Bachelor of Engineering (Hons)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Engineering (Hons)

Το Bachelor of Engineering με Άριστα είναι η βάση για μια επαγγελματική σταδιοδρομία στους τομείς της μηχανικής, και σε Waikato είστε παρέχονται με πολλές ευκαιρίες για να εφαρμόσει ό, τι έχετε μάθει σε εργασιακές καταστάσεις της πραγματικής ζωής.

FSEN_BE-Hons_final

Το Bachelor of Engineering με άριστα (BE (Hons)) επικεντρώνεται στο πώς τα προβλήματα μπορούν να λυθούν με τη χρήση μεθόδων σχεδιασμού και κατασκευής. Σε κάθε στάδιο του πτυχίου σας, θα πρέπει να συμμετέχουν στη δημιουργία, το σχεδιασμό και την υλοποίηση σύνθετων προϊόντων μηχανικής.

Θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσουν την έρευνα και το σχεδιασμό εργασία σας κατά τη ΦΕΚ ινών Λύσεις Μηχανικών Σχεδίασης Εμφάνιση - ένα γεγονός συνέντευξη τύπου ανοίξει για τη βιομηχανία και το κοινό.

Ως μηχανικής φοιτητής Waikato θα ολοκληρωθεί και 800 ώρες εργασιακής εμπειρίας - πληρώνονται συνήθως - με μια εταιρεία ή τον οργανισμό που σας συμφέρει, και θα κάνει πολύτιμες επαφές βιομηχανία, η οποία σε πολλές περιπτώσεις οδηγεί σε μέρος ή πλήρη απασχόληση.

Μας Συνεταιριστική Μονάδα Εκπαίδευσης ενεργά επιδιώκει και επιβλέπει τη βιομηχανική σας τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας, Εξασφαλίζοντας μια καλή τακτοποίηση για την περιοχή σας στόχους της μελέτης και την καριέρα.

Καθορισμένη προγράμματα

Στο Waikato Τα επιλέξιμα προγράμματα μηχανικών μας πλήρως διαπιστευμένο από το Ίδρυμα των επαγγελματικών μηχανικών Νέα Ζηλανδία (IPENZ)? που σημαίνει ότι το πτυχίο σας είναι διεθνώς αναγνωρισμένο και μπορείτε να εργαστείτε σχεδόν οπουδήποτε στον κόσμο. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις παρακάτω συγκεκριμένων προγραμμάτων:

 • Έργα πολιτικού μηχανικού
 • Χημική και Βιολογική Μηχανική
 • Ηλεκτρονική Μηχανική
 • περιβαλλοντική μηχανική
 • Υλικά και Μηχανική Διεργασιών
 • Μηχανολόγων Μηχανικών
 • μηχανική λογισμικού

Εγκαταστάσεις

Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν σε εξειδικευμένα εργαστήρια, συμπεριλαμβανομένων του συγκροτήματος Lab Μεγάλης Κλίμακας που διαθέτει μια σειρά από εργαστήρια και εργαστήρια αφιερωμένο στη διδασκαλία της μηχανικής και της έρευνας, όπως η 3D εκτύπωση, ένα μηχανουργείο και εργαστήρια πληροφορικής με λογισμικό σχεδιασμού.

Οι εγκαταστάσεις υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Waikato είναι από τις καλύτερες στη Νέα Ζηλανδία, που κυμαίνονται από κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες για το κινητό ανάπτυξη εφαρμογών σε υπολογιστές συμπλέγματος για μαζικά παράλληλη επεξεργασία. μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας λογισμικού θα έχουν επίσης 24ωρη πρόσβαση σε εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι εξοπλισμένα με όλες τις τελευταίες λογισμικό του υπολογιστή.

Οικοδομήσουμε μια επιτυχημένη καριέρα

επαγγελματίες Μηχανικών ανοίξει το δρόμο στην καινοτομία μέσα από τη βελτίωση των υποδομών, την οικοδόμηση πιο έξυπνη τεχνολογίες και εργάζονται για να ανακαλύψουν εναλλακτικές και ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών και πρακτικές.

Η αύξηση του αριθμού των εκπαιδευμένων μηχανικών θεωρείται απαραίτητη για την ανάπτυξη της Νέας Ζηλανδίας σε επιχειρήσεις σχετίζονται με την τεχνολογία.

Μηχανικοί απολαμβάνουν ανταγωνιστικές αποδοχές. Μια πρόσφατη Ίδρυμα Επαγγελματικής Μηχανικών της Νέας Ζηλανδίας (IPENZ) έρευνα διαπίστωσε ότι το 2014 ο μέσος μισθός βάση για αποφοίτους με εμπειρία μέχρι ένα έτος είναι $ 52.000.

Ευκαιρίες καριέρας

 • Βιοχημικός Μηχανικός
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 • Τεχνολογία Τροφίμων Μηχανικός
 • Μηχανολόγος μηχανικός
 • Σχεδιαστής του προϊόντος
 • Μηχανικός λογισμικού
 • Πολιτικός Μηχανικός

Πρακτική εμπειρία

τοποθετήσεις σε θέσεις εργασίας είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό της BE (Hons) και θα ολοκληρώσει 800 ώρες σχετική επαγγελματική εμπειρία κατά το βαθμό σας. Μας Συνεταιριστική Μονάδα Εκπαίδευσης ενεργά επιδιώκει και επιβλέπει τη βιομηχανική τοποθέτησης σε θέση εργασίας σας, εξασφαλίζοντας μια καλή τακτοποίηση για την περιοχή σας στόχους της μελέτης και της σταδιοδρομίας, καθώς και την παρακολούθηση της ποιότητας της εργασίας σας εμπειρία. Είναι ο ηγέτης στη Νέα Ζηλανδία για τα προγράμματα συνεργατική εκπαίδευση, με μέσο όρο 250 μαθητές τοποθετούνται σε επιχειρήσεις κάθε χρόνο.

Από τη στιγμή που θα αποφοιτήσουν θα έχετε την αξιοπιστία του καταβεβλημένου εμπειρία να λάβει για τις συνεντεύξεις σας.

Σε κάθε στάδιο του πτυχίου σας, θα πρέπει να συμμετέχουν στη δημιουργία, το σχεδιασμό και την υλοποίηση σύνθετων προϊόντων μηχανικής. Αυτά τα hands-on προγράμματα και να συμβάλει στην ανάπτυξη των «ήπιων δεξιοτήτων» ζήτησε από τους πιθανούς εργοδότες μηχανικής, όπως η αποτελεσματική διαχείριση του έργου και τη δυνατότητα να εργάζονται ως ομάδα.

Στο πρώτο έτος σας, θα ολοκληρώσει μια σειρά υποχρεωτικών εγγράφων, συμπεριλαμβανομένων των δημοφιλών Ιδρύματα της Μηχανικής. Οι ομάδες των μαθητών καλούνται να σχεδιάσει και να κατασκευάσει το μοντέλο σκάφη κατά τη διάρκεια του εξαμήνου, με αποκορύφωμα την ημέρα του αγώνα για Oranga λίμνη του Πανεπιστημίου.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους σας, θα αρχίσετε να εξειδικεύονται, ανάλογα με το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει με τη μελέτη. Στη συνέχεια, κατά τα έτη τρία και τέσσερα, τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας θα αποτελέσει ένα μεγάλο μέρος των σπουδών σας.

Μέχρι το τέλος του τέταρτου έτους σας, θα έχετε επίσης εργαστεί σε ομάδες για να ολοκληρωθεί μια σημαντική έρευνα και το σχεδιασμό του έργου με δυνατότητα εμπορικής εφαρμογής - όπως και η γλάστρα πεύκο σπόρων δέντρο σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη βελτίωση των δέντρων και των επιχειρήσεων παραγωγής treestock ArborGen Αυστραλασία. Θα παρουσιάσει το έργο σας στο τέλος του έτους ΦΕΚ ινών Λύσεις Μηχανικών Σχεδίασης Εμφάνιση - ένα γεγονός συνέντευξη τύπου ανοίξει για τη βιομηχανία και το κοινό.

Η είσοδος και η εγγραφή

Οι τομείς της μελέτης εντός της BE (Hons) έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις εισόδου. Για εγγυημένη είσοδο που αναμένεται να έχουν μελετήσει τις εισηγμένες θέματα στο επίπεδο 3 NCEA, CIE AS, A Level ή ισοδύναμα με ορισμένα επίπεδα επίτευξης.

Πολιτικών Μηχανικών, Ηλεκτρονικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών

 • Λογισμός - τουλάχιστον 16 μονάδες στη NCEA στο Επίπεδο 3 στα Μαθηματικά με λογισμός.
 • Φυσική - τουλάχιστον 14 μονάδες στη NCEA στο επίπεδο 3 της Φυσικής.

Chemical & Biological Engineering, Περιβαλλοντικής Μηχανικής, Υλικά & Engineering Process

 • Χημεία - τουλάχιστον 16 μονάδες στη NCEA στο Επίπεδο 3 στη Χημεία
 • Λογισμός - τουλάχιστον 16 μονάδες στη NCEA στο Επίπεδο 3 στα Μαθηματικά με λογισμός.
 • Φυσική - τουλάχιστον 14 μονάδες στη NCEA στο επίπεδο 3 της Φυσικής.

μηχανική λογισμικού

 • Λογισμός - τουλάχιστον 16 μονάδες στη NCEA στο Επίπεδο 3 στα Μαθηματικά με λογισμός.
 • Ένα ελάχιστο των 14 πιστώσεων στο NCEA στο Επίπεδο 3 σε δύο άλλα εγκεκριμένα μαθήματα για εισαγωγή στο πανεπιστήμιο.

Όλες οι άλλες αιτήσεις θα θεωρούνται σε κάθε περίπτωση χωριστά και τα μονοπάτια είναι διαθέσιμα. Σας ενθαρρύνουμε να ισχύουν για την επιθυμητή ροή των σπουδών σας και εμείς θα συνεργαστούμε μαζί σας σε ένα μονοπάτι, αν δεν πληρούν αυτές τις απαιτήσεις.

Κάθε πρόγραμμα έχει μια σειρά υποχρεωτικών εγγράφων που πρέπει να μελετήσει. Ορισμένα χαρτιά έχουν ειδικές απαιτήσεις εισόδου και αν δεν έχετε το απαιτούμενο υπόβαθρο μπορεί να να λάβουν ορισμένα έγγραφα κατά το πρώτο έτος των σπουδών σας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη