Bachelor of Engineering σε τεχνολογίες μέσων εκτύπωσης

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Engineering σε τεχνολογίες μέσων εκτύπωσης

Hochschule der Medien - University of Applied Sciences

Ξεκινήστε διεθνή καριέρα Μέσα εκτύπωσης σας

Προσφέρουμε την καριέρα έτοιμη δεξιότητες στον τομέα της μηχανικής για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για τη μελέτη μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο.

49805_Girl_PMT

νέα Bachelor μας στο Engineering είναι σταθερά προσανατολισμένη σε τεχνολογίες PRINT MEDIA και έχει σχεδιαστεί για να παράγει ενημέρωση ηγέτες και τους επαγγελματίες σε θέματα μέσων ενημέρωσης? για την προώθηση της επάρκειας σε μια ξένη γλώσσα? και να αποκτήσει φοιτητές με προηγμένη τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης, κριτικής σκέψης και της δημόσιας δεξιότητες ομιλίας.

Το πρόγραμμα Bachelor παρέχει τεχνική εκπαίδευση στη Γερμανία, ενώ οι μαθητές θα είναι οπλισμένοι με τις επαγγελματικές, δημιουργικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευημερήσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Οι απόφοιτοι απολαμβάνουν λαμπρή σταδιοδρομία στον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία περιλαμβάνουν την τεχνική, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, και ανώτερες θέσεις σε όλο τον κόσμο.

Η προώθηση της διαφορετικότητας, η ατομικότητα και η καινοτομία στο επίκεντρο της Βάδης-Βυρτεμβέργης της Γερμανίας.

ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ πιθανούς εργοδότες

// Αξιοποίηση δημιουργικό μυαλό σας με τις πολλές τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες στην Hochschule der Medien μπορείτε να παράγουν ό, τι θέλετε.

Οι τεχνικές υπηρεσίες μας θεωρούνται τα καλύτερα εξοπλισμένες εγκαταστάσεις που ειδικεύεται στην τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης.

Προσφέρουμε τεχνολογίες σε:

Digital Publishing / Cross-Media / Color Management / Computer to Plate / υπολογιστών στα Δελτία / 3D εκτύπωσης / Εμπορική Εκτύπωση / Συσκευασία Εκτύπωση σχεδίου / δημιουργικό Εκτύπωση / Βιομηχανική Εκτύπωση / προϊόντων / Δημοσίευση Τύπου και φινιρίσματος

Οι πιθανοί εργοδότες στη Γερμανία και στο εξωτερικό:

Porsche AG / Mercedes Benz AG / Springer / Bertelsmann BASF / Tetra Pak / Bosch / FrieslandCampina / Frito-Lay MBO / DuPont / Merck / Flint / Mondi / Asahi / Kodak HP / Canon / FUJIFILM / Konica Minolta / Beiersdorf / Henkel Ferrero / Storck / Unilever / Procter & Gamble / L'Oréal Cornelsen / Klett Gruppe / Deutsche Bank / Würth Hugo Boss ... και πολλά άλλα.

ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

BApmt

Από κοινού με όλα τα μαθήματα στο Hochschule der Medien, το μεγαλύτερο στην Εκτύπωση Media Technologies Είναι πιστωτική βαθμολογία. Το πρόγραμμα τρέχει σε επτά εξάμηνα (3½ ετών).

Κάθε εξάμηνο απαιτεί από εσάς να επιτύχει 30 πιστωτικές μονάδες. Για να απονεμηθεί το Β Eng. προσόντα, θα πρέπει να συγκεντρώσει συνολικά 210 μονάδες (ECTS).

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ

// Η ομάδα μάθημα αναγνωρίζει υποψήφιοι προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα των υποβάθρων από όλο τον κόσμο.

Το μάθημα προσελκύει φοιτητές που έχουν αποκτήσει το πιστοποιητικό εισαγωγής στο πανεπιστήμιο, καθώς και ώριμοι φοιτητές οι οποίοι μπορεί να έχουν ήδη εργαστεί στη βιομηχανία και πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια εισαγωγής στο πανεπιστήμιο.

Οι υποψήφιοι αναμένεται να επιδείξουν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον στα έντυπα μέσα από τη δημιουργία και το σχεδιασμό μέσα από τους τομείς της βιομηχανικής παραγωγής, εμπορίας και διανομής.

Μια προσωπική δήλωση αποτελεί σημαντικό στοιχείο της διαδικασίας υποβολής αίτησης.

CoReach01_201216

ΓΙΑΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ PRINT MEDIA;

// σχήμα δημιουργική σας ταυτότητα. Εργασία με το τελευταίο σετ. Γνωρίστε την τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης και να αποκτήσει διεθνή διαχείριση και διαπολιτισμικών δεξιοτήτων.

Προσφέρουμε την καριέρα έτοιμη δεξιότητες στον τομέα της μηχανικής για τους νέους που ενδιαφέρονται για τη μελέτη μέσα σε ένα διεθνές πλαίσιο. Η νέα μας Bachelor of Engineering είναι σταθερά προσανατολισμένη στην Εκτύπωση Media Technologies και έχει σχεδιαστεί για να παράγει ενημέρωση ηγέτες και τους επαγγελματίες σε θέματα μέσων ενημέρωσης?
την προώθηση της επάρκειας σε μια ξένη γλώσσα? και
αποκτήσει οι μαθητές με την προηγμένη τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης, κριτικής σκέψης και της δημόσιας δεξιότητες ομιλίας.

Το πρόγραμμα Bachelor παρέχει τεχνική εκπαίδευση στη Γερμανία, ενώ οι μαθητές θα είναι οπλισμένοι με τις επαγγελματικές, δημιουργικές και διαπολιτισμικές δεξιότητες που απαιτούνται για να ευημερήσει στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Οι απόφοιτοι απολαμβάνουν λαμπρή σταδιοδρομία στον κλάδο των μέσων μαζικής ενημέρωσης, τα οποία περιλαμβάνουν την τεχνική, τη διαχείριση, το μάρκετινγκ, και ανώτερες θέσεις σε όλο τον κόσμο.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ και πολιτισμική συνείδηση

// μέσων εκτύπωσης διευκολύνει την ανταλλαγή πληροφοριών και πολιτισμική συνείδηση.

Για αναγνώστες φέρνει μια παγκόσμια προοπτική για ειδήσεις, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Για την έμποροι παρέχει τη δυνατότητα να συνδέσετε ένα συνεπές μήνυμα με ένα διεθνώς μυαλό και upscale κοινό σε όλο τον κόσμο. Για την manufactureres τροφίμων παρέχει μια μοναδική και αποτελεσματική πλατφόρμα διαφήμισης. Για την technopreneurs γίνεται ένα τεχνικό μέσο για την εφαρμογή της νέας τεχνογνωσίας στην παραγωγή έντυπου μπαταρίες, ηλεκτρονικά κυκλώματα και τυπωμένα δέκτες. Για το ντεκόρ-, σχέδιο- και κλωστοϋφαντουργίας -industry προσφέρει ελκυστικά σχέδια για να ενισχύσει τον τρόπο ζωής και την ευημερία. Για την παγκόσμια στρατηγοί μάρκετινγκ προσφέρει την εξαιρετική ευκαιρία για τη δημιουργία εξατομικευμένων μηνυμάτων για μια διαφορετική αγορά. Για το παγκόσμια κοινωνία είναι επανάσταση η ζωή μας στην κατασκευή, την ιατρική και τον πολιτισμό των τροφίμων (3D εκτύπωση). Για το βιομηχανίας αναψυχής είναι ένα ζωτικό εργαλείο για να δημιουργήσετε πειστικές εκστρατείες σε trans-media-αφήγησης και στην ενίσχυση της κυκλοφορίας. Για το Αποφοίτων παρέχει αδιαμφισβήτητη ευκαιρίες για να ξεκινήσει μια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τομέα της διαχείρισης και της βιομηχανίας.

CoReach04_201216

ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

// Σπουδές στη Γερμανία σας δίνει την ευκαιρία να βιώσουν την Ευρώπη στην τάξη σας. Αντί να πάρει τα πράγματα από τα βιβλία και το Διαδίκτυο, την πλοήγηση ένα νέο τοπίο μπορεί να ανοίξει τα μάτια σας με τον πολιτισμό, την ιστορία, τη γλώσσα και τη δική σας κληρονομιά.

Το Major στην Εκτύπωση Media Technologies ανοίγει την πόρτα για προσωπική ανάπτυξη και την ανακάλυψη. Όπως μπορείτε να μάθετε να πει «γεια» στα γερμανικά, να κάνουν φίλους, να φάει συναρπαστική νέα τρόφιμα, είναι βέβαιο ότι θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη σας, σας διδάξει αυτοδυναμία και τεντώστε τις παραμέτρους της ζώνης άνεσης σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα νέο κόσμο των μέσων ενημέρωσης και σε νέες συναρπαστικές τεχνολογίες.

Ο κόσμος της Εκτύπωση Media Technologies εξελίσσεται σταθερά και η αγορά των μέσων ενημέρωσης αυξάνεται λόγω των κοινωνικών και τεχνικών εξελίξεων.

ΚΑΡΙΕΡΑ buildung

// Οι απόφοιτοί μας εργάζονται ως ερευνητές, διευθυντές και δημιουργικά στην παγκόσμια επιχειρήσεις που αφορούν στην παραγωγή και την τεχνολογία των μέσων ενημέρωσης. Εργάζονται σε ρόλους μάρκετινγκ, τη διαχείριση και την παραγωγή, παντού από τις διεθνείς μεγάλες εταιρείες μέσω των καινοτόμων δημιουργών σκάφος.

Για να τονώσει τη σταδιοδρομία, το πρόγραμμα Εκτύπωση Media Technologies προσφέρει πρακτική εμπειρία κατά τη διάρκεια του 5ου εξαμήνου παρέχει την ευκαιρία στους μαθητές να παρακολουθήσουν ένα οικοτροφείο των έξι μηνών εντός της βιομηχανίας, η οποία μπορεί να αποτελεί προϋπόθεση για την εύρεση εργασίας ελκυστική.

49804_Campus_HdM_02

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ

// σύμβουλοι Φοιτητών παρέχει οδηγίες για το πώς να χρηματοδοτήσει τις δαπάνες που σχετίζονται με τις σπουδές στη Γερμανία, και θα βοηθήσει τους ξένους φοιτητές με ερωτήσεις σχετικά με τις θεωρήσεις και άλλα θέματα μετανάστευσης.

Σύμβουλοι στο διδακτικό κέντρο μας υποστηρίξουν την υγεία και την ευημερία των μαθητών ακούγοντας τους και βοηθώντας τους με μαθησιακές δυσκολίες.

Οι ειδικοί μας στο Κέντρο Γλωσσών προσφέρει επαγγελματικά μαθήματα γλώσσας και να παρέχει βοήθεια σε όλους τους μαθητές βελτίωση των γλωσσικών δεξιοτήτων.

Το Κέντρο μας για Διαμονή και υποστήριξης γραφείου παρέχουν βοήθεια στους ξένους φοιτητές στην εξεύρεση στέγης. Για να μας βοηθήσετε να απαντήσει το ερώτημά στέγασης σας το συντομότερο δυνατόν, βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στην εφαρμογή σας.

// πανεπιστήμιο μας έχει δεσμευτεί για την ένταξη και την ισότητα. Στόχος μας είναι να αρθούν τα εμπόδια που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι μαθητές, και να τους υποστηρίξει να εργαστούν ως ανεξάρτητα δυνατόν.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Φεβρ. 2019
Duration
Διάρκεια
7 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Γερμανία - Stuttgart, Baden-Württemberg
Ημερομηνία Έναρξης : Φεβρ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Φεβρ. 2019
Γερμανία - Stuttgart, Baden-Württemberg
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών