Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Λογιστική στα καλύτερα του

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση στον τομέα της λογιστικής από ό, τι στο The Business School στο Humber. έμπειρους καθηγητές μας, σε συνδυασμό με μια βιομηχανία-εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών και φημίζεται εταίρους του κλάδου να θέσει το πρόγραμμά μας μεταξύ των πολύ καλύτερο. Επωφεληθείτε από το πρόγραμμα συγκεκριμένους πόρους όπως το "The Λογιστική Κέντρου» και προκλητική περιπτωσιολογικές μελέτες.

Το πρόγραμμά μας

Bachelor of Commerce Humber χαρά - Λογιστική πρόγραμμα σπουδών θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν δεξιότητες στην εφαρμοσμένη πτυχές του επαγγέλματος. Εισαγωγικά μαθήματα παρέχουν μια βασική κατανόηση της ποικιλίας των επιχειρηματικών κλάδων, μαζί με τις λειτουργίες και τις σχέσεις τους. Μαθήματα Άνω-χρόνια παρέχει μια πιο εις βάθος μελέτη της λογιστικής. Μαθήματα επιλογής διαθέσιμη στις τέχνες και ανθρωπιστικές σπουδές, κοινωνικές επιστήμες, και οι φυσικές επιστήμες θα εμπλουτίσει και να επεκτείνει ακαδημαϊκή εμπειρία σας. Το πρόγραμμα δίνει έμφαση κριτικής σκέψης, αναλυτικές ικανότητες, τις επικοινωνίες και την ηγεσία. Τομείς της μελέτης περιλαμβάνουν την εμπορία, δίκαιο, οικονομικά, πράξεις διαχείρισης, την ηθική, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων, οργανωσιακής συμπεριφοράς, χρηματοοικονομικής λογιστικής, λογιστική διαχείριση, τη διαχείριση, τη φορολογία, έλεγχος, στρατηγική διαχείριση, καθώς και στατιστικά στοιχεία και ποσοτική ανάλυση.

Θα έχετε την ευκαιρία να εκπαιδεύσει σε state-of-the-art Λογιστική Κέντρου Humber, όπου θα μάθετε για τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της λογιστικής και να χρησιμοποιούν το τυποποιημένο λογισμικό του κλάδου, όπως Απλά Λογιστική.

Τι θα μάθετε

Κοινή Πλατφόρμα Χρόνια 1 και 2

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα από τα έντεκα Bachelor of Commerce βαθμούς χτισμένο σε μια κοινή πλατφόρμα διετές των επιχειρηματικών σπουδών που δίνει στους φοιτητές το χρόνο να αποφασίσει την ειδικότητά τους. Σε χρόνια ένα και δύο, οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές αρχές των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, το δίκαιο των επιχειρήσεων, των συστημάτων πληροφοριών, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την οικονομική διαχείριση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και την εμπορία. Στο τέλος του έτους δύο, οι μαθητές κάνουν την απόφασή τους και να περάσουν δύο τελευταία χρόνια της ζωής τους που ειδικεύεται στον επιλεγμένο τομέα των επιχειρήσεων τους.

Στιγμιότυπα πρόγραμμα σπουδών (Ειδίκευση Έτη 3 και 4)

 • Χρηματοοικονομική Λογιστική
 • Λογιστική διαχείριση
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση
 • φορολογία
 • λογιστικού ελέγχου
 • Στρατηγική διαχείριση
 • Στατιστικές επιστήμες
 • Ποσοτική ανάλυση

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Οι μαθητές θα συμμετάσχουν σε μια υποχρεωτική πλήρη εξάμηνο της αμειβόμενης εργασίας, για 14 εβδομάδες / 490 ώρες, στο χειμερινό εξάμηνο του 4ου έτους σπουδών. Οι μαθητές θα επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών στα δημόσια λογιστικά γραφεία, κυβερνητικά γραφεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις, και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα. Οι μαθητές μπορούν να εργαστούν για τους εργοδότες στις λογιστικές πρακτικές, στη βιομηχανία (ασφαλιστικές, τράπεζες, μεταποίησης ή υπηρεσιών), μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς ή για όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης. Αυτές οι εργοδότες μπορούν να κυμαίνονται από τις μεγάλες πολυεθνικές προς τις μικρές επιχειρήσεις.

Σχολή μας είναι ειδικοί

Θα μάθουμε από τους καθηγητές που έχουν πραγματικό κόσμο εμπειρία λογιστικής και δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Είτε αναλύοντας μια μελέτη περίπτωσης, άκουσε από προσκεκλημένος ομιλητής ή συμμετέχουν σε μια επίσκεψη στο πεδίο, οι καθηγητές μας έχουν δεσμευτεί να σας παρέχουμε την πρακτική, hands-on λογιστική εκπαίδευση για να σας βοηθήσουν να επιτύχετε την καριέρα που θέλετε.

Για πληροφορίες σχετικά με τις πιστοποιήσεις της σχολής για το πρόγραμμα αυτό, επισκεφθείτε humber.ca/faculty.

Λογιστικό Κέντρο

Το Λογιστικό Κέντρο είναι ένας πόρος διαθέσιμος σε όλους τους φοιτητές που εγγράφονται στο μαθήματα λογιστικής. Οι μαθητές παρέχει βοήθεια με τις έννοιες βιβλίο, ερωτήσεις εργασία και μια συνολική κατανόηση του υλικού των μαθημάτων από την 1η έως 6ο εξάμηνο.

Ένας πλούτος των Θέσεις Εργασίας

Το Τορόντο είναι μία από τις τρεις κορυφαίες χρηματοπιστωτικές αγορές της Βόρειας Αμερικής και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών στους τομείς της αξιοπιστίας, του ελέγχου και της φορολογίας. Ως απόφοιτος του Humber του Bachelor of Commerce - Λογιστική πρόγραμμα θα είναι σε θέση να συνδυάσει την ανώτερη εκπαίδευση λογιστικής σας με μια πληθώρα ευκαιριών απασχόλησης.

Με την ολοκληρωμένη πτυχίο λογιστικής Humber, μπορείτε να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στη δημόσια λογιστικά γραφεία, κυβέρνηση, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μεγάλες επιχειρήσεις, μικρές επιχειρήσεις και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ως λογιστής, ο αναλυτής του προϋπολογισμού, της φορολογίας ειδικός, ελεγκτή ή ταμία. Ίσως είστε επιχειρηματίας στην καρδιά. Η εκπαίδευση θα λάβετε στο Humber θα σας δώσει τις δεξιότητες και αυτοπεποίθηση για να δημιουργήσει τη δική λογιστική πρακτική ή την εταιρεία σας. Μπορεί επίσης να σας προετοιμάσει για να ακολουθήσει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της λογιστικής ή συναφείς τομείς. Είναι ένα ίδρυμα που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό που θέλετε.

ευκαιρίες καριέρας που υπάρχουν

 • Λογιστής
 • Προϋπολογισμός αναλυτής
 • ειδικός φορολογία
 • ελεγκτής
 • ΤΑΜΊΑΣ

Πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης

 • Δημόσια λογιστικών εταιρειών
 • Κυβέρνηση
 • Μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί
 • μεγάλες επιχειρήσεις
 • Οι μικρές επιχειρήσεις
 • Τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Επαγγελματική Διαπίστευση, Πιστοποίηση και αναγνώριση

Bachelor Humber του Εμπόριο - Λογιστική συναντά το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών απαιτήσεις πορεία Οντάριο (ICAO). Καθώς, Bachelor Humber του Εμπόριο - Λογιστική πληροί τις προϋποθέσεις πτυχιούχους για να γράψει το διοικητικό Λογιστής Ορκωτός (CMA) του εισαγωγικές εξετάσεις του Οντάριο. Οι Ορκωτοί Λογιστές Γενικά (CGA) του Οντάριο απαιτεί απόφοιτοι Bachelor Humber του Εμπορίου - Λογιστικός να εγγραφούν σε πρόσθετα CGA-ειδικών μαθημάτων στο πλαίσιο των απαιτήσεων των μελών τους. Όλοι οι επαγγελματίες της λογιστικής ενώσεις είναι ανεξάρτητες από Humber, όλα έχουν πρόσθετες απαιτήσεις για την ένταξη πέρα ​​κρατώντας ένα βαθμό, και όλα μπορούν να αλλάξουν τις απαιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

 • Οντάριο Απολυτήριο (OSSD) ή ισοδύναμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών υποχρεωτικά μαθήματα:
  • Βαθμός 12 Αγγλικά (ENG4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο 65 τοις εκατό
  • Βαθμός 12 Μαθηματικά (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U ή MHF4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο το 60 τοις εκατό (Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν βαθμού 12U Μαθηματικών ή που έχουν επιτύχει έναν βαθμό κάτω από το 60 τοις εκατό μπορεί να θεωρηθεί για την εισαγωγή. Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σειρά μαθημάτων ισοδυναμίας μαθηματικών κατά τη διάρκεια πρώτου εξαμήνου τους στο Humber. Πρόσθετες διδάκτρων θα ισχύει.)
  • Τέσσερις Grade 12 U ή Μ μαθήματα πέραν εκείνων που αναφέρονται παραπάνω
  • Συνολικά ελάχιστο μέσο βαθμό (GPA) 65 τοις εκατό

ή

 • Ώριμη ιδιότητα του φοιτητή

ή

 • Κολέγιο ή πανεπιστήμιο μεταφορά κατάσταση

Όλοι οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να πληρούν Αγγλικής Γλώσσας Proficiency Πολιτική Χάμπερ του.

Επιλογή: Επιλογή εισδοχή βασίζεται σε ακαδημαϊκά κριτήρια που αναφέρονται. Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων επιλεξιμότητας δεν εγγυάται την εισαγωγή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποHumber College Institute of Technology & Advanced Learning »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,446 CAD
εγχώριες $ 7,446.54 / διεθνείς $ 14.800
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη