στ

Θα μάθεις

Μηχανικούς περιβάλλοντος λύσει τα προβλήματα της ποιότητας του περιβάλλοντος. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να κάνει το νερό ασφαλές να πίνουν και να είναι ασφαλές να απελευθερώσει πίσω στο περιβάλλον. Οι μαθητές μαθαίνουν επίσης πώς οι άνθρωποι και το περιβάλλον επηρεάζεται αρνητικά από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και φυσικές διεργασίες που δημιουργούν ρύπανση ή άλλα επιζήμια αποτελέσματα. Οι μαθητές περιβαλλοντικής μηχανικής συμμετέχουν ενεργά στην ανάπτυξη τρόπων για τη μετατροπή αποβλήτων υλικών σε χρήσιμα προϊόντα, ιδιαίτερα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Εκτός από τα παραδοσιακά προβλήματα που σχετίζονται με το νερό και τη ρύπανση του αέρα από τις πόλεις και τα εργοστάσια, μηχανικούς περιβάλλοντος ασχολούνται με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τη βελτίωση της ποιότητας των αγροτικών και αστικών διαβίωσης. Το πρόγραμμα περιβαλλοντικής μηχανικής είναι για τους φοιτητές οι οποίοι απολαμβάνουν τις φυσικές επιστήμες, μαθηματικά κλίση και έχουν ένα πάθος για να κάνει τη Γη μια καθαρότερη, ασφαλέστερη, καλύτερη θέση.

Θα αντιμετωπίσετε

Το πρόγραμμα περιβαλλοντικής μηχανικής προσφέρει πολλές ευκαιρίες στους μαθητές να εμπλακούν σε έργα που ξεκινούν το καινούριο έτος τους. Το τμήμα παρέχει έργα παροχής υπηρεσιών στην κοινότητα και ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος επιτρέπει στους μαθητές να οργανώσουν τις δικές τους δραστηριότητες. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να βρουν μια καλοκαιρινή πρακτική μετά δευτεροετών φοιτητών τους και junior χρόνια. Ευκαιρίες για πρακτική άσκηση είναι διαθέσιμα σε τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένων:

 • κυβερνητικές υπηρεσίες
 • τοπικές και περιφερειακές βιομηχανίες
 • μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς
 • ιδιόκτητο περιβαλλοντικές εταιρείες
 • ερευνητικά ιδρύματα

Θα πετύχετε

Περιβαλλοντική μηχανικοί έχουν μεγάλη ζήτηση. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προβλέπει ισχυρή ανάπτυξη στην περιβαλλοντική μηχανική, πολύ περισσότερο από ό, τι στα περισσότερα άλλα πεδία της μηχανικής. Τέτοιες ευκαιρίες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Πολλοί από τους αποφοίτους μας να επιλέξουν να εργαστούν για μια κυβερνητική υπηρεσία, ενώ άλλοι αποφασίζουν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα περιβαλλοντικής υγείας και της μηχανικής Gannon του.
 • Οι περισσότεροι από τους αποφοίτους μας εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρήσεις. Πολλές από αυτές τις εταιρείες είναι εταιρείες συμβούλων που ειδικεύεται σε περιβαλλοντικά περιοχές, αλλά μερικοί από τους αποφοίτους μας εργάζονται σε σπίτι για τις μεγαλύτερες εταιρείες που χρειάζονται το δικό τους προσωπικό των ειδικών σε θέματα περιβάλλοντος.

Θα μελετήσει

Το αναλυτικό πρόγραμμα περιβαλλοντικής μηχανικής αρχίζει με τις θεμελιώδεις έννοιες και χτίζει ως μαθητές εκ των προτέρων μέσω του προγράμματος. ανώτερο έτος των μαθητών φέρνει μαζί την επιστήμη και τα μαθηματικά μάθει στο παρελθόν και την εφαρμόζει καθώς οι μαθητές εργάζονται σε ομάδες για να ολοκληρωθεί ανώτερος σχεδιασμό του έργου τους, την επίλυση των πραγματικών προβλημάτων της ποιότητας του περιβάλλοντος ή την αντιμετώπιση μια ευκαιρία μηχανικής. μεγάλες εταιρείες περιβαλλοντικής μηχανικής λάβει διάφορες πυρήνα και επιλεγόμενα μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων:

ENV 336/337: Ποιότητα Υδάτων και Εργαστήριο

Αυτό το μάθημα καλύπτει τις κυριότερες μορφές ρύπανσης των υδάτων που απασχολούν την περιβαλλοντική επαγγελματία. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν την ποιότητα του νερού επηρεάζεται από οργανικά και θρεπτικά συστατικά της ρύπανσης των επιφανειακών και των υπόγειων υδάτων, καθώς και τις συνέπειες της ποιότητας του νερού των βαρέων μετάλλων και τοξικών οργανική ρύπανση.

ENV 400/401: Περιβαλλοντικής Τοξικολογίας και Εργαστήριο

Το μάθημα επικεντρώνεται στις ιδιότητες, τις επιπτώσεις και ανίχνευσης των χημικών ουσιών στο περιβάλλον και πώς αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για την προστασία της ανθρώπινης υγείας. Τα θέματα που καλύπτονται περιλαμβάνουν τις σχέσεις δόσης-απόκρισης, βιομετατροπή, εκτίμηση του κινδύνου και τη διαδικασία καθορισμού προτύπων.

ENV 403: Μηχανική Ελέγχου Ατμοσφαιρικής Ρύπανσης

Αυτό το μάθημα ανώτερο επίπεδο εφαρμόζει τις αρχές της επιστήμης και της τεχνολογίας για τη διαχείριση της ρύπανσης. Συγκεκριμένα καλύπτονται στο μάθημα είναι χημική κινητική, ισοζύγιο μάζας, μαζικής μεταφοράς, επεξεργασίας νερού και λυμάτων, τον έλεγχο της ρύπανσης του αέρα και τη διαχείριση των στερεών και επικίνδυνων αποβλήτων.

Ελευθέρων Σπουδών Πυρήνα

Το Βιογραφικό Ελευθέρων Σπουδών Core είναι μια αντανάκλαση της δέσμευσης Πανεπιστημίου Gannon στην Καθολική ταυτότητά της. Ο σχεδιασμός του πυρήνα προσφέρει στους φοιτητές μια καθορισμένη, ολοκληρωμένη, κοινή εμπειρία ως το θεμέλιο για προπτυχιακό πρόγραμμα τους.

Θα κερδίσετε

Οι μισθοί ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και το είδος του εργοδότη.

 • Αρχικός μισθός: $ 49.400
 • μισθός στο μέσο της σταδιοδρομίας: $ 89.800

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

 • Ολοκλήρωση των 16 ακαδημαϊκών μονάδων σε επίπεδο γυμνασίου, τέσσερις εκ των οποίων πρέπει να είναι η αγγλική? υπόλοιπο των μονάδων θα πρέπει να αποτελείται από τέσσερις μονάδες της επιστήμης, συμπεριλαμβανομένων της φυσικής, τέσσερις μονάδες στα μαθηματικά, συμπεριλαμβανομένων γεωμετρία, τριγωνομετρία και / ή precalculus, και οποιοδήποτε συνδυασμό των τεσσάρων μονάδων των κοινωνικών επιστημών και των ξένων γλωσσών.
 • Ακαδημαϊκή επιλογή Φυσικά, οι βαθμοί, το βαθμό στην τάξη, σύσταση σύμβουλος καθοδήγησης και βαθμολογίες / ACT SAT θα επανεξεταστεί προσεκτικά για εξέταση εισαγωγής.
 • Επίδειξη κίνητρο και την περιέργεια μέσα από τα ενδιαφέροντα και εξωσχολικές δραστηριότητες.

δυνατότητες #GU

 • Όλοι οι μαθητές περιβαλλοντική μηχανική ολοκλήρωση ενός έργου σχεδιασμού κατά τη διάρκεια του ανώτερου έτους τους, που συνήθως συνδέεται με ένα πραγματικό περιβαλλοντικό πρόβλημα ή πρόκληση στον τομέα ή σε όλο τον κόσμο.
 • Πρόσφατα, ανώτεροι μαθητές περιβαλλοντικής μηχανικής σχεδιαστεί ένα καινοτόμο σύστημα φιλτραρίσματος του νερού που χρησιμοποιεί υλικά τοπικά διαθέσιμων στο Μπαγκλαντές, επιτρέποντας τους κατοίκους να παράγουν τα δικά τους φίλτρα νερού για να μειωθεί η ποσότητα των φυσικών αρσενικού στο νερό.
 • Άλλοι φοιτητές περιβαλλοντικής μηχανικής σχεδιαστεί ένα σύστημα aquaponics για μια τοπική μη κερδοσκοπική κέντρο. Το σύστημα συνδυάζει την αύξηση των ψαριών για κατανάλωση από τον άνθρωπο με την παραγωγή φρούτων και λαχανικών. Τα προϊόντα αποβλήτων από το ψάρι καθίστανται λίπασμα για τα φυτά, με αποτέλεσμα ένα χαμηλού κόστους, φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για την καλλιέργεια τροφίμων και την προστασία της ποιότητας του νερού συγχρόνως.
 • Άλλα ανώτερα έργα έχουν συμπεριληφθεί μελέτες των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από την αιολική ενέργεια και ηλιακούς συλλέκτες για την πανεπιστημιούπολη Gannon και μελέτες της υδρολογίας και της ποιότητας των υδάτων των τοπικών ρευμάτων.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποGannon University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη