Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Fine Arts

Η Σχολή Καλών Τεχνών προσφέρει ένα τετραετές πρόγραμμα που οδηγεί στο πτυχίο Bachelor of Fine Arts. Το πρόγραμμα BFA παρέχει τόσο μια γενική εκπαίδευση εικαστικών τεχνών και μια εστιασμένη προετοιμασία για τη μελλοντική καλλιτέχνες και σχεδιαστές.

Το πρόγραμμα αναπτύσσει δημιουργικές δυνατότητες των μαθητών, να τους ενθαρρύνει να είναι ευέλικτο, πολυμήχανο και στοχαστική, και εξοπλίζει τους να αντιμετωπίσουν με επιτυχία τα πρακτικά προβλήματα και τα ζητήματα του σήμερα και εκείνες του μέλλοντος.

Η Σχολή Καλών Τεχνών είναι σταθερά προσηλωμένη σε μια γενικού προγράμματος σπουδών που καλύπτει όλες τις βασικές ειδικότητες και τους πόρους των εικαστικών τεχνών. Κάθε φοιτητής εκπαιδεύεται όχι μόνο σε συγκεκριμένους κλάδους, αλλά και σε σύνθετες σχέσεις όλων των οπτικών λεξιλόγια. Αυτή η φιλοσοφική υπόθεση αφορά σε όλους τους στόχους της School of Art και είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο το σύνολο του διδακτικού, δημιουργική εργασία, των υπηρεσιών και της έρευνας βασίζονται.

Το πρόγραμμα σπουδών Studio μαζί με την Ιστορία της Τέχνης και Γενικών Σπουδών στοιχεία του προγράμματος BFA όλα έχουν ως στόχο τους την απόκτηση δεξιοτήτων επικοινωνίας, την ανάπτυξη της κριτικής προοπτικής, και τη γνώση των υλικών και πνευματικών χώρων της μελέτης των κοινωνιών και των ανθρώπων. Καθ 'όλη οκτώ εξάμηνα, τους μαθητές να γίνουν κοινωνική συνείδηση, ιστορικά θεμελιωμένη, δημιουργικά επαγγέλματα. Διδάσκονται να είναι κρίσιμη αναλυτές του κόσμου της σύγχρονης οπτικής επικοινωνίας, την τέχνη και τον πολιτισμό γενικότερα.

Ενσωματωμένη στην πράξη στούντιο και κριτική είναι η έκθεση στη Δυτική και μη-Δυτική ιστορία της τέχνης και του design, καθώς και μια εισαγωγή και σε θεωρητικά ζητήματα που είναι τα θέματα της σημερινής συζήτησης στον τομέα.

Σε έναν κόσμο με αυξανόμενη εξειδίκευση και επαγγελματική κατακερματισμό, καλλιτέχνες και σχεδιαστές με ένα ευρύ φάσμα εμπειριών έχουν κάτι μοναδικό να προσφέρει και να είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ποικίλες και ταχέως μεταβαλλόμενες επαγγελματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει τους μετά την αποφοίτηση. Το ζωτικής σημασίας και συνεργατική ρόλο γενικών παίζουν σε αντίστοιχους επαγγελματικούς τομείς τους επεκτείνεται και στη διαμόρφωση της πολιτικής αρένας.

Το Διεπιστημονικό Σεμινάριο

Το Διεπιστημονικό Σεμινάριο σχεδιάστηκε πριν από είκοσι χρόνια για να συμβάλει σε μια τακτική και βιώσιμη συζήτηση σχετικά με την καλλιτεχνική πρακτική για τους μαθητές της Union School of Art Cooper και τη δημιουργική κοινότητα που τους περιβάλλει.

δίδακτρα

Προπτυχιακά δίδακτρα Ξεκινώντας από το φθινόπωρο του 2014, όλα τα εισερχόμενα οι μαθητές θα λάβουν υποτροφία μισά δίδακτρα. Η αξία αυτής της υποτροφίας είναι περίπου $ 20.000 το χρόνο ($ 10,000 ανά εξάμηνο). Πρόσθετη οικονομική ενίσχυση θα παρέχεται για τις φτωχότερες φοιτητές, προκειμένου να καλύψουν τα δίδακτρα, στέγαση, σίτιση, βιβλία, αναλώσιμα κλπ. Το ποσό της συμπληρωματικής ενίσχυσης θα πρέπει να βασίζεται αποδειχθεί οικονομική ανάγκη ενός σπουδαστή. Οι μαθητές πρέπει να καταθέσει τόσο FAFSA και CSS μορφή προφίλ που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη για πρόσθετη οικονομική βοήθεια. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το Cooper Union θα προσφέρει επίσης υποτροφίες αξίας σε αριστούχους μαθητές. Επίσης, Cooper Ένωση θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια ανάγκη-τυφλή εισαγωγών διαδικασία σημαίνει ότι η ικανότητα του μαθητή να πληρώσει δεν θα επηρεάσει τις αποφάσεις των εισαγωγών μας.

Η χρέωση δίδακτρα Cooper Union για προπτυχιακούς φοιτητές για το 2013-2014 είναι 39.600 δολάρια ανά έτος (19.800 δολάρια ανά εξάμηνο). Κάθε εγγεγραμμένος προπτυχιακός φοιτητής λαμβάνει μια υποτροφία διδάκτρων αξίζει $ 39.600 ανά έτος (19.800 δολάρια ανά εξάμηνο).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποThe Cooper Union »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη