Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πτυχίο ψυχολογίας μπορεί να επιτευχθεί μέσω μελετών πανεπιστημιούπολη με βάση ή πλήρως σε απευθείας σύνδεση, ή ένας μαθητής μπορεί να αναμίξετε τα μαθήματά τους, παίρνοντας λίγο στην πανεπιστημιούπολη και μερικές σε απευθείας σύνδεση. Η αποστολή του προπτυχιακού προγράμματος στην Ψυχολογία είναι να προετοιμάσει τους μαθητές για ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας σε υπηρεσίες του ανθρώπου, τη διοίκηση, την ποινική δικαιοσύνη, την υγεία, τις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Το Τμήμα Ψυχολογίας έχει δύο φοιτητικές οργανώσεις: Psi Τσι είναι το κεφάλαιο TU της Εθνικής Τιμής Κοινωνία Ψυχολογία και το Psych Club, το οποίο ενισχύει το κοινοτικό πνεύμα μεταξύ των μεγαλύτερων εταιριών Ψυχολογία.

Σημαντικά χαρακτηριστικά:

  • Ατομική προσοχή
  • Ανάπτυξη διαπροσωπικών, αναλυτική, τη γραφή και τις δεξιότητες της έρευνας
  • Προετοιμαστείτε για ένα ευρύ φάσμα των επιλογών σταδιοδρομίας σε υπηρεσίες του ανθρώπου, την ποινική δικαιοσύνη και την εκπαίδευση, για παράδειγμα
  • Επιδίδονται σε τρέχουσα έρευνα στον τομέα της ψυχολογίας? το πρώτο βήμα για την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών TU στην ψυχολογία, κοινωνική εργασία ή Συμβουλευτική Αποκατάστασης

Η ψυχολογία είναι η μελέτη της συμπεριφοράς, των ψυχικών διεργασιών, τα συναισθήματα και τις βιολογικές βάσεις τους. Η κατανόηση του εαυτού και των άλλων είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο εργαλείο που βοηθά μεγάλες εταιρείες ψυχολογία προετοιμάσει για σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα των ρυθμίσεων. Αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την ιατρική, το δίκαιο και την επιβολή του νόμου, την εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, υπηρεσίες νεολαίας, των επιχειρήσεων, της αρχιτεκτονικής, της μηχανικής, ευεξίας, αθλητικό, την επιστήμη και την έρευνα.

Το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Τόμας προωθεί μια επαγγελματική ατμόσφαιρα από πνευματική περιέργεια, ενθαρρύνοντας τους μαθητές να εξετάσουν τις τελευταίες τάσεις της έρευνας στο πεδίο και να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία από πρώτο χέρι παράλληλα με τις περιφερειακές ψυχική τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Η online πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Τόμας είναι ένας βολικός τρόπος για δύο παραδοσιακές και μη παραδοσιακές μαθητές να κερδίσουν ένα πτυχίο που προσαρμόζεται με τον τρόπο ζωής τους.

Πολλοί από baccalaureates ψυχολογία μας συνέχισε με μελέτη μεταπτυχιακού επιπέδου, ενώ άλλοι έχουν κερδίσει την απασχόληση στον τομέα αμέσως μετά την αποφοίτηση.

Πανεπιστήμιο Τόμας προσφέρει δύο ηγεσία φοιτητής οργανώσεις: η Λέσχη Ψυχολογίας, το οποίο προσφέρει ένα πανεπιστήμιο σε όλη φόρουμ συζήτησης και Ψ Τσι Κεφάλαιο 896, το οποίο αποτελεί μέρος της εθνικής κοινωνίας τιμής στην ψυχολογία από το 1996.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Μερική παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη