Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Τουριστικό και ξενοδοχειακό μάνατζμεντ στα καλύτερα του

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση στο χώρο της φιλοξενίας και του τουρισμού από ό, τι στο The Business School στο Humber. Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εργοδοτών προετοιμασία των μαθητών με τις στρατηγικές, τεχνολογικές και διευθυντικές του ικανότητες πλέον απαραίτητο σε αυτό το γρήγορο ρυθμό βιομηχανία. Συνδυάζει τη θεωρία και τη γνώση των μελετών διοίκησης επιχειρήσεων και του τουρισμού με τη βιωματική μάθηση στους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Humber του Bachelor of Commerce - Φιλοξενία και πτυχιακό πρόγραμμα Διοίκησης Τουρισμού έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των εργοδοτών για τις στρατηγικές, τεχνολογικές και διευθυντικές δεξιότητες θεωρούνται απαραίτητες σε αυτό το συναρπαστικό και δυναμικό κλάδο.

Το πρόγραμμα ενσωματώνει ένα «καλύτερο και των δύο κόσμων" προσέγγιση: η θεωρία και γνώσεις που αποκτούν από ένα παραδοσιακό πρόγραμμα σπουδών στη διοίκηση επιχειρήσεων και τουριστικών σπουδών, σε συνδυασμό με τη βιωματική μάθηση στους τομείς της τουριστικής βιομηχανίας. Σε όλο το πρόγραμμα, θα συμμετάσχουν στην ανάλυση μιας σειράς επιχειρηματικών και διαχειριστικών σεναρίων για τα οποία θα προετοιμάσει συστάσεις και λύσεις. Το πρόγραμμα παρέχει επίσης μια διεθνή προοπτική μέσα από περιπτωσιολογικές μελέτες που αντανακλούν τον παγκόσμιο χαρακτήρα της τουριστικής βιομηχανίας.

Σε χρόνια ένα και δύο, θα πρέπει να εισαχθούν στις θεμελιώδεις έννοιες των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένου του μάρκετινγκ, τη χρηματοδότηση, τη λογιστική, την οικονομία και το δίκαιο. Στα χρόνια τρεις και τέσσερις, θα επικεντρωθούν σε προηγμένες φιλοξενία και τη διαχείριση της τουριστικής βιομηχανίας, και την εφαρμογή της τεχνολογίας σε συστήματα τουριστική στρατηγική, το μάρκετινγκ και τη διανομή. Θα χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές λογισμικού και να εφαρμόσουν προηγμένες δεξιότητες οικονομικής διαχείρισης για τις πράξεις των επιχειρήσεων του τουρισμού και της απόδοσης.

Τι ορίζει βαθμό Φιλοξενίας και Τουρισμού Διαχείριση μας ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι είναι ο βαθμός ενός ολοκληρωμένου πανεπιστημίου, που σημαίνει ότι θα αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, ενώ παρακολούθησε μαθήματα. Θα αλληλεπιδράσει με τη βιομηχανία μέσω τοποθετήσεων σταδιοδρομίας και προγράμματα, και θα καθοδηγείται από καθηγητές με μεγάλη, εμπειρία του πραγματικού κόσμου στον τομέα της έρευνας, της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας. Θα έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην τουριστική επιχειρηματικό κόσμο, τόσο στον Καναδά όσο και διεθνώς, ή, επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να συνεχίσετε με μεταπτυχιακές σπουδές.

Τι θα μάθετε

Κοινή Πλατφόρμα Χρόνια 1 και 2

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα από τα έντεκα Bachelor of Commerce βαθμούς χτισμένο σε μια κοινή πλατφόρμα δύο χρόνια των επιχειρηματικών σπουδών που δίνει στους φοιτητές το χρόνο να αποφασίσει την ειδικότητά τους. Σε χρόνια ένα και δύο, οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές αρχές των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, το δίκαιο των επιχειρήσεων, των συστημάτων πληροφοριών, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την οικονομική διαχείριση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και την εμπορία. Στο τέλος του έτους δύο, οι μαθητές κάνουν την απόφασή τους και να περάσουν δύο τελευταία χρόνια της ζωής τους που ειδικεύεται στον επιλεγμένο τομέα των επιχειρήσεων τους. Δείτε όλα τα πτυχία για την κοινή πλατφόρμα>

Στιγμιότυπα πρόγραμμα σπουδών (Ειδίκευση Έτη 3 και 4)

 • Τουριστικό Marketing - Πωλήσεων και Διανομής
 • Παγκόσμια Γεωγραφία
 • e-Tourism Διαχείρισης
 • Στρατηγική και Μάρκετινγκ
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων Φιλοξενίας
 • Τουριστικής Ανάπτυξης Προορισμός - Διεθνείς προοπτικές

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Ένα πλήρες εξάμηνο του αμειβόμενης εργασίας το καλοκαίρι μεταξύ εξάμηνα έξι και επτά θα δώσει ειδική φοιτητές την εμπειρία hands-on που εκτιμάται ιδιαίτερα από τους εργοδότες.

Το πλεονέκτημα Humber

Τι ορίζει βαθμό Φιλοξενίας και Τουρισμού Διαχείριση μας ξεχωρίζει είναι το γεγονός ότι είναι ο βαθμός ενός ολοκληρωμένου πανεπιστημίου, που σημαίνει ότι θα αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία, ενώ παρακολούθησε μαθήματα. Θα αλληλεπιδράσει με τη βιομηχανία μέσω τοποθετήσεων σταδιοδρομίας και προγράμματα, και θα καθοδηγείται από καθηγητές με μεγάλη, εμπειρία του πραγματικού κόσμου στον τομέα της έρευνας, της εκπαίδευσης και της βιομηχανίας. Θα έχετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στον τουριστικό επιχειρηματικό κόσμο, τόσο στον Καναδά όσο και διεθνώς, ή, επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις σας για να συνεχίσετε με μεταπτυχιακές σπουδές. Σπουδές στο εξωτερικό Φιλοξενίας και Τουρισμού Πτυχίο μαθητές μπορούν να είναι επιλέξιμες για σπουδές στο εξωτερικό ευκαιρίες.

Επιλογές καριέρας

Σημερινοί ηγέτες της φιλοξενίας και του τουρισμού των επιχειρήσεων ζητούν υπαλλήλους που έχουν τόσο τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτείται για να κάνει άμεση εισφορές στο χώρο εργασίας. αποφοίτους βαθμό τη φιλοξενία και διαχείριση του τουρισμού μπορούν να βρουν ευκαιρίες σταδιοδρομίας με τους εργοδότες σε όλη τη βιομηχανία, όπως: ο τουρισμός προμηθευτές, τουριστικά αξιοθέατα, χονδρέμποροι, λιανοπωλητές και διανομείς, φορείς διαχείρισης προορισμών, καθώς και οι επιχειρήσεις εμπορίας.

ευκαιρίες καριέρας που υπάρχουν:

 • Διευθυντής προορισμός
 • Travel Agency Ιδιοκτήτης
 • Έμπορος στο e-Tourism
 • Χονδρέμπορος
 • Διευθυντής επιχειρήσεων
 • Business Analyst

Πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης:

 • Air Canada Διακοπές
 • American Express
 • Expedia
 • Travelocity
 • Τέσσερις εποχές
 • Holiday Inn
 • Oliver & Bonacini Εστιατόρια
 • Woodbine Ομάδα Ψυχαγωγία

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

 • Οντάριο Απολυτήριο (OSSD) ή ισοδύναμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών υποχρεωτικά μαθήματα:
  • Βαθμός 12 Αγγλικά (ENG4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο 65 τοις εκατό
  • Βαθμός 12 Μαθηματικά (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U ή MHF4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο το 60 τοις εκατό (Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν βαθμού 12U Μαθηματικών ή που έχουν επιτύχει έναν βαθμό κάτω από το 60 τοις εκατό μπορεί να θεωρηθεί για την εισαγωγή. Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σειρά μαθημάτων ισοδυναμίας μαθηματικών κατά τη διάρκεια πρώτου εξαμήνου τους στο Humber. Πρόσθετες διδάκτρων θα ισχύει.)
  • Τέσσερις Grade 12 U ή Μ μαθήματα πέραν εκείνων που αναφέρονται παραπάνω
  • Συνολικά ελάχιστο μέσο βαθμό (GPA) 65 τοις εκατό

ή

 • Ώριμη ιδιότητα του φοιτητή

ή

 • Κολέγιο ή πανεπιστήμιο μεταφορά κατάσταση

Όλοι οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να πληρούν Αγγλικής Γλώσσας Proficiency Πολιτική Χάμπερ του.

Επιλογή: Επιλογή εισδοχή βασίζεται σε ακαδημαϊκά κριτήρια που αναφέρονται. Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων επιλεξιμότητας δεν εγγυάται την εισαγωγή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποHumber College Institute of Technology & Advanced Learning »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,446 CAD
εγχώριες $ 7,446.54 / διεθνείς $ 14.800
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη