Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Engineering στην Επιστήμη και Μηχανικών Υπολογιστών

Εισαγωγή

Αν σας ενδιαφέρει στον τομέα της μηχανικής λογισμικού και του προγραμματισμού, της Σχολής Θετικών Επιστημών και Μηχανικών Υπολογιστών είναι το σωστό μέρος για εσάς. Αυτή η σχολή θα σας κάνει μια προγραμματιστής εμπειρογνώμονα, δίνοντάς σας την απαραίτητη κατάρτιση του προγραμματισμού δουλεύοντας σε πολλές τεχνολογία λογισμικού και έργων σχεδιασμού. Ο ρόλος του ΧΑΚ σχολής είναι η επώαση τρανς πειθαρχική έρευνα που εφαρμόζονται ευρέως σε όλα τα συστήματα φυσικών, κοινωνικών, και της μηχανικής. Το σχολείο θα τεθούν τα θεμέλια που θα επιτρέψουν στους μαθητές να είναι εξοικειωμένοι με τις τελευταίες καινοτομίες στον τομέα. Καθηγητές και οι μαθητές μας έχουν μαθηματικές βάθος, καθώς και μια ισχυρή δέσμευση να συμμετάσχουν σε βασικής έρευνας που σφιχτά ζευγάρια θεωρίας και του πειράματος.

Περίγραμμα του προγράμματος και των μαθησιακών αποτελεσμάτων

Το Τμήμα Επιστήμης και Μηχανικών Υπολογιστών θα σας διδάξει τα πάντα σχετικά με τον προγραμματισμό, τις έννοιες του προγραμματισμού, οι θεωρίες προγραμματισμό, την οργάνωση και τη λειτουργία του υπολογιστή, και πολλά άλλα. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές με τις θεωρητικές βάσεις και προηγμένες γνώσεις στην ανάλυση, συλλογή, ταξινόμηση, διαχείριση, αποθήκευση, ανάκτηση και τη διάδοση των πληροφοριών, καθώς και ο ρόλος των πληροφοριακών συστημάτων και τεχνολογιών τόσο επαγγελματικά όσο και την κοινωνία. Βασικά, σε αυτό το διδακτικό προσωπικό θα έχετε όλες τις γνώσεις που ένας επαγγελματίας προγραμματιστής και μηχανικός θα πρέπει να διαθέτει.

Επαγγελματικές προοπτικές

Οι γνώσεις που αποκτήθηκαν από φοιτητές της σχολής του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου μπορεί να εφαρμοστεί, όχι μόνο σε ορισμένες πτυχές της επιστήμης των υπολογιστών, αλλά και σε άλλους τομείς, όπως αρχειακό επιστήμη, η γνωστική επιστήμη, το εμπόριο, τις επικοινωνίες, το δίκαιο, βιβλιοθηκονομία, μουσειολογία, διαχείρισης, τα μαθηματικά, φιλοσοφία, τη δημόσια τάξη, και οι κοινωνικές επιστήμες. Για όλους αυτούς τους λόγους, οι επαγγελματίες Επιστήμης Υπολογιστών είναι στην κορυφή κατάλογο των πιο καταβάλλονται επαγγέλματα στον κόσμο.

Με την αποφοίτησή του από αυτήν την σχολή, μπορείτε να πάρετε ένα πιστοποιητικό στον τομέα της Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικών ανάλογα με το μήκος του επιλεγμένου προγράμματος σας. Από τη στιγμή που θα είναι σίγουρα ένας εμπειρογνώμονας προγραμματισμού, θα έχετε την ευκαιρία να εργαστούν στον τομέα του προγραμματισμού, είτε ως ανεξάρτητο προγραμματιστή και ερευνητή, ή ως υπάλληλος σε οποιονδήποτε τύπο εταιρίας προγραμματισμού. Δεδομένου ότι υπάρχει ένα μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ πολλών υψηλά προσόντα προγραμματιστές και μηχανικούς στις μέρες μας, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις ικανότητές σας όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να κάνει μια επιτυχημένη προγραμματισμού ή μηχανική καριέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους στον πρώτο κύκλο, οι μαθητές μας αποκτούν ένα πτυχίο στην Πληροφορική Επιστήμη και Τεχνολογία στην περιοχή του ΧΑΚ. Για τον δεύτερο κύκλο σπουδών, θα αποκτήσουν ένα πτυχίο Master of Science στα Πληροφοριακά Επιστήμης και Τεχνολογίας.

Οι απόφοιτοί μας μπορούν να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους σε όλες σχεδόν τις εμπορικές, στρατιωτικές, εκπαιδευτικές ή κυβερνητική δραστηριότητα. Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα των πιο διαπρεπής προσόντα: Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ιατροδικαστικών υπολογιστών, υπολογιστών γραφικών ειδικοί, προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών, Ασφάλεια Υπολογιστών Professional, λογισμικό Μηχανικός Υπολογιστών, Μηχανικός Συστημάτων Υπολογιστών, Συστημάτων Υπολογιστών Διευθυντής, cryptanalyst, Database Developer, Παιχνίδια Προγραμματιστής, Σύστημα διαχειριστή υπολογιστή, Λειτουργός Ασφάλειας, Ιατρική Πληροφορική, Συστήματα Δίκτυο Αναλυτής, Προγραμματιστής Λογισμικού, Λογισμικού Tester, Αναλυτής Συστήματος, Web Designer, Web Developer.

Προσφέρονται πτυχιακά προγράμματα

Το Πανεπιστήμιο της Πληροφορίας Επιστήμης και Τεχνολογίας "Αγ Ο Απόστολος Παύλος "προσφέρει τα επόμενα είδη των προγραμμάτων σπουδών.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών χρόνων σπουδών, με τουλάχιστον 180 πιστωτικές μονάδες ECTS, οι φοιτητές θα πάρει ένα βαθμό Bachelor of Engineering στην Επιστήμη και Μηχανικών Υπολογιστών. Μετά την ολοκλήρωση των 4 ετών σπουδών, με τουλάχιστον 180 πιστωτικές μονάδες ECTS, οι φοιτητές θα πάρει ένα βαθμό Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών και Μηχανικών.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για υποτροφίες σε ξένους φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity For Information Science And Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη