Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Οι πρόσφατες εξελίξεις στη δικτύωση υπολογιστών και τηλεπικοινωνιών έχουν αυξήσει τη σημασία των τεχνολογιών δικτύωσης στον κλάδο της πληροφορικής. Ο καθαρής υπολογισμός είναι ένας σχετικά νέος κλάδος πληροφορικής και αντιπροσωπεύει μια μετατόπιση παραδείγματος στο μοντέλο υπολογιστικής διαδικτύου.

Ο κεντρικός υπολογιστής καλύπτει μια σειρά από υπο-ειδικότητες, όπως: έννοιες και πρωτόκολλα δικτύων επικοινωνίας υπολογιστών, συστήματα πολυμέσων, πρότυπα και τεχνολογίες Ιστού, ασφάλεια δικτύων, ασύρματα και κινητά υπολογιστικά συστήματα και κατανεμημένα συστήματα. Μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης σε ιδιωτικούς και δημόσιους τομείς όπου χρησιμοποιούνται ΤΠΕ. Το ευρύ φάσμα επιλογών σταδιοδρομίας περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους διαχειριστές δικτύου, τους αναλυτές δικτύου, τους συμβούλους και τον προγραμματιστή εφαρμογών για περιβάλλον Internet και κινητά. Το USP προσφέρει το πτυχίο Bachelor of Net-centric computing. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό πτυχίο τεσσάρων ετών.

Το Bachelor of Net-Centric Computing και το Bachelor of Engineering Software είναι προσωρινά διαπιστευμένα από την Australian Computer Society. Οι απόφοιτοι αυτών των προγραμμάτων θα είναι επιλέξιμοι να γίνουν μέλη της Αυστραλιανής Εταιρείας Πληροφορικής και να τους χορηγηθεί ο μετα-ονομαστικός Πιστοποιημένος Τεχνολόγος (CT). Θα είναι επιλέξιμες να υποβάλουν αίτηση αναγνώρισης ως Πιστοποιημένος Επαγγελματίας (CP) μετά από πέντε χρόνια κατάλληλης επαγγελματικής εμπειρίας ΤΠΕ.

Το Bachelor των υπολογιστών Net-Centric Computing και Bachelor of Engineering είναι
Τέσσερα προγράμματα που περιλαμβάνουν είκοσι τέσσερα μαθήματα, οκτώ σε επίπεδο 100, οκτώ σε επίπεδο 200, έξι σε επίπεδο 300 και ακολουθεί ένα επιπλέον έτος που αποτελείται από δύο μαθήματα 400 επιπέδων και ένα σχέδιο βιομηχανικής τοποθέτησης.

BNCbinary-2380422_960_720

Ειδικές Απαιτήσεις Εισαγωγής:

Για να γίνει δεκτός σε Bachelor of Net-Centric Computing και Bachelor of Software Engineering, ένα άτομο: α) από αναγνωρισμένο από τη Γερουσία έντυπο 7 ή ισοδύναμη εξέταση, έχει περάσει Αγγλικά και Μαθηματικά, Ή β) ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Ίδρυμα USP με τουλάχιστον C + στα μαθήματα MAF11, MAF12, ένα πέρασμα στο CSF12 και τουλάχιστον το C στο LLF11.

Οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις απαιτήσεις των τριών πρώτων ετών πριν προχωρήσουν στο 4ο έτος των προγραμμάτων BNC και BSE.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε20 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of the South Pacific USP »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη