Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Στόχος του Δικτύου Διαχείρισης Ασφάλειας

Ο στόχος του προγράμματος Διαχείρισης Δικτύου Ασφάλειας είναι να παρέχει στους φοιτητές με ένα συνδυασμό γνώσεων, hands-on εμπειρία, και την εφαρμογή της θεωρίας στην τεχνολογία της πληροφορίας. Το πρόγραμμα συμβαδίζει με την αλλαγή της τεχνολογίας, προσφέροντας μαθήματα σε τομείς όπως δρομολογητές, την ασύρματη ασφάλεια, διαχείριση βάσεων δεδομένων, καθώς και διάφορους τομείς της ασφάλειας των συστημάτων. Το πρόγραμμα σπουδών δίνει έμφαση ποσοτική και επικοινωνιών δεξιοτήτων καθώς και την παροχή ενός ιδρύματος σε επιχειρηματικά περιβάλλοντα. Μετά την αποφοίτηση, οι μαθητές θα λάβουν το πτυχίο Bachelor of Science στη Διοίκηση Ασφάλειας Δικτύων.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος Διαχείρισης Δικτύου Ασφαλείας θα πληρούν τις προϋποθέσεις για την είσοδο-επίπεδο απασχόλησης, όπως Διαχειριστή Δικτύου Ειδικοί Υποστήριξη Υπολογιστών, αναλυτές συστημάτων υπολογιστών, επαγγελματίες για την Ασφάλεια Δικτύων και Υπολογιστικών Συστημάτων Μηχανικών.

Διάρκεια του Προγράμματος για την Ασφάλεια Δικτύων Διοίκηση

Το πρόγραμμα διαρκεί συνήθως τέσσερις ετών και αποτελείται από 12 εξάμηνα, το καθένα περιλαμβάνει δύο θητείες 8 εβδομάδων. Ο ελάχιστος χρόνος για την ολοκλήρωση του προγράμματος είναι 48 μήνες (192 εβδομάδες, 16 εβδομάδες διάλειμμα). Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσει το βαθμό της συγγενούς συν ένα ελάχιστο 65,5 διδακτικές ώρες, για ένα σύνολο 129 διδακτικές ώρες. Το πλήρες πρόγραμμα αποτελείται από περίπου 2175 ώρες, το οποίο αποτελείται από 1695 ώρες θεωρίας και 480 ώρες εργαστήριο.

Απαιτήσεις για την Ασφάλεια Δικτύων Διοίκηση

Η εφαρμογή είναι ανοιχτή σε ανθρώπους που έχουν κερδίσει Αναπληρωτής Μιζούρι Tech Εφαρμοσμένων Επιστημών στο βαθμό Διαχείρισης Δικτύου ή το ισοδύναμο.

Εξάμηνο Έναρξη Ημερομηνίες

Τα μαθήματα αρχίζουν κάθε 8 εβδομάδες.

Ωρολόγιο Πρόγραμμα

Μαθήματα Ημέρα

Δευτέρα έως Πέμπτη, 8:00 π.μ. - 13.50 μμ,

Μαθήματα Βράδυ

Από Δευτέρα έως Πέμπτη, 17:00μ.μ.-22:50μ.μ.

Ώρες διδασκαλίας Σύστημα Δυναμικού

Δευτέρα έως Πέμπτη, 8:00 π.μ. - 23:00 μμ, Παρασκευή, 8:00 π.μ.-17 μ.μ., και Σάββατο 9:00 π.μ. - 13:00 μμ

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποMissouri Tech »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη