Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Με ειδίκευση στην Επιστήμη των Υπολογιστών, θα αποκτήσουν τις δεξιότητες για να υπερέχουν σε πολλούς τομείς της βιομηχανίας υψηλής τεχνολογίας.

Οι μαθητές να αναπτύξουν μια διεξοδική γείωση στη θεμελιώδη-προγραμματισμό, τη διαχείριση βάσεων δεδομένων, ανάπτυξη λογισμικού, δίκτυα, τότε πάμε για να μελετήσει θέματα που κυμαίνονται από ιατροδικαστική υπολογιστών στο κινητό προγραμματισμό και σχεδιασμό του παιχνιδιού.

Επιπλέον, ένας ανήλικος στην Επιστήμη των Υπολογιστών θα είναι μια ελκυστική οικοδόμος βιογραφικό για τους σημερινούς εργοδότες, οι οποίοι συχνά προτιμούν οι υποψήφιοι με επάρκεια στην πληροφορική.

Επισκόπηση προγράμματος:

Οι Επιστήμης Υπολογιστών του Κολλεγίου, Πληροφορικής και Βιοπληροφορικής προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές με τις δεξιότητες για να υπερέχουν στη βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας. Μεγάλες εταιρείες θα αποκτήσουν τις γνώσεις να προχωρήσει σε θέσεις όπως ο προγραμματισμός ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανάλυση συστημάτων, σχεδιασμό συστημάτων, τον προγραμματισμό του Διαδικτύου και τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών. Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να είναι προετοιμασμένοι για μεταπτυχιακή φοιτήτρια.

Στη σημερινή αγορά εργασίας, οι εργοδότες συχνά ευνοούν τους υποψηφίους με ειδικές γνώσεις ή / και εμπειρία στην πληροφορική. Ανεξάρτητα από μεγάλες ενός μαθητή στο Saint Rose, ένας ανήλικος στην Επιστήμη των Υπολογιστών θα ήταν μια ελκυστική προσθήκη στο βιογραφικό τους. Οι φοιτητές που επιδιώκουν ένα μικρό έχουν την ευελιξία να επιλέξουν μια πορεία της μελέτης.

Επιστήμη Υπολογιστών, Πληροφορικής, οι Βιοπληροφορική ταγματάρχες και τους ανηλίκους που απαιτείται για να διατηρηθεί ένα ελάχιστο ακαδημαϊκό δείκτη του 2,25 στη μεγάλη, 2.00 σε κάθε μάθημα η μείζων / ελάσσων (και όλα τα μαθήματα μαθηματικών που απαιτούνται από το μεγαλύτερο), και 2,25 σωρευτική ΣΔΣ. Οι φοιτητές που αναζητούν ένα πιστοποιητικό πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον ένα 2,00 σε κάθε μάθημα.

Ευκαιρίες Σταδιοδρομίας και Μεταπτυχιακών Σπουδών:

Καριέρα

Οι δεξιότητες που αποκτούν θα σας βάλει στη ζήτηση για ορισμένα από τα πιο hot θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών. Μεγάλες εταιρείες θα αποκτήσουν τη γνώση για να προχωρήσουν σε θέσεις στον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, ανάλυση συστημάτων, σχεδιασμό συστημάτων, τον προγραμματισμό του Διαδικτύου και τη διαχείριση των συστημάτων πληροφοριών. Οι μαθητές θα είναι επίσης έτοιμη να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακά προγράμματα στον τομέα τους.

Πρόγραμμα

επιστήμη των υπολογιστών οι μαθητές λαμβάνουν βιομηχανία ειδική κατάρτιση σχετικά με το ίδιο υλικό και το λογισμικό που θα συναντήσετε στον «πραγματικό κόσμο». Και, δεδομένου ότι Αγίου Rose βρίσκεται στην καρδιά της Tech Valley της Νέας Υόρκης, πρακτική άσκηση ευκαιρίες στη βιομηχανία των υπολογιστών αφθονούν.

Εισαγωγή:

Το Γραφείο Εισδοχής Προπτυχιακά αρχίζει επανεξέταση των αιτήσεων πρώτο έτος φοιτητής κάθε φθινόπωρο στα τέλη Σεπτεμβρίου για το επόμενο Φθινόπωρο. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται να υποβάλουν πλήρη αίτηση στις αρχές του Νοεμβρίου. Η ομάδα Admissions θα επιστρέψει απόφαση για πλήρη εφαρμογές μέσα σε μόλις τρεις εβδομάδες. Τα βραβεία College ακαδημαϊκές υποτροφίες ταυτόχρονα.

Τι κάνει μια εφαρμογή Complete

  • Online ή Βίβλος εφαρμογή (τέλος παραιτηθεί για online αιτούντες!)
  • Επίσημη Γυμνάσιο μεταγραφές
  • Επίσημη μεταγραφές για τυχόν Μαθήματα Επίπεδο College
  • SAT ή βαθμολογίες ACT
  • Επίδειξη γνώσης της αγγλικής: Στείλτε μας το TOEFL, IELTS, ή PTE βαθμολογίες. Η απαίτηση δοκιμή αυτή αίρεται για τους αιτούντες που έχουν κερδίσει στο παρελθόν το πτυχίο πανεπιστημίου ή μεταπτυχιακό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το Κολέγιο του Αγίου Rose προσφέρει αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα (ESL) μελέτες και προσφέρει αποδοχές υπό όρους σε όσους πληρούν όλες τις άλλες προϋποθέσεις εισαγωγής. Υπό όρους δεκτές οι μαθητές πρέπει να αποδείξει αγγλική γλώσσα πριν από την εγγραφή στα μαθήματα τους.
  • Επιστολή της σύστασης από έναν σύμβουλο ή Δάσκαλος
  • Δοκίμιο ή Graded Χαρτί
  • Οι υποψήφιοι μπορούν επίσης να εφαρμόζονται μέσω της Κοινής Εφαρμογής Online.
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, th ... περαιτέρω

The College of Saint Rose is a progressive community of scholars focused on gaining knowledge and applying what they’ve learned to make the world around them better. Located in the heart of Albany, the New York state capital, Saint Rose offers a private, independent, coeducational college experience in a vibrant urban setting. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη