Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of International Hotel and Resort Διαχείρισης

&nbsp

Bachelor of International Hotel and Resort Διαχείρισης
Παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρητικές γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες για μια καριέρα στο ξενοδοχείο και θέρετρο τομέα. Αυτή η βιομηχανία με βάση το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες και επαγγελματικές στάσεις που απαιτούνται από τη διοίκηση σύγχρονο ξενοδοχείο και οργανώσεις θέρετρο. Παρέχει μια επισκόπηση του τομέα των ξενοδοχείων και resort, στο πλαίσιο του ευρύτερου τουρισμού και φιλοξενίας, καθώς και με επίκεντρο την εφαρμογή των βασικών πτυχών του μάρκετινγκ, των συστημάτων ηλεκτρονικού επιχειρείν, των υπηρεσιών διαχείρισης, οικονομικής διαχείρισης, τις μεθόδους έρευνας, και των επιχειρήσεων ανάπτυξης. Εξειδικευμένες μονάδες εστιάζονται στις εμπορική υπηρεσία διαχείρισης τροφίμων, των τροφίμων και τη διαχείριση των ποτών, δωμάτια Διοίκησης, διαχείριση εγκαταστάσεων, σύγχρονα ζητήματα και την επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο.Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση για την τοποθέτηση ένα οικοτροφείο εξαμήνου με ηγετική ξενοδοχείο ή Business Resort.

&nbsp


Σχετικά σταδιοδρομία


Ξενοδοχείο, Διευθυντής Restaurant, Hospitality Διευθυντής Επιχειρήσεων, Food & Beverage Διευθυντής, Δωμάτια Διευθυντής Τμήματος, Front Office Manager του, Resort, Διευθυντής Event, Συντονιστής Συνεδρίου, Ολοκληρωμένη Resort Διευθυντής

&nbsp

&nbsp

Δομή του μαθήματος

&nbsp

Η δομή του μαθήματος περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις μονάδες που περιλαμβάνουν το μάθημα, καθώς και τις πιστωτικές μονάδες που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί με επιτυχία.


Το Bachelor of International Hotel and Resort πτυχίο Διοίκησης απαιτεί ένα ελάχιστο 360 πιστωτικές μονάδες (24 μονάδες) και συνήθως απαιτεί τρία χρόνια πλήρους φοίτησης ή αντίστοιχο ισοδύναμο μερικής απασχόλησης.

Ο βαθμός έχει τις ακόλουθες κύριες συνιστώσες:


1.ένα βασικό πρόγραμμα των 300 διδακτικές μονάδες (20 μονάδες)? και

2.ένα συμπληρωματικό πρόγραμμα των 60 πιστωτικές μονάδες (4 μονάδες) που αποτελείται από:


• δύο μονάδες (30cp το καθένα), τη βιομηχανία τοποθέτηση πρακτική άσκηση ή

• τέσσερις μονάδες, όπως έχει εγκριθεί από τον συντονιστή μαθήματος

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποEdith Cowan University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη