Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Η τεχνολογία λογισμικού είναι μια συστηματική και πειθαρχημένη προσέγγιση για την ανάπτυξη λογισμικού. Εφαρμόζει τόσο την επιστήμη των υπολογιστών όσο και τις αρχές και πρακτικές της μηχανικής στη δημιουργία, τη λειτουργία και τη συντήρηση των συστημάτων λογισμικού.

Το Bachelor of Engineering (BSE) προορίζεται για την παραγωγή ποιοτικών, αποφοίτων παγκόσμιας κλάσης σε αυτόν τον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο. Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανταποκριθεί στη ζήτηση της βιομηχανίας για την παραγωγή μεταπτυχιακών μηχανικών λογισμικού με δυνατότητες έργων συστημάτων λογισμικού. Οι απόφοιτοι που μπορούν να προσφέρουν δεξιότητες σε αυτούς τους τομείς είναι σε ζήτηση από επιχειρήσεις και κυβερνητικούς οργανισμούς που ασχολούνται με την ανάπτυξη λογισμικού. Οι απόφοιτοι θα είναι προετοιμασμένοι για σταδιοδρομία σε όλες τις βιομηχανίες όπως Μηχανικοί Λογισμικού, Προγραμματιστές Εφαρμογών, Προγραμματιστές και Αναλυτές Συστημάτων. Το USP προσφέρει το πτυχίο Bachelor of Engineering Software. Πρόκειται για ένα επαγγελματικό πτυχίο τεσσάρων ετών.

Το Bachelor of Net-Centric Computing και το Bachelor of Engineering Software είναι προσωρινά διαπιστευμένα από την Australian Computer Society. Οι απόφοιτοι αυτών των προγραμμάτων θα είναι επιλέξιμοι να γίνουν μέλη της Αυστραλιανής Εταιρείας Πληροφορικής και να τους χορηγηθεί ο μετα-ονομαστικός Πιστοποιημένος Τεχνολόγος (CT). Θα είναι επιλέξιμες να υποβάλουν αίτηση αναγνώρισης ως Πιστοποιημένος Επαγγελματίας (CP) μετά από πέντε χρόνια κατάλληλης επαγγελματικής εμπειρίας ΤΠΕ.

Το Bachelor των υπολογιστών Net-Centric Computing και Bachelor of Engineering είναι
Τέσσερα προγράμματα που περιλαμβάνουν είκοσι τέσσερα μαθήματα, οκτώ σε επίπεδο 100, οκτώ σε επίπεδο 200, έξι σε επίπεδο 300 και ακολουθεί ένα επιπλέον έτος που αποτελείται από δύο μαθήματα 400 επιπέδων και ένα σχέδιο βιομηχανικής τοποθέτησης.

Software_security-265130_960_720

Ειδικές Απαιτήσεις Εισαγωγής:

Για να γίνει δεκτός σε Bachelor of Net-Centric Computing και Bachelor of Software Engineering, ένα άτομο: α) από αναγνωρισμένο από τη Γερουσία έντυπο 7 ή ισοδύναμη εξέταση, έχει περάσει Αγγλικά και Μαθηματικά, Ή β) ολοκλήρωσε το Πρόγραμμα Ίδρυμα USP με τουλάχιστον C + στα μαθήματα MAF11, MAF12, ένα πέρασμα στο CSF12 και τουλάχιστον το C στο LLF11.

Οι σπουδαστές πρέπει να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις απαιτήσεις των τριών πρώτων ετών πριν προχωρήσουν στο 4ο έτος των προγραμμάτων BNC και BSE.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε20 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of the South Pacific USP »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη