Read the Official Description

Bachelor of Fine Arts στη Γραφιστική

Οι απόφοιτοι Whitecliffe Γραφιστική σκέψης επαγγελματίες με την κατανόηση τόσο των σύγχρονων πρακτικών και παραδοσιακές μυθολογίες της σφαίρας της Γραφιστικής. γενικές τεχνικές δεξιότητες τους σημαίνει ότι είναι καλά εξοπλισμένα για να εξερευνήσετε και να αρθρώσει ένα ευρύ φάσμα της οπτικής αποτελεσμάτων των έργων σχεδιασμού, που τους καθιστά περιζήτητο από τη βιομηχανία.

Το πρόγραμμα Whitecliffe προετοιμάζει τους μαθητές για μια δια βίου καριέρα στο Γραφιστικής, μια βιομηχανία που προσφέρει ένα ευρύ φάσμα δημιουργικών και εμπορικών possibilities.Your αγαπημένο περιοδικό, όμορφα βιβλία, λειτουργικά χάρτες και συστήματα σήμανσης, πιστώσεις ταινία, τις τελευταίες μάρκες της εταιρείας και τη συσκευασία - παντού στρίβετε, θα δείτε το έργο του γραφίστα. Οι μαθητές μας διερευνήσουν πώς να επικοινωνούν οπτικά μηνύματα στον κόσμο - να χρησιμοποιούν οι εννοιολογικές και οπτικές ικανότητές τους για να ενημερώσουν, να πείσει και να εκπαιδεύσει. Whitecliffe μεταπτυχιακούς φοιτητές, επίσης, με ένα ευρύ φάσμα τεχνικών δεξιοτήτων, έτσι ώστε να είναι καλά εξοπλισμένα για να εξερευνήσετε και να αρθρώσει ένα ευρύ φάσμα της οπτικής αποτελεσμάτων των έργων σχεδιασμού, που τους καθιστά περιζήτητο από τη βιομηχανία.

BFA Year One

Year One μαθητές αρχίζουν από τη συμμετοχή σε ένα ευρύ φάσμα έργων τέχνης και του σχεδιασμού που τους παρουσιάσουμε την θεμελιώδεις διαδικασίες, τις θεωρίες και την πρακτική του να είσαι τριτοβάθμιο επίπεδο φοιτητής οπτικής τεχνολογίας. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους οι μαθητές να πάρει ένα σημαντικό τομέα της μελέτης. Στην Σχεδιασμός γραφικών μεγάλων μαθητές συμμετέχουν σε έργα που τους εισάγει στις θεμελιώδεις διαδικασίες, την ιστορία, μυθολογίες και τις πρακτικές της γραφιστικής studentship.

BFA Έτος Δύο

Κατά το δεύτερο έτος, οι φοιτητές συνεχίζουν να αναπτύξουν δεξιότητες σχεδιασμού τους συμμετέχοντας με όλο και πιο εξειδικευμένα συμβατικές περιοχές του γραφικού σχεδιασμού, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού δημοσίευση, το σχεδιασμό ταυτότητας, γραφικών πληροφοριών και web design. Οι μαθητές διερευνήσει επίσης τις παραδοσιακές και σύγχρονες τεχνικές και τεχνολογίες που απαιτούνται για να πραγματοποιήσουν ουσιαστικά τις ιδέες τους.

BFA Έτος Τρεις

Κατά την επιτυχή ολοκλήρωση του Έτους Τρεις μαθητές θα επιτύχουν πτυχίο τους Καλών Τεχνών.

Το επίκεντρο της Χρονιάς Τρεις είναι για τους μαθητές να δημιουργήσουν ένα σώμα της εργασίας, ή μια σειρά από έργα που σχετίζονται με τη σύγχρονη γραφιστική. Μαζί τα σχέδια επιτρέπουν στους μαθητές να προβληματιστούν σχετικά και να προτείνουν τις δικές τους ατομικές περιοχή της έρευνας. Κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους αυτού καταλήγει σε μαθητές προτείνουν τη δική τους αυτο-σκηνοθεσία του έργου. Τα έργα αυτά μπορεί να είναι ένας συνδυασμός των συμβατικών έργων γραφικών βιομηχανία σχεδιασμού, όπως ιστοσελίδα, περιοδικό ή την ταυτότητα του σχεδιασμού, ή μπορεί να παράγει κάτι περισσότερο κερδοσκοπικές όπως ο σχεδιασμός γραμματοσειρά ή η συμμετοχή σε self-publishing.

BFA Honours (Έτος Four)

Τιμητικές διακρίσεις μαθητές ασχολούνται με την ανάπτυξη ενός έτους βίου σώμα της εργασίας που τους επιτρέπει να διερευνήσουν πλήρως μια αυτο-προτείνονται, ατομική περιοχή της έρευνας σχετικά με την πλούσια οπτική κουλτούρα της Γραφιστικής.

Η ζωή μετά BFA Γραφιστική

Σαφή και ελκυστική οπτική επικοινωνία είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σύγχρονου κόσμου μας. Graphic design είναι ένα επάγγελμα που προσφέρει ένα συναρπαστικό μείγμα από δημιουργική, εννοιολογικής και εμπορικές δυνατότητες: γραφίστες βρει δουλειά σε μια σειρά από εξειδικευμένους τομείς, δημιουργώντας πάντα, από έντυπες εκδόσεις για την περιβαλλοντική σήμανση? Μπορούν επίσης να συνεργαστούν με άλλους για να δημιουργήσουν αφίσες εγκατασταθεί γύρω από τους δρόμους της πόλης ή σε δικτυακούς τόπους με αλλάζει συνεχώς το περιεχόμενο κατεβάσει οπουδήποτε στον κόσμο.

Το πρόγραμμα σπουδών Whitecliffe δίνει στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη κατανόηση της (τουλάχιστον) αιώνα-παλιά και συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο της γραφιστικής. Μεταπτυχιακούς φοιτητές με τεχνικές δεξιότητες, δημιουργική ικανότητα, εμπορική ευαισθητοποίηση και την ιστορική προοπτική. Μαθαίνουν να exlore με όλες τις τεχνολογίες, το λογισμικό και το περιεχόμενο της ανάπτυξης που απαιτούνται για την παραγωγή έργων σε όλη έντυπων και ψηφιακών μέσων. Σχέσεις με τη βιομηχανία να αναπτύξει μέσω επισκέπτες ομιλητές και ένα οικοτροφείο σε ένα εμπορικό περιβάλλον, όπως ένα εκδοτικό οίκο ή στούντιο σχεδιασμού. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται επίσης να κάνει freelance εργασία, να οργανώσουν τις δικές τους εκθέσεις και συμμετοχή σε διαγωνισμούς.

ευκαιρίες απασχόλησης αφθονούν λόγω της συνεχώς αυξανόμενης πεδίο της βιομηχανίας Γραφιστικής. Οι απόφοιτοι βρίσκουν εργασία με τις τοπικές και διεθνείς επιχειρήσεις σε ένα ευρύ φάσμα των πιθανών περιβάλλοντα εργασίας. Γραφίστες συχνά εργάζονται σε μικρές επιχειρήσεις boutique δύο έως 10 άτομα, αλλά υπάρχουν επίσης μια σειρά από μεγάλα στούντιο σχεδιασμού με πάνω από 30 εργαζόμενους. Πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν γραφίστες για τους ρόλους σχεδιασμό in-house. Υπάρχουν, επίσης, ένας αυξανόμενος αριθμός των ανεξάρτητων ευκαιρίες για επιχειρηματική σχεδιαστές που προτιμούν την ευελιξία της αυτοαπασχόλησης.

Graphic design είναι ένα ζωτικής σημασίας βιομηχανία στη Νέα Ζηλανδία και στο εξωτερικό. Είναι όλο και πιο σημαντική για τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς να επικοινωνούν με σαφήνεια και να συμμετάσχουν με ένα ακροατήριο σε όλη την εκτύπωση, διαδίκτυο και διαδραστικά μέσα. Το πεδίο επίσης συνεχίζει να αυξάνεται με τις εξελίξεις στο branding, διαδραστικό σχεδιασμό και τη διαχείριση του σχεδιασμού.

Επιλογές καριέρας

Οι γραφικές δεξιότητες σχεδιασμού που χρησιμοποιούνται σε πολλούς τομείς του σχεδιασμού και της βιομηχανίας - κάτι που πρέπει να κοινοποιούνται οπτικά μπορεί να δημιουργηθεί από έναν γραφίστα. Μερικοί γραφίστες ειδικεύονται σε μια συγκεκριμένη δεξιότητα, όπως η γραμματοσειρά ή δημοσίευση του σχεδιασμού, ενώ άλλοι μπορεί να φέρει ένα στρατηγικό κατανόηση των πολύπλοκων δημοσίων έργων, όπως ο σχεδιασμός της ταυτότητας της εταιρείας.

 • Γραφικό σχέδιο
 • σχεδιασμό γραμματοσειρών
 • σχεδίαση πληροφορίες
 • περιβαλλοντική γραφικά
 • Συσκευασία
 • Εκτύπωση σχεδιασμό δημοσίευση / περιοδικό / σχεδιασμό του βιβλίου
 • freelance σχεδιασμού
 • Μετακίνηση σχεδιασμός εικόνα
 • Digital / διαδραστικό / σχεδιασμός ιστοσελίδων
 • Εκτύπωση
 • Σχεδιασμός κλωστοϋφαντουργίας
 • σχεδιασμός ταυτότητας
 • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ

ΣΧΟΛΗ

Whitecliffe HOD Γραφιστική έδωσε συνέντευξη πρόσφατα (Μάιος 2016) για το παρελθόν του, διδακτική εμπειρία, την έρευνα, δημιουργικά έργα και καλύτερα κομμάτια σχετικά με την εργασία σε Whitecliffe για Σχεδιασμός Συνέλευση NZ:

«... Εμείς, ως εκπαιδευτικοί δεν είναι επιφορτισμένη με μόνο εκπαιδεύουμε τους μαθητές μας να εισάγετε ένα στενά φανταστεί εμπορική βιομηχανία? Έχουμε μια υψηλότερη κλήση (χωρίς δηλαδή να ακούγεται πάρα πολύ televangelical). Οι μαθητές μου δεν είναι μόνο να κάνει έργα που μιμούνται κάποια σκηνοθετημένη ιδέα των τρεχουσών συνθηκών της βιομηχανίας. Μαθήματα που το κάνουμε αυτό συνήθως συγχέονται τεχνοτροπικές τάσεις με την πραγματική καινοτομία. Μάλλον οι μαθητές μου κάνουν τα έργα που είναι πιο ουσιαστικά για τον τομέα graphic design και τη διερεύνηση μεταβαλλόμενο ρόλο της στην κοινωνία. Σχετικά με τον έλεγχο και αμφισβήτηση την ικανότητα γραφιστική να βοηθήσει μετάφραση, διάδοση, και να επικοινωνούν τα μηνύματα σε ένα ελκυστικό τρόπο. Και αυτό ξεπερνά βραχυπρόθεσμη επαγγελματική τους στόχους "-. Jonty του Αγίου Βαλεντίνου

Program taught in:
Αγγλικά
Whitecliffe College of Arts & Design

See 3 more programs offered by Whitecliffe College of Arts & Design »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο