Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διεθνών Επιχειρήσεων στα καλύτερα του

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση σε διεθνείς επιχειρήσεις από ό, τι στο The Business School στο Humber. Θα αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να χαράξει μια καριέρα, όχι μόνο σε μια πολυεθνική εταιρεία, αλλά και σε γρήγορο ρυθμό μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, καθώς και τα επιχειρηματικά σχέδια. Το πρόγραμμά μας συνδυάζει μια ισορροπημένη προσέγγιση στη διδασκαλία των επιχειρήσεων, με μελέτες περιπτώσεων, η επίλυση προβλημάτων, μοντελοποίηση, και ενσωματώνει μια ισχυρή έμφαση στην εμπορία, τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

πτυχιακό πρόγραμμα International Business Humber θα σας βοηθήσει να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεστε για να χαράξει μια καριέρα, όχι μόνο σε μια πολυεθνική εταιρεία, αλλά και στην ευκίνητος, με γρήγορο ρυθμό τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και τα επιχειρηματικά σχέδια. Το πρόγραμμά μας συνδυάζει μια ισορροπημένη προσέγγιση στη διδασκαλία των επιχειρήσεων, με μελέτες περιπτώσεων, η επίλυση προβλημάτων, μοντελοποίηση, και ενσωματώνει μια ισχυρή έμφαση στην εμπορία, τη χρηματοδότηση και τη λειτουργία.

Σε χρόνια ένα και δύο που θα εισαχθούν στις θεμελιώδεις έννοιες των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εμπορίας, το ηλεκτρονικό εμπόριο, τη χρηματοδότηση, τη λογιστική, οικονομία, δίκαιο, τα συστήματα των επιχειρήσεων, τη διαχείριση των ανθρώπινων πόρων και οργανωσιακής συμπεριφοράς.

Στα χρόνια τρεις και τέσσερις, θα λάβουν εξειδικευμένα μαθήματα σε διεθνείς επιχειρήσεις. Αυτό θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες μέσω της εφαρμοσμένης έργα, όπως η δημιουργία ενός στρατηγικού σχεδίου για να ξεκινήσει μια επιχείρηση σε μια διεθνή αγορά. Θα αποκτήσουν εμπειρία στην ανάπτυξη διαδικασιών από την ιδέα μέχρι την εκτέλεση. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια σειρά μαθημάτων εύρος που θα σας επιτρέψει να επεκτείνουν τις γνώσεις και τα ενδιαφέροντά σας σε περιοχές πέραν των επιχειρήσεων.

Μπορείτε, επίσης, θα μάθουν από έμπειρους καθηγητές και ένα δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου. Μπορείτε επίσης να διερευνήσει τη δυνατότητα να σπουδάσουν στο εξωτερικό για ένα εξάμηνο κατά τη διάρκεια του έτους τρεις.

Τι θα μάθετε

Κοινή Πλατφόρμα Χρόνια 1 και 2

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα από τα έντεκα Bachelor of Commerce βαθμούς χτισμένο σε μια κοινή πλατφόρμα δύο χρόνια των επιχειρηματικών σπουδών που δίνει στους φοιτητές το χρόνο να αποφασίσει την ειδικότητά τους. Σε χρόνια ένα και δύο, οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές αρχές των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, το δίκαιο των επιχειρήσεων, των συστημάτων πληροφοριών, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την οικονομική διαχείριση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και την εμπορία. Στο τέλος του έτους δύο, οι μαθητές κάνουν την απόφασή τους και να περάσουν δύο τελευταία χρόνια της ζωής τους που ειδικεύεται στον επιλεγμένο τομέα των επιχειρήσεων τους. Δείτε όλα τα πτυχία για την κοινή πλατφόρμα>

Στιγμιότυπα πρόγραμμα σπουδών (Ειδίκευση Έτη 3 και 4)

 • International Banking και Οικονομικών
 • Διεθνής Διοικητική Υποστήριξη
 • Επικοινωνία Ολοκληρωμένη Διεθνές Μάρκετινγκ
 • Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Οικονομικά
 • Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο
 • Διεθνές στρατηγικές πωλήσεων

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Η Humber Bachelor of Commerce - Πρόγραμμα Διεθνών Επιχειρήσεων περιλαμβάνει ένα πλήρες εξάμηνο (14 εβδομάδες / 490 ώρες) της μισθωτής εργασίας το καλοκαίρι μεταξύ του έκτου και του έβδομου εξάμηνα σας. Αυτό σας δίνει την hands-on, στον πραγματικό κόσμο εμπειρία ότι η αξία τους εργοδότες. Η τοποθέτησή σας θα σας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν το πεδίο που θα θέλατε να εργαστούν σε όταν αποφοιτήσουν. Θα συνεργαστούμε με τους εργοδότες και τους εταίρους μας της βιομηχανίας για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε τις ευκαιρίες να συνεχίσει.

Σχολή μας είναι ειδικοί

έμπειρους καθηγητές μας, σε συνδυασμό με μια βιομηχανία-εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών θα σας δώσει τις δεξιότητες που οι εργοδότες αξία. Μάθετε για την επίλυση προβλημάτων, διαχείριση έργου και ηγετικές ικανότητες, με ιδιαίτερη έμφαση στις δραστηριότητες και το μάρκετινγκ.

Επιλογές καριέρας

Παγκόσμια επιχειρηματική γίνεται γρήγορα ένα μέρος της κάθε επιχείρησης. Το 2007, ο Καναδάς εξάγονται 440 δις $ σε εμπορεύματα και τα εισαγόμενα 394 δισεκατομμύρια $. Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο τεχνολογικά καταλαβαίνω και τη διεξαγωγή επιχειρήσεων σε μεγαλύτερες αποστάσεις γίνεται ευκολότερη, διεθνών επιχειρήσεων θα συνεχίσει να αυξάνεται.

Ευκαιρίες σταδιοδρομίας:

 • Ξένες Επενδύσεις Σύμβουλος
 • Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης
 • Ο Υπεύθυνος Logistics
 • παγκόσμια επιχειρηματική
 • εμπόριο Σύμβουλος
 • Εκτελωνιστής
 • Διεθνής Διευθυντής Marketing

Πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης:

 • Εμπορικές τράπεζες και ομόλογα
 • Οι πολυεθνικές εταιρείες για την Υπερπόντια ή έδρα Εργασίες
 • Μικρές ή μεσαίες επιχειρήσεις με επιχειρήσεις στο εξωτερικό

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

 • Οντάριο Απολυτήριο (OSSD) ή ισοδύναμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών υποχρεωτικά μαθήματα:
  • Βαθμός 12 Αγγλικά (ENG4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο 65 τοις εκατό
  • Βαθμός 12 Μαθηματικά (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U ή MHF4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο το 60 τοις εκατό (Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν βαθμού 12U Μαθηματικών ή που έχουν επιτύχει έναν βαθμό κάτω από το 60 τοις εκατό μπορεί να θεωρηθεί για την εισαγωγή. Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σειρά μαθημάτων ισοδυναμίας μαθηματικών κατά τη διάρκεια πρώτου εξαμήνου τους στο Humber. Πρόσθετες διδάκτρων θα ισχύει.)
  • Τέσσερις Grade 12 U ή Μ μαθήματα πέραν εκείνων που αναφέρονται παραπάνω
  • Συνολικά ελάχιστο μέσο βαθμό (GPA) 65 τοις εκατό

ή

 • Ώριμη ιδιότητα του φοιτητή

ή

 • Κολέγιο ή πανεπιστήμιο μεταφορά κατάσταση

Όλοι οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να πληρούν Αγγλικής Γλώσσας Proficiency Πολιτική Χάμπερ του.

Επιλογή: Επιλογή εισδοχή βασίζεται σε ακαδημαϊκά κριτήρια που αναφέρονται. Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων επιλεξιμότητας δεν εγγυάται την εισαγωγή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε10 περισσότερα μαθήματα αποHumber College Institute of Technology & Advanced Learning »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
7,446 CAD
εγχώριες $ 7,446.54 / διεθνείς $ 14.800.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη