Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Engineering στην Πληροφορική Επιστημών και Τεχνολογίας στον τομέα των επικοινωνιακών δικτύων και της Ασφάλειας

Εισαγωγή

Τα δίκτυα επικοινωνιών είναι μια συναρπαστική περιοχή που αναπτύσσεται ταχύτατα και να πάρει πολλή προσοχή από τους επιστήμονες και την ακαδημαϊκή κοινότητα. Ωστόσο, αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι ιδιωτικές εταιρείες και ιδιωτικά / δημόσια ιδρύματα δίνουν τεράστια σημασία στην υποδομή του δικτύου του υπολογιστή τους, λόγω της λόγο ότι σήμερα τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την επικοινωνία δεδομένων. Κατά συνέπεια, κάθε δίκτυο επικοινωνίας θα πρέπει να έχει μηχανισμούς ασφαλείας που εξασφαλίζουν προστασία κατά της κλοπής των δεδομένων, απώλεια δεδομένων, πληροφοριών διαρροή και κάθε είδους εισβολής που αποσκοπεί στην κατάλυση και παραβίασης εμπιστευτικές και copyrighted υλικό. Αν σας ενδιαφέρει στον τομέα των δικτύων υπολογιστών, δικτύων ασφαλείας, ασύρματη τεχνολογία, ή κρυπτογράφησης, επιλέξτε την ικανότητα των δικτύων επικοινωνιών και ασφάλειας.

Περίγραμμα του προγράμματος και των μαθησιακών αποτελεσμάτων

Τα μαθήματα κορμού της σχολής αποσκοπούν στην παροχή γνώσεων και δεξιοτήτων σε βασικές επιστήμη των υπολογιστών και του βασικού δικτύου. Ακολουθούν τα μαθήματα που εστιάζουν σε πιο συγκεκριμένες δικτύωση και σε τομείς όπως η ασύρματη επικοινωνία, προγραμματισμό του δικτύου, την ασφάλεια, δοκιμών κ.λπ. Hands-on εργαστηριακών ασκήσεων και εφαρμογών αποτελούν σημαντικά τμήματα των μαθημάτων αυτών. Επιπλέον, μπορούμε επίσης να ενθαρρύνει και να βοηθήσει τους μαθητές να πάρει πρακτική εμπειρία σε επιχειρήσεις, έτσι ώστε να πάρετε μια hands-on εμπειρία καταστάσεις της πραγματικής ζωής και τα προβλήματα στα δίκτυα επικοινωνιών, θέματα ασφάλειας κλπ

Η σχολή των Δικτύων Επικοινωνιών και Ασφάλειας θα σας διδάξει τα πάντα σχετικά με τα δίκτυα υπολογιστών, την οργάνωση και τη λειτουργία τους, καθώς και μέθοδοι για την ασφάλεια της μεταφοράς των πληροφοριών. Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι κάθε σύστημα του υπολογιστή απαιτείται συνεχής συντήρηση και αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα ασφαλείας, σας προκαλεί να τα λύσει με τις δεξιότητες που θα πάρετε σε αυτό το διδακτικό προσωπικό.

Επαγγελματικές προοπτικές

Η σχολή των Δικτύων Επικοινωνιών και Ασφάλειας στοχεύει στην παραγωγή υψηλής μόρφωσης, εξειδικευμένο και προετοιμασμένοι επαγγελματίες οι οποίοι θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει με οποιοδήποτε τοπικό ή διεθνές περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια ιδιωτική εταιρεία, ίδρυμα ή τον ακαδημαϊκό χώρο.

Με την αποφοίτησή του από αυτήν την σχολή, μπορείτε να πάρετε ένα πτυχίο στον τομέα των Δικτύων Επικοινωνιών και Ασφάλειας σύμφωνα με το επιλεγμένο μήκος των σπουδών σας. Έχοντας λάβει γνώση ότι και ο βαθμός θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την πρόκληση του σχεδιασμού, εγκατάστασης και συντήρησης των δικτύων υπολογιστών σε εταιρείες ή τα τραπεζικά συστήματα? είστε σε θέση να εργαστεί για τις υπηρεσίες ασφαλείας, ή να αναπτύξει τις δικές της μεθόδους ασφάλειας του δικτύου σας. Σύνθετη θέσεις εργασίας πληροφορικής ή περαιτέρω προωθημένες σπουδές σας περιμένουν μετά την αποφοίτησή τους.

Εδώ μπορείτε να δείτε μια λίστα των πιο διαπρεπής προσόντα: Cloud Προγραμματιστής Εφαρμογών, Java Developer, ΝΕΤ Προγραμματιστής, Αναλυτής Ασφαλείας, Ηθικά Hacker, Chief Information Officer ασφαλείας, Μηχανικός Δικτύων, Δικτύων Τεχνικός Αναλυτής, Δίκτυο αναλυτής Υποδομών, Διαχειριστής Συστημάτων, Δικτύων και Πληροφοριών Πληροφοριακά Συστήματα Διευθυντής Λογισμικού Μηχανικός Υπολογιστών, Database Developer, Προγραμματιστής παιχνίδια.

Η αγορά έχει ανάγκη τις ικανότητές σας. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Προσφέρονται πτυχιακά προγράμματα

Το Πανεπιστήμιο της Πληροφορίας Επιστήμης και Τεχνολογίας "Αγ Ο Απόστολος Παύλος "προσφέρει τα επόμενα είδη των προγραμμάτων σπουδών.

Μετά την ολοκλήρωση των τριών χρόνων σπουδών, με τουλάχιστον 180 πιστωτικές μονάδες ECTS, οι φοιτητές θα πάρει ένα βαθμό Bachelor of Engineering στην Πληροφορική Επιστημών και Τεχνολογίας στον τομέα των επικοινωνιακών δικτύων και της Ασφάλειας. Μετά την ολοκλήρωση των 4 ετών σπουδών, με τουλάχιστον 240 μονάδες ECTS, οι φοιτητές θα πάρει ένα βαθμό Bachelor of Science στα Πληροφοριακά Επιστήμης και Τεχνολογίας στον τομέα των επικοινωνιακών δικτύων και της Ασφάλειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ Ζητήστε περισσότερες πληροφορίες για υποτροφίες σε ξένους φοιτητές.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποUniversity For Information Science And Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη