Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ποια είναι τα αποτελέσματα αυτού του προγράμματος σπουδών?

Ο στόχος του προγράμματος σπουδών είναι να προετοιμάσει τους μαθητές δεξιότητες »για τον προγραμματισμό και ανεξάρτητα κατέχουν τις νέες γλώσσες προγραμματισμού και εργαλεία λογισμικού. Να αναπτύξουν την ικανότητα να σχεδιάσει το ηλεκτρονικό εξοπλισμό με βάση τους μικροελεγκτές και FPGA, για την ανάπτυξη των προγραμμάτων μικροελεγκτή, να χρησιμοποιήσει το λογισμικό αφιερωμένο στον προγραμματισμό των μικροελεγκτών και προσομοίωση του εξοπλισμού με βάση τις μικροελεγκτές.

Τι θα μάθετε;

  • Βασικές αρχές της γενικής τεχνολογικής επιστήμες?
  • Οι γνώσεις σχετικά με τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη μηχανική ηλεκτρονικών υπολογιστών και των ιδιοτήτων τους?
  • Η γνώση σχετικά με ενσωματωμένο υπολογιστή?
  • Για να επιλέξετε και να χρησιμοποιήσετε μαθηματικές μεθόδους, λογισμικού και υλικού για την επίλυση προβλημάτων στον τομέα της μηχανικής υπολογιστών?
  • Για το σχεδιασμό των σύγχρονων συστημάτων πληροφορικής, υλικού και λογισμικού τους, να υιοθετήσουν τους πόρους των συστημάτων πληροφορικής για τις επιπλέον εργασίες.

Ανταλλαγή περίοδο στο εξωτερικό;

Σύμφωνα με διάφορα διεθνή προγράμματα συνεργασίας υπάρχει μια ευκαιρία να σπουδάσουν στη Γερμανία, την Αυστρία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Πορτογαλία, τη Νότια Κορέα, την Ταϊβάν, την Πολωνία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία και σε πολλές άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο για ένα ή δύο εξάμηνα.

Πού μπορούν οι μαθητές να κάνουν πρακτική άσκηση;

Είναι δυνατόν να κάνουμε μια Intership στις ακόλουθες εταιρείες: Swedbank, SEB, η DNB, TEO, η IBM, EXIGEN, AFFECTO, CISCO, BDC, ΑΙΝα, Blue Bridge, BALTIC AMADEUS, BENTLEY, Microsoft, η Google, κ.λπ.

Ποιες είναι οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας μετά την αποφοίτηση;

Μηχανικοί Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών με πτυχίο πανεπιστημίου είναι διατεθειμένοι να εργαστούν σε επιχειρήσεις που σχεδιασμό, την παραγωγή ή τη λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών και συσκευών τηλεπικοινωνίας, καθώς και σε επιχειρήσεις εφαρμογή και την επικαιροποίηση των συστημάτων πληροφοριών ή μπορούν να εισέλθουν μεταπτυχιακές σπουδές

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποVilnius Gediminas Technical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
3,500 EUR
ανά έτος. Για τους πολίτες της ΕΕ ίδιες τιμές για τους τοπικούς σπουδαστές ισχύουν.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη