Bachelor of Music εκπαίδευση

North Park University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Music εκπαίδευση

North Park University

Bachelor of Music Education

Εάν αγαπάτε τη μουσική και το όνειρό του μια καριέρα όπου μπορείτε να εμπνεύσει και άλλους να μοιραστούν το πάθος σας, ένα πτυχίο στη μουσική εκπαίδευση θα σας πάρει ξεκίνησε κάτω από το σωστό δρόμο. Θα σας καθοδηγήσει τους μαθητές προς μια αγάπη για τη μουσική, βοηθώντας τους να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση και να επεκτείνουν τους φαντασία-πράγματα που θα χρησιμοποιήσετε δεν έχει σημασία τι μελλοντική καριέρα που επιδιώκουν. Εκπαιδευτές Μουσική εργάζονται σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε όλα τα επίπεδα ποιότητας, καθώς και σε οργανώσεις της κοινότητας, κατασκηνώσεις, εκκλησίες, και ως ιδιωτικές εκπαιδευτές.

Γιατί North Park;

Γίνετε ένα εξαιρετικό δάσκαλο, ενώ λείανση δικό σας μουσικό ταλέντο μέσα από τη μουσική και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Βόρειας Πάρκου. Θα λάβετε την απαραίτητη εκπαίδευση που θα χρειαστείτε σε δύο κλάδους από τη σχολή που θα σας μέντορας φτάσετε τη δική σας ακαδημαϊκών και επαγγελματικών στόχων. Σύμβουλοι τόσο από τη Μουσική Σχολή και τη Σχολή Εκπαίδευσης θα συνεργαστεί μαζί σας για να επιλέξετε τα καλύτερα σύνολα για το ταλέντο σας και να σας ταιριάζει με την εμπειρία στην τάξη καταλληλότερο για τους στόχους σας. Όταν αποφοιτήσουν, θα πρέπει να πιστοποιηθεί για να διδάξει μουσική σε μαθητές στις τάξεις του νηπιαγωγείου έως το δώδεκα.

Καριέρα στη Μουσική Εκπαίδευση

 • Δημοτικό ειδικός μουσική
 • Μέση / γυμνάσιο φωνητικά διευθυντής
 • Μέση ζώνη σκηνοθέτης / γυμνάσιο
 • Μέση / γυμνάσιο διευθυντή ορχήστρας
 • Επαγγελματίας μουσικός
 • Εκκλησία μουσικός
 • Ιδιωτικός δάσκαλος μουσικής

Ευκαιρίες Απόδοσης

Ως μέλος ενός εκ των συνόλων υπογραφή της Βόρειας Πάρκου θα εκτελέσει όλο το χρόνο εντός και εκτός πανεπιστημιούπολης. Ειδικές ετήσιες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν το Φεστιβάλ των μαθημάτων και Κάλαντα, Μουσική Δωματίου Βιτρίνα Ανταγωνισμού, και το Opera / Ορατόριο.

Εμπειρία στην τάξη

Πρόγραμμα μουσικής εκπαίδευσης North Park αξιοποιεί τους πόρους όλων των τίτλων σπουδών μας για να σας πάρει σε πραγματικές τάξεις νωρίς και διευκολύνει τη μετάβασή σας από παρατηρητή σε δάσκαλο μαθητή. Εδώ είναι η πρόοδος:

 • Στοχευμένες παρατηρήσεις ως μέρος του μαθήματος των μεθόδων
 • Δάσκαλος Συνέργεια: παρατηρούν και να βοηθήσει δάσκαλος / φοιτητές (50+ ώρες)
 • Μίνι-Διδασκαλία: προετοιμασία και να διδάξει ένα μάθημα κάθε μέρα (7 εβδομάδες)
 • Διδασκαλία Φοιτητής: διδασκαλία πλήρους απασχόλησης (10-16 εβδομάδες)

Επιλέξτε ένα Ειδίκευση Διδασκαλία

Ως μουσική εκπαίδευση σημαντική, θα πάρετε μαθήματα για να σας προετοιμάσει για να διδάξουν σε όλες τις ρυθμίσεις, χορωδιακή, instrumental, και γενικότερα. Με βάση τις δικές σας πρωταρχικό μέσο ή φωνής, θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια περιοχή της εξειδίκευσης διδασκαλίας, είτε οργανική ή φωνή / πιάνο, αν και πιστοποίηση σας θα είναι ολοκληρωμένη. Όλες οι μουσικές επιλογές εκπαίδευσης φέρουν τον ίδιο αριθμό των απαιτήσεων των πιστωτικών και διδακτική εμπειρία για την αποφοίτηση και την πιστοποίηση / αδειών.

Κοινότητα Συνεργασίες

Η Σχολή Μουσικής συνεργάζεται με τη Λαϊκή Μουσική Σχολή, μια οργάνωση Σικάγο προσφέρει δωρεάν μουσική εκπαίδευση στα παιδιά, για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ Project, ένα πρόγραμμα που παρέχει δωρεάν ορχηστρικό μετά το σχολείο της μουσικής εκπαίδευσης. North Park μαθητές περνούν το χρόνο τους διδασκαλία της μουσικής στο κοντινό δημόσια σχολεία, αποκτώντας πολύτιμη εμπειρία και καθοδήγηση νέων μουσικών.

Πιστοποιητικό Μουσική για την Κοινωνική Αλλαγή

Αυτό το νέο προπτυχιακό πιστοποιητικό είναι το πρώτο του είδους του στο έθνος, παρέχοντας προετοιμασία για North Park μεγαλύτερων δισκογραφικών εταιρειών να διδάξει μέσω του El Sistema-εμπνευσμένη φιλοσοφία της μουσικής διδασκαλίας. Το πιστοποιητικό αυτό εξελίχθηκε από μια συνεχή συνεργασία με το Λαϊκό Μουσικό Σχολείο, και είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με οποιοδήποτε πρόγραμμα πτυχίο μουσικής.

Απαιτήσεις του προγράμματος

 • 59 ώρες των μεγάλων μαθημάτων
 • 35 ώρες εκπαίδευσης μαθημάτων
 • 40 Βασικές πιστώσεις Βιογραφικό
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Chicago, Illinois
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών