να βρεθεί, είτε στο πλυντήριο, τηλεόραση. Για την αντιμετώπιση αυτής της πρόκλησης είναι σύνθετα συστήματα λογισμικού και ανθρώπους που μπορούν να αναπτύξουν αυτές τις ανάγκες (developers). λύσεις λογισμικού για να είναι αξιόπιστη, γρήγορη και εύκολη στο χειρισμό.

Επαγγελματικές προοπτικές

Η βιομηχανία είναι πάντα ψάχνει για ικανούς ανθρώπους από την επιστήμη των υπολογιστών. Η αυξανόμενη χρήση των πληροφοριακών συστημάτων αυξάνει την ανάγκη για εκπαιδευμένους επαγγελματίες. Στο μέλλον, η ζήτηση θα αυξηθεί κατά επιστήμονες υπολογιστών. Είτε στην έρευνα, την ανάπτυξη, τη διαβούλευση, σε μια εταιρεία ή αυτοαπασχολούμενοι, υπάρχουν αμέτρητες ευκαιρίες σταδιοδρομίας για τους επιστήμονες της πληροφορικής σε διάφορους τομείς: ανάπτυξη λογισμικού, διαχείριση διαχείριση του συστήματος και των δεδομένων, την έρευνα και τη διδασκαλία και συμβουλές και υποστήριξη.

Περιγραφή του προγράμματος

Στο πρόγραμμα του πανεπιστημίου στην Πληροφορική, θα μάθετε τον προγραμματισμό, την ανάπτυξη λογισμικού, την ανάπτυξη κινητών εφαρμογών, οι αλγόριθμοι και πολυπλοκότητα, και τη θεωρία, την επιστήμη και τα μαθηματικά. Συγκεκριμένα, μπορείτε να μάθετε για τη Java, C ++, AngularJS, Σκάλα και MATLAB. Σας θα έχουν τα μαθήματα στις δομές δεδομένων και την ανάλυση, τα συστήματα πληροφορικής και την αρχιτεκτονική, τα δίκτυα υπολογιστών και επικοινωνιών, επεξεργασία εικόνας, και πολλά άλλα.

Μέσα από τα μαθήματα σας, θα μάθετε πώς να:

  • Εφαρμόστε βασικές αρχές για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, και την επαλήθευση των ασφαλών, υψηλής απόδοσης, και αξιόπιστα συστήματα υπολογιστών
  • Αναλύστε, το σχεδιασμό, την ανάπτυξη ασφαλών τεχνικών λύσεων για συστήματα πληροφορικής και δικτύωσης υποδομές
  • Σχέδιο, εφαρμογές σχεδιασμού, και το λογισμικό βελτιστοποίηση, δεδομένων και συστήματα
  • Αναλύει, να συγκρίνει, και αλγόριθμοι Αντίθετα, γλώσσες προγραμματισμού, μεταγλωττιστές, και τα λειτουργικά συστήματα για να επιλέξετε ή να αναπτύξουν λύσεις σε προβλήματα
  • Αναγνωρίστε και να απαντήσετε σε αναδυόμενη τεχνολογία, μοντέλα, μεθοδολογίες, τα συστήματα, την κοινωνική δικτύωση, παιχνίδια, μοντελοποίηση και προσομοίωση.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποInternational Black Sea University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
2,940 USD
Εμφανίζονται ετήσια αμοιβή
Deadline
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη