Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Εμπορίου (Λογιστική) μόνο μεγάλες

Το Bachelor of Commerce είναι η αρχή βέβαια Curtin Business School και πιο διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο επιχειρήσεων στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού.

Πανεπιστήμιο Curtin κατατάσσεται ως ένα από τα κορυφαία 100 καλύτερες επιδόσεις από τα πανεπιστήμια στα θέματα της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής από το QS World University Rankings το 2014.

Είσαι ένα δυναμό δύναμη των αριθμών και των οικονομικών;

Επαγγελματίες λογιστές αναλύσει τις οικονομικές συναλλαγές μιας επιχείρησης ή ενός ατόμου και συντάσσουν εκθέσεις ή να δώσει συμβουλές σχετικά με τις απαιτήσεις τήρησης αρχείων και τη συμμόρφωσή τους. Σε αυτό το σημαντικό θα αναπτύξει ολοκληρωμένη κατανόηση της λογιστικής και των συναφών στους τομείς του ελέγχου, τη φορολογία, το δίκαιο των επιχειρήσεων και την οικονομική διαχείριση. Θα καλύψει μια ποικιλία των λογιστικών μονάδων, καθώς και κάποιες επιχειρήσεις, το δίκαιο και τη χρηματοδότηση μελετών.

Σε αυτό το σημαντικό θα πρέπει να εισαχθούν στις λογιστικές αρχές, τον έλεγχο, τη φορολογία και τους σχετικούς τομείς του δικαίου των επιχειρήσεων και την οικονομική διαχείριση. Θα εξετάσει την καταγραφή και την κοινοποίηση των πληροφοριών που αφορούν την οικονομική επίδοση των οργανισμών. Θα μάθουν να συντάσσουν εκθέσεις ή να δώσει συμβουλές σχετικά με την τήρηση αρχείων και την τήρηση απαιτήσεων ενός οργανισμού, εξασφαλίζοντας είστε έτοιμοι για μια επιτυχημένη καριέρα σε οποιοδήποτε τομέα της βιομηχανίας.

Αυτό το μάθημα είναι διαπιστευμένο από CPA Αυστραλία και το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών (IPA), και οι απόφοιτοι έχουν το δικαίωμα να υποβάλουν αίτηση για συνεργαζόμενο μέλος και των δύο επαγγελματικών φορέων. Οι απόφοιτοι μπορούν να εισέλθουν στο Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αυστραλία (ICAA) πρόγραμμα.

Ετήσιο προσλήψεις από τον Μάρτιο, Ιούλιο και το Νοέμβριο.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποCurtin Singapore »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Duration
2 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
51,840 SGD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αύγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αύγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη