Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Bachelor of Commerce είναι ένα τριετές πρόγραμμα που αποτελείται από είκοσι τέσσερα μαθήματα, εκ των οποίων τα οκτώ μαθήματα είναι σε 100 επίπεδα, τα οκτώ μαθήματα είναι σε 200 επίπεδα και τα οκτώ μαθήματα είναι σε επίπεδο 300, συμπεριλαμβανομένων δύο 100 και δύο επίπεδα Πανεπιστημιακά μαθήματα.

Οι κλάσεις που επιτρέπονται ως κύριο πτυχίο για το πτυχίο Bachelor of Commerce το 2017 είναι:

  • λογιστική
  • Διεθνής Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Διοίκηση Τουρισμού
  • banking
  • οικονομία
  • Διοίκηση, Τουρισμός
Commerce_pexels-photo-265087

λογιστική

Προσφέρεται από τη Σχολή Λογιστικών και Χρηματοοικονομικών (SOAF), η οποία είναι η μεγαλύτερη από τις επτά σχολές της Σχολής Επιχειρήσεων και Οικονομικών. Οι κύριοι στόχοι του σχολείου είναι η παροχή μαθημάτων Λογιστικής και Οικονομικών, τα οποία είναι προσβάσιμα και συναφή για όλους τους σπουδαστές της περιοχής, με τις υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες διδασκαλίας, μάθησης και υποστήριξης. Και να συμμετάσχουν σε έρευνα που έχει σημαντική συμβολή στην πειθαρχία της λογιστικής και των συναφών επιπτώσεων πολιτικής.

Λογιστική, στο πλαίσιο του προγράμματος Bachelor of Commerce είναι διαπιστευμένο από το Ινστιτούτο Λογιστών Φίτζι (FIA) Και πιο πρόσφατα CPA Αυστραλία.

λογότυπα

Προϋποθέσεις Εισαγωγής:


Για να γίνει δεκτός σε έναν κύριο Λογιστή από αναγνωρισμένο από τη Γερουσία έντυπο 7 ή ισοδύναμη εξέταση, ένα άτομο πρέπει να έχει περάσει τα μαθηματικά στην εξέταση αυτή.
Οι φοιτητές που αναλαμβάνουν σπουδές στη Λογιστική απαλλάσσονται από την UU100, αλλά θα κάνουν το στοιχείο της Γραμματείας Πληροφοριών (UU100A). ο Σχολή Διοίκησης και Δημόσιας Διοίκησης Είναι ο κορυφαίος πάροχος εκπαίδευσης υψηλού επιπέδου διαχείρισης, προγραμμάτων κατάρτισης, έρευνας και συμβουλευτικών υπηρεσιών στα νησιά Φίτζι, στην περιοχή του Νοτίου Ειρηνικού και πέρα ​​από την περιοχή. Το σχολείο έχει επί του παρόντος πάνω από 3.500 μαθητές εγγεγραμμένους στα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά του προγράμματα.
Η Σχολή προσφέρει κυρίως τρία προγράμματα εκπαίδευσης και κατάρτισης στους θεματικούς τομείς:

  • Διοίκηση και Δημόσια Διοίκηση
  • Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και Σχέσεις Απασχόλησης
  • Διεθνών Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ

Εκτός από τα προπτυχιακά προγράμματα, η Σχολή προσφέρει μεταπτυχιακό πρόγραμμα, περιλαμβανομένων των προγραμμάτων Master and Doctoral (PhD) με έρευνα.

Έχουμε μια δυναμική και δυναμική ομάδα ακαδημαϊκών που δεσμεύονται να βοηθήσουν τους σπουδαστές μας να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος και να γίνουν μελλοντικοί ηγέτες στους επιλεγμένους τομείς τους. Οι πτυχιούχοι μας έχουν διακριθεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα της Περιφέρειας. Ορισμένες από αυτές ανέλαβαν σημαντικές θέσεις σε διεθνείς οργανισμούς όπως το Πρόγραμμα Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (UNDP), ο Οργανισμός Διεθνούς Συνεργασίας της Ιαπωνίας (JICA) και το Ταμείο Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών για τις Γυναίκες (UNIFEM).

Προσβλέπουμε στην αριστεία στην έρευνα, η οποία αποδεικνύεται από τις δημοσιεύσεις του προσωπικού μας σε ορισμένα διεθνώς αναγνωρισμένα περιοδικά. Το σχολείο μας διαδραμάτισε επίσης σημαντικό ρόλο στην παροχή συμβουλών στις τοπικές κυβερνήσεις και τις επιχειρήσεις μέσω διαφόρων συμβουλευτικών και ερευνητικών έργων όπως το πρόγραμμα PICPA που χρηματοδοτείται από την Αυστραλιανή Βοήθεια και την Πρωτοβουλία για την Αγροτική Έρευνα και Ανάπτυξη του Pacific (PARDI). Επιπλέον, η Σχολή έχει φτάσει πέρα ​​από την Περιφέρεια, συνεργάζοντας ενεργά με διεθνείς ομολόγους της από τις ΗΠΑ και την Αυστραλία, για παράδειγμα, σε ερευνητικά έργα που αντιμετωπίζουν τοπικά ζητήματα και ανάγκες.

banking

Η τράπεζα στο πλαίσιο του τριετούς προγράμματος Bachelor of Commerce παρέχει στους φοιτητές τη δυνατότητα να μάθουν σημαντικά θέματα όπως η Εισαγωγή στα Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα και το Μάρκετινγκ, η Τραπεζική Διαχείριση, ο Τραπεζικός Νόμος και η Προηγμένη Τραπεζική Διαχείριση σε προπτυχιακό επίπεδο.

οικονομία

Υπάρχουν πολλές συναρπαστικές νέες πρωτοβουλίες και ευκαιρίες που η Σχολή Οικονομικών Επιστημών προσφέρει στους φοιτητές - μέλη της Οικονομικής Φοιτητικής Εταιρείας. Αναμιγμένος τρόπος προσφοράς μαθημάτων στο Πρόγραμμα Επίσημη Στατιστικής. Η ευκαιρία για τους φοιτητές να αποφοιτήσουν στην οικονομία μεγάλες μέσω της απόστασης και ευέλικτο τρόπο μελέτης? Τη συμμετοχή σε ενημερώσεις της οικονομίας και συζητήσεις δημόσιας πολιτικής · Και ένα συναρπαστικό περιβάλλον διδασκαλίας, μάθησης και έρευνας.
Υπάρχει ένα εξαιρετικό ιστορικό της τοποθέτησης πτυχιούχων φοιτητών σε άκρως ανταγωνιστικές θέσεις εργασίας του Ειρηνικού και διεθνών σταδιοδρομιών στον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα.

Ένα πτυχίο στα Οικονομικά είναι ένα ευέλικτο προσόν, το οποίο μπορεί να ανοίξει την πόρτα σε μια μεγάλη ποικιλία από συναρπαστικές και καλοπληρωμένες σταδιοδρομίες. Οι αποφοίτητές μας μπορούν να βρεθούν σε όλο τον Ειρηνικό σε διάφορα Υπουργεία, Τράπεζες Αποθεματικών, Εμπορικές και Αναπτυξιακές Τράπεζες και σε ένα ευρύ φάσμα περιφερειακών και διεθνών οργανισμών όπως το Ηνωμένο Έθνη, η Επιτροπή του Νότιου Ειρηνικού, η Γραμματεία του Forum του Νοτίου Ειρηνικού, Το Περιφερειακό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Νότου του Ειρηνικού και το ίδιο το USP. Οι απόφοιτοι μας είναι επίσης σε καλή θέση σε δημόσιους και ιδιωτικούς τομείς σε όλο τον κόσμο.

Διοίκηση Τουρισμού

Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να μάθουν για τη διαχείριση της τουριστικής βιομηχανίας, όπως τα βασικά ζητήματα και τις τάσεις στον κλάδο, και να αναπτύξουν τις στρατηγικές δεξιότητες και το όραμα για την αντιμετώπιση των προκλήσεων στο χώρο εργασίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Ως εκ τούτου, η Διοίκηση Τουρισμού προσφέρεται ως ένας από τους σημαντικότερους σε ένα διπλό κύριο πρόγραμμα BCom και ως ανήλικος. Εναλλακτικά, το Bachelor of Commerce στον τομέα του Τουρισμού και της Διοίκησης Φιλοξενίας είναι ένα προβλεπόμενο πτυχιακό πρόγραμμα που συνδυάζει τον τουρισμό και τη διαχείριση της φιλοξενίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε20 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of the South Pacific USP »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019, Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη