Η τεχνολογία λογισμικού είναι ένας κλάδος της επιστήμης για την ανάπτυξη λογισμικού που βασίζεται στις αρχές της μηχανικής.

Ενώ η χρήση των ηλεκτρονικών υπολογιστών στην καθημερινή ζωή αυξάνεται, η σημασία του λογισμικού ηλεκτρονικών υπολογιστών είναι επίσης αυξάνεται μέρα με τη μέρα. Τα προϊόντα λογισμικού παρέχουν πιο αποτελεσματική και παραγωγική επαγγελματική και κοινωνική ζωή. Ο τρόπος ζωής μας εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από τους υπολογιστές και, ως εκ τούτου, το λογισμικό. Ανάπτυξη λογισμικού υπήρξε προβληματική από τις πρώτες μέρες της εισαγωγής των ηλεκτρονικών υπολογιστών και εξακολουθεί να αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα. Πίεση για ανάπτυξη λογισμικού, όπως, συνεχώς αυξανόμενο μέγεθος και την πολυπλοκότητα, βραχύτερα προγράμματα, εσωτερίκευση, μεγαλύτερη λειτουργικότητα, τον ανταγωνισμό, αυξάνει επίσης. Αυτό αυξάνει την ανάγκη τεχνογνωσίας για την κατασκευή οικονομικά, για την ώρα και την ποιότητα του λογισμικού. Ο όρος «τεχνολογία λογισμικού" χρησιμοποιήθηκε σε μια διάσκεψη του ΝΑΤΟ το 1968, για πρώτη φορά, όπου η εφαρμογή της μηχανικής αρχές για την ανάπτυξη λογισμικού προτάθηκε ως μια πιθανή λύση στα προβλήματα της ανάπτυξης λογισμικού. Η τεχνολογία λογισμικού πειθαρχία είναι κάτι περισσότερο από τον προγραμματισμό? πρόκειται για την ανάλυση, το σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη συντήρηση του λογισμικού υψηλής ποιότητας εντός των προγραμματισμένων χρονικών και τον προϋπολογισμό.

Οι μαθητές μας εκπαιδεύονται ως επαγγελματιών υψηλής εξειδίκευσης με ακαδημαϊκή εμπειρία πανεπιστήμιο μας στον τομέα αυτό. Πρόγραμμα σπουδών μας περιλαμβάνει τα μαθήματα για κάθε στάδιο της ανάπτυξης του λογισμικού του κύκλου ζωής, καθώς και τις αρχές της μηχανικής και της επιστήμης των υπολογιστών. Προσφέρονται επίσης ένα ευρύ φάσμα των μαθημάτων που βοηθούν τους ειδικεύονται στους τομείς που επιδιώκουν. Οι μαθητές μας να αποκτήσουν και εργασιακή εμπειρία μέσα από πρακτική άσκηση το καλοκαίρι.

Οι απόφοιτοί μας απασχολούνται στην ανάπτυξη λογισμικού, επικοινωνιών, ηλεκτρονικών υπολογιστών εταιρείες παροχής υπηρεσιών, καθώς και στα τμήματα πληροφορικής των διαφόρων οργανισμών.

Απαιτήσεις εισόδου για τους ξένους φοιτητές

  • Γυμνάσιο δίπλωμα, απολυτήριο, απομαγνητοφώνηση και επιστολή αναφοράς για προπτυχιακές τους αιτούντες - - Πτυχίο πανεπιστημίου, απομαγνητοφώνηση και ακαδημαϊκά επιστολή αναφοράς για μεταπτυχιακές αιτούντες - Απόδειξη αγγλική γλώσσα - Αντίγραφο του διαβατηρίου - φωτογραφίες διαβατηρίου Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Yasar University

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποYasar University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 USD
ανά έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη