Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στο πρόγραμμα σπουδών του πανεπιστημίου "Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (B.Sc.)«Η ΔΙΠΛΩΜΑ Hochschule Έχουν εκπαιδευτεί επί της ουσίας, την τεχνική και μεθοδολογική και εφαρμοσμένης πρακτικά θέματα της ψυχολογίας. Το πρόγραμμα παρέχει ακαδημαϊκές γνώσεις στα βασικά θέματα, όπως η γενική ψυχολογία, αναπτυξιακή ψυχολογία και διαφορικής ψυχολογίας, καθώς και λεπτομερή στατιστικά στοιχεία, διαγνωστικές και μεθοδολογικές δεξιότητες.

Το πρόγραμμα «Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας (B.Sc.)» έχει σχεδιαστεί για να πληρούν τις προϋποθέσεις οι μαθητές για τους επαγγελματίες στην ψυχολογία πρακτικό προσανατολισμό, με αναφορές της στην κλάδους της υγείας και της οικονομίας. Σε βάθος εμπειρία της εφαρμοσμένης ψυχολογίας είναι οι αρμοδιότητες στους τομείς προτεραιότητας Βιομηχανική και Οργανωτική Ψυχολογία, Ψυχοκοινωνική πρόληψη και Ψυχολογία της Υγείας καθώς επίσης και Κλινική Ψυχολογία και ψυχοθεραπεία συμπληρώματα. Κατά την εφαρμογή του προγράμματος, το πτυχίο συνεργάζεται με το MEU Κέντρο Μελέτης στο Μαγδεμβούργο, Τεχνικά υπεύθυνος του Κέντρου Μελέτης στο Μαγδεμβούργο καθ Ο Δρ Armbruster. Είναι διαθέσιμο για ερωτήσεις σχετικά με τη μελέτη ή τη λήξη της οργάνωσης μελέτης στη διάθεσή σας. Το MEU είναι θυγατρική του Ινστιτούτου ΠΠΜΑ, αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο, διάσημο εκπαιδευτικό κέντρο για την ψυχοθεραπεία. Για τους μαθητές μας είναι μια επιλογή, ο απομακρυσμένος πρόγραμμα με την τοπική σύνδεση με τις διαλέξεις πραγματική τάξη (1 φορά ανά εξάμηνο à 3 ημέρες) στο Μαγδεμβούργο ή Από WS 2017/18 και για τα κέντρα σπουδών ΔΙΠΛΩΜΑ στο Αμβούργο και το Μόναχο να αποδείξει. Τα υπόλοιπα τμήματα επαφής προσφέρονται ως «εξ αποστάσεως εκπαίδευση με εικονικές φάσεις παρουσία».

Στόχοι του προγράμματος Bachelor «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (B.Sc.)»

Το επίκεντρο του προγράμματος είναι πάντα συγκεκριμένες πρακτικές και τον προβληματισμό μονάδων που η προσφυγή σε επαναλαμβανόμενα προβλήματα της καθημερινής ζωής. Θα διδάξουν στους μαθητές πώς να βελτιώσουν το πρόβλημα με τη βοήθεια ψυχολογικών μεθόδων και μέσων της ορθολογικής και κοινωνικά λογική λύση.

Ως απόφοιτος, θα είστε σε θέση να αναπτύξει γενικές και την εστίαση που σχετίζονται με την ψυχολογική θέσεις και λύσεις για να την υπερασπιστούν με επιχειρήματα πάνω από τους εκπροσώπους του εμπορίου, εργολάβους και λαϊκοί και να αναλάβει σε ορισμένα τμήματα και τις ομάδες που ειδικεύονται τα καθήκοντα και τις ευθύνες. Είστε σε θέση να εκτιμήσει την κοινωνική σημασία της ψυχολογικής γνώσης και πρακτικές και να παρουσιάσουν τα αποτελέσματα με σαφή και κατανοητό.

Η ικανότητα να ασκούν τη μεταφορά θεωρία και την εκπαίδευση των δεξιοτήτων επικοινωνίας θα δώσει τη δυνατότητα αποφοίτους μας να συμβάλει στη συμμετοχή των πολιτών. Με τον ήχο και την πρακτική εμπλοκή με τις κοινωνικές αξίες και τις συγκρούσεις, καθώς και την απόκτηση της ομάδας δεξιότητες και δεξιότητες, οι απόφοιτοι να δεσμευτούν και ψυχολογικά εκπαιδεύονται προσωπικότητες.

Καριέρα - προοπτικές σταδιοδρομίας σας μετά την αποφοίτηση

Ως απόφοιτος του προγράμματος προπτυχιακών μας στην «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (B.Sc.)» Μπορείτε να βρείτε ευκαιρίες απασχόλησης και ακαδημαϊκά εξειδικευμένο στους επαγγελματικούς τομείς της επαγγελματικής ψυχολογίας της υγείας, ψυχολογία των επιχειρήσεων καθώς και σε εξωτερικά ιατρεία και ενδονοσοκομειακή κλινικές εγκαταστάσεις, διεπιστημονική οργανισμούς καθώς και τις ρυθμίσεις διαβούλευση και αξιολόγηση.

Οι πιθανές τομείς της απασχόλησης βρίσκονται σε κλινικές ή εξωτερικά ιατρεία εγκαταστάσεις στον τομέα της ψυχοκοινωνικής την προαγωγή της υγείας και την εκπαίδευση σε θέματα υγείας, πρόληψης και αποκατάστασης στην ασφάλιση υγείας και τις ασφαλιστικές εταιρείες στα οργανωτικά, το προσωπικό και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων, τη διαβούλευση και εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και ακαδημαϊκά ιδρύματα.

Σύμφωνα με την Γερμανική Εταιρεία Ψυχολογίας (DGP) βοηθούν προπτυχιακών αποφοίτων της ψυχολογίας στις δραστηριότητές τους ψυχολόγους τους με μεταπτυχιακούς τίτλους. Ωστόσο, εκτός από πραγματικά ψυχολογικές δραστηριότητες που αναλαμβάνουν όλο και επαγγελματικές εργασίες που μέχρι σήμερα ίσχυε για άλλες επαγγελματικές ομάδες και δεν είναι καθαρά ψυχολογικό δραστηριότητας στην πραγματική έννοια του όρου.

Έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν ψυχολογικές δεξιότητες τους σε διάφορα πεδία εφαρμογής, όπως:

  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού (καταγραφή της ζήτησης, τον έλεγχο καταλληλότητας, επιλογής προσωπικού και προώθηση)
  • Βιομηχανική και Οργανωτική Ανάπτυξη
  • Διαχείρισης Υγιεινής και πρόληψης και προαγωγής της υγείας
  • Wirkungs- έρευνας γνώμης
  • Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ (Ψυχολογία Media)
  • Ανάπτυξη μορφών επικοινωνίας ανθρώπου-μηχανής στο πλαίσιο της βιομηχανικής 4,0
  • Αποκατάσταση, τον αθλητισμό και ψυχαγωγία ψυχολογία
  • Ιατροδικαστική και ποινικές ψυχολογία
  • για την αξιολόγηση, τη συλλογή και ανάλυση δεδομένων

Αν θέλετε να κάνετε με πτυχίο Bachelor σας στο λιμάνι, μπορείτε να το κάνετε εύκολα με το πρόγραμμα σπουδών συνεχόμενες Μάστερ μας «Ψυχολογία με έμφαση στην κλινική ψυχολογία και την ψυχολογική ενδυνάμωση (M.Sc.)».

Έχετε στο μυαλό. 2 έτη επαγγελματικής εμπειρίας και να προσπαθούν για το πρώτο πτυχίο σας περισσότερο από μια ηγετική θέση ανεξάρτητα από μια πραγματική ψυχολογική εργασία στο; Στη συνέχεια, παρουσιάζουμε το πρόγραμμα Μάστερ μας στη Γενική Διοίκηση (MBA) στην καρδιά.

κανονική περίοδο

Η εξ αποστάσεως μάθηση: 8 εξάμηνο (180 ECTS) Η πραγματική διάρκεια της μελέτης μπορεί να είναι χωρίς μελέτης χρέωση παραταθεί έως και 4 όρους για την κανονική περίοδο.

βασική

λανσάρισμα για πρώτη φορά προγραμματιστεί για το θερινό εξάμηνο 2017 μόνο στο Μαγδεμβούργο! επιπρόσθετα από το χειμερινό εξάμηνο 2017/18 στο Αμβούργο και το Μόναχο! Με επαρκή αριθμό των συμμετεχόντων, στη συνέχεια, πάντα στην διάρκεια του χειμώνα (Οκτώβριος) και το καλοκαίρι όρο (Απρίλιος).

διαπίστευσης

Διαπίστευση του προγράμματος σπουδών μέσω των AHPGS οργανισμός διαπίστευσης.

Δίδακτρα

Εξ αποστάσεως μάθηση Ψυχολογία: € 197.00 / μήνα (συνολικό ποσό € 9,456.00 συν ένα εφάπαξ τέλος εξέτασης των € 615.00.).

μορφή μελέτης

πτυχιακό πρόγραμμα «Εφαρμοσμένη Ψυχολογία (B.Sc.)» του πανεπιστημίου λαμβάνει χώρα μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με εικονικές και πραγματικές παραδόσεις των μαθημάτων.

Η εξ αποστάσεως μάθηση λαμβάνει χώρα εναλλάξ αυτο-μελέτη με φυλλάδια μελέτη, σε απευθείας σύνδεση διαλέξεις σε «εικονική αίθουσα» του πτυχίου σε απευθείας σύνδεση πανεπιστημιούπολη (e-διδασκαλίας) και την τάξη διαλέξεις στο Κέντρο Μελέτης της MEU (συνεργάτη του διπλώματος) στο Μαγδεμβούργο. Από το χειμερινό εξάμηνο 2017/18 η παρουσία των γεγονότων μπορεί επίσης να ολοκληρωθεί στο Αμβούργο και το Μόναχο. Τα σεμινάρια παρουσία λαμβάνουν χώρα σε κάθε εξάμηνο σε τρεις συνεχόμενες ημέρες (αναμένεται την Τετάρτη έως Παρασκευή).

προϋποθέσεις εισαγωγής

Γενική είσοδος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, η εξέταση αρχιτεχνίτη ή σύμφωνα με τον κανονισμό σχετικά με την πρόσβαση των επαγγελματικών προσόντων στην ανώτατη εκπαίδευση στο κράτος της Έσσης, Δ h. είτε την ολοκλήρωση μιας επαγγελματικής εξέλιξης της σταδιοδρομίας τουλάχιστον 400 ώρες, ένα κολλέγιο ή μια επαγγελματική ή Verwaltungsakademie ή ελέγχου σε κατάσταση αναγνωρισμένο επάγγελμα που ακολουθείται από τουλάχιστον 2 έτη επαγγελματικής δραστηριότητας και η ύπαρξη ξεχωριστής εξέτασης εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με συγκεκριμένους λογαριασμούς χορήγησε το δίπλωμα Hochschule όπως σε πρώτη ζήτηση. Οι υποψήφιοι / μέσα, τα οποία δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορεί αρχικά να συμμετάσχει ως ελεγκτής στη μελέτη, αν η άδεια πρόσβασης στο max. 2 εξάμηνα επιτυγχάνεται.

Σε ξένο βαθμούς πρέπει να αποδεικνύεται η ισοδυναμία για την εισαγωγή.

δηλώσεις

Bachelor of Science (B.Sc.)

Οι απόφοιτοι την απόκτηση πιστοποιητικού σπουδών Bachelor και ένα πιστοποιητικό καθώς και στα αγγλικά συγγράψει «συμπλήρωμα διπλώματος» και ένα «Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας" (Πιστοποιητικό Αναλυτικής Βαθμολογίας) ότι / απέλασής διεθνώς ως ακαδημαϊκός με πτυχίο πανεπιστημίου.

Βασικούς τομείς σπουδών

Επικοινωνία και ΜΜΕ ψυχολογία

Η ενότητα παρέχει μια επισκόπηση των θεωριών και των βασικών εννοιών της άμεσης και των μέσων ενημέρωσης, διαπροσωπικές και μαζικής επικοινωνίας. Τα καθήκοντα και οι επιμέρους τομείς της επικοινωνίας και ψυχολογίας μέσα μαζικής ενημέρωσης τοποθετούνται στο πλαίσιο με άλλους τομείς της ψυχολογίας. Συζητάμε συνθήκες εσωτερικής και εξωτερικής επικοινωνίας σε ομάδες και οργανώσεις, καθώς και την αντίστοιχη κατάλληλη χρήση των μέσων ενημέρωσης. Η μονάδα παρέχει σε βάθος γνώση της αγοράς και των μέσων έρευνας - ειδικά στην έρευνα αποδέκτες - και δίνει μια εικόνα για τις εφαρμογές προσανατολισμό, επαγγελματικές δυνατότητες και τους περιορισμούς.

ψυχολογική ενδυνάμωση

Η μονάδα είναι μια επιστημονική εισαγωγή στην κοινωνική, επαγγελματική, δράση, και οι μέθοδοι περιοχές του θεματικού τομέα. Η μονάδα παρέχει γνώσεις σχετικά με τις συνθήκες της υποκειμενικής εμπειρίας της ζωής, για την ατομική και κοινωνικές μηχανισμούς της ενδυνάμωσης και τα κατασκευάσματα της αυτο-ενδυνάμωσης και αυτοπραγμάτωση. Δείχνει πώς τα προσωπικά τους πόρους και την κοινότητα δυναμικό για την επιβολή των συμφερόντων αλληλοενισχύονται. Η μονάδα παρέχει τη γνώση του πώς οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ενδυνάμωση χαμηλό όριο που χρησιμοποιείται για την προσωπική, κοινωνική, πολιτιστική, οικονομική και πολιτική εξέλιξη. Στο πρακτικό παράδειγμα του προγράμματος ΓΟΝΕΙΣ AG μαθητές να κατανοήσουν πώς στηρίζει τους γονείς ενδυνάμωση ψυχολογικά και κοινωνικά σε δύσκολες καταστάσεις. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις εφαρμογές και προετοιμάζει κυρίως στην επαγγελματική πρακτική πριν.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός
Diploma University of Applied Sciences

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποDiploma University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
8 Εξάμηνα
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
197 EUR
Η εξ αποστάσεως μάθηση: € 197.00 / μήνα
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη