Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τι να κάνετε - Interior Designers δημιουργούν άνετο, βολικό, και αισθητικά χώρους που πληρούν τις σωματικές και ψυχολογικές ανάγκες των ενοίκων τους.

Όταν το κάνεις - Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών σε ένα εσωτερικό σχολείο design στο Μισούρι, προσφέρουμε πτυχίο bachelor πρόστιμο τέχνες στο εσωτερικό σχεδιασμό ως μέρος του κολεγίου πρόγραμμα σχεδιασμού μας σε Parkville, Μιζούρι, στο σπίτι πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου.

Τι Κάνουμε - Το Bachelor of Fine Arts στο Interior Design είναι ένα επαγγελματικό πρόγραμμα εκπαίδευσης και ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών.

Εσωτερικών σχεδιαστές δημιουργούν άνετο, βολικό, και αισθητικά χώρους που πληρούν τις σωματικές και ψυχολογικές ανάγκες των ενοίκων τους. Εσωτερικών σχεδιαστές ασχολούνται με κάθε πτυχή του εσωτερικού χώρου, από το σχεδιασμό της διάταξης για την διαμόρφωση του χώρου σε τρεις διαστάσεις, στον εμπλουτισμό και ομορφαίνουν το χώρο με τα υλικά, τελειώματα και έπιπλα.

Επαγγελματίες διακοσμητές πρέπει να είναι σε θέση να επικοινωνεί τις ιδέες του σχεδιασμού τους προς τους πελάτες μέσω πίνακες παρουσίασης, τα μοντέλα και το χρώμα αποδόσεις καθώς και για τους εργολάβους που θα κατασκευάσει τα σχέδιά τους μέσω των εγγράφων κατασκευής. Εσωτερικών σχεδιαστές να σχεδιάσουν χώρους που πληρούν τους κωδικούς ασφάλειας ζωής, τις απαιτήσεις των Αμερικανών με Ειδικές Ανάγκες Πράξη και βιώσιμων προτύπων σχεδιασμού.

Πως το κάνουμε - Με βάση την τέχνη και το σχεδιασμό αρχές που εισήγαγε στη θεμέλια χρόνο, κάθε εξάμηνο από την εσωτερική ακολουθία σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα εσωτερικό στούντιο σχεδιασμού, μια τεχνική στούντιο δεξιότητες και μια σχετική διάλεξη Φυσικά, με έργα αυξάνοντας σε πολυπλοκότητα όλο το πρόγραμμα σπουδών Interior Design.

Με βάση τα τέχνη και το σχεδιασμό αρχές που εισήγαγε στη θεμέλια χρόνο, κάθε εξάμηνο από την εσωτερική ακολουθία σχεδιασμός περιλαμβάνει ένα εσωτερικό στούντιο σχεδιασμού, μια τεχνική στούντιο δεξιότητες και μια σχετική διάλεξη Φυσικά, με έργα αυξάνοντας σε πολυπλοκότητα όλο το πρόγραμμα σπουδών Interior Design. Το πτυχίο Bachelor of Fine Arts κορυφώνεται σε δύο εξαμήνων Senior Σεμινάριο στο οποίο οι μαθητές την έρευνα ένα είδος του έργου και να γράψει ένα πρόγραμμα για να καθοδηγήσει το σχεδιασμό του έργου διατριβή τους.

Ο Πρόγραμμα BFA περιλαμβάνει έξι διδακτικές ώρες μαθήματα ανώτερου επιπέδου. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από το οικοτροφείο, σπουδές στο εξωτερικό, σε ειδικά θέματα μάθημα ή ένα ανώτερο επίπεδο μαθημάτων τέχνης. Οι μαθητές στο Honors Ακαδημία μπορεί να ισχύουν τιμά τα μαθήματα του έργου τους σε αυτή την απαίτηση.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε38 περισσότερα μαθήματα αποPark University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη