Bachelor of Commerce - διαχείριση των ανθρώπινων πόρων

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στα καλύτερα του

Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να επικεντρωθεί στην εκπαίδευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού από ό, τι στο The Business School στο Humber. έμπειρους καθηγητές μας, σε συνδυασμό με μια βιομηχανία-εστιασμένη πρόγραμμα σπουδών και φημίζεται εταίρους του κλάδου να θέσει το πρόγραμμά μας μεταξύ των πολύ καλύτερο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΣ

Πτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Χάμπερ επικεντρώνεται στην εφαρμοσμένη επαγγελματική του ανθρώπινου δυναμικού (HR) πρακτικές και λύσεις. Σας πρώτα δύο χρόνια θα επικεντρωθεί στις βασικές επιχειρηματικές έννοιες όπως το μάρκετινγκ, λογιστικά, οικονομικά και το δίκαιο. Στα χρόνια τρεις και τέσσερις, θα ειδικεύονται στην ΥΕ, κερδίζοντας τις πρακτικές δεξιότητες μέσω της εφαρμοσμένης έργα όπως η ανάπτυξη ενός επιχειρηματικού σχεδίου για την εκκίνηση ενός νέου τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξουν διαδικασίες από το στάδιο της ιδέας μέχρι την εκτέλεση και θα μάθετε από έμπειρους καθηγητές και ένα δίκτυο επαγγελματιών του κλάδου.

Πτυχιακό πρόγραμμα Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού Humber είναι στενά συνδεδεμένη με τη βιομηχανία ΥΕ. Θα έχετε την ευκαιρία να συναντηθεί με μια ομάδα μελών της συμβουλευτικής επιτροπής του προγράμματος για να συζητήσουν τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και να παρακολουθήσουν μια σειρά εργαστηρίων σε θέματα ανθρωπίνων πόρων που σχετίζονται με.

Τι θα μάθετε

Κοινή Πλατφόρμα Χρόνια 1 και 2

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα από τα έντεκα Bachelor of Commerce βαθμούς χτισμένο σε μια κοινή πλατφόρμα δύο χρόνια των επιχειρηματικών σπουδών που δίνει στους φοιτητές το χρόνο να αποφασίσει την ειδικότητά τους. Σε χρόνια ένα και δύο, οι μαθητές μαθαίνουν τις βασικές αρχές των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, το δίκαιο των επιχειρήσεων, των συστημάτων πληροφοριών, το ηλεκτρονικό εμπόριο, την οικονομική διαχείριση, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και την εμπορία. Στο τέλος του έτους δύο, οι μαθητές κάνουν την απόφασή τους και να περάσουν δύο τελευταία χρόνια της ζωής τους που ειδικεύεται στον επιλεγμένο τομέα των επιχειρήσεων τους. Δείτε όλα τα πτυχία για την κοινή πλατφόρμα>

Στιγμιότυπα πρόγραμμα σπουδών (Ειδίκευση Έτη 3 και 4)

 • Πρόσληψη και επιλογή
 • Αποζημίωση
 • HR Διοικητική Λογιστική
 • HR Business Έργων
 • HR Μέθοδοι Έρευνας
 • Συντάξεων και Παροχών
 • Διεθνής Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 • Εφαρμοσμένες Πολιτικές HR

πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Οι μαθητές σε Ανθρώπινου Δυναμικού πρόγραμμα διαχείρισης Humber είναι ένα βήμα μπροστά μετά την αποφοίτησή του, λόγω των ισχυρών συνδέσεων βιομηχανίας Humber του. Αυτές οι πολύτιμες σχέσεις βιομηχανίας δώσουν στους μαθητές μας πολλές ευκαιρίες για να συνδεθείτε και να δικτυωθούν με επαγγελματίες του κλάδου και τους αποφοίτους του προγράμματος μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων του προγράμματος όλο το χρόνο.

Τοποθέτησης σε θέσεις εργασίας

Το πρόγραμμα σπουδών Humber Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού περιλαμβάνει ένα πλήρες εξάμηνο της αμειβόμενης εργασίας, για 14 εβδομάδες / 490 ώρες, το καλοκαίρι μεταξύ εξάμηνα έξι και επτά, δίνοντάς σας την πρακτική εμπειρία ότι η αξία τους εργοδότες. Οι μαθητές βρίσκουν τις τοποθετήσεις τους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εργαστούν στον τομέα που θέλουν να εργαστούν σε μία φορά την αποφοίτησή τους. Humber συνεργάζεται με τους εργοδότες και τους εταίρους μας βιομηχανία να εντοπίζουν τις ευκαιρίες για τους μαθητές να ακολουθήσουν.

"Η τοποθέτηση ήταν το highlight του προγράμματος ΥΕ. Έχοντας την ευκαιρία να βάλει τάξη εκμάθησης στην πράξη, ενώ να πάρει on-the-job training καθορίζει πραγματικά Χάμπερ χώρια. Ο οργανισμός στον οποίο έκανα την τοποθέτηση μου θέλει να με προσλάβει αμέσως μετά την αποφοίτηση. Στο Humber, μαθαίνουμε για τη θεωρία ΥΕ, και έχουμε την ευκαιρία να την εφαρμόσουν. Αυτό είναι ό, τι θέλουν οι εργοδότες. »

- Erin, το τέταρτο έτος των φοιτητών

Επιλογές καριέρας

Σχεδόν 4 εκατομμύρια Καναδοί εργασίας είναι μεταξύ των ηλικιών 55 και 64 ετών. Οι εργοδότες έχουν συνειδητοποιήσει ότι η διατήρηση των επιχειρήσεών τους στελεχωμένο με τα εμπρός άνθρωποι σκέψης θα είναι μια πρόκληση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα τμήματα Ανθρώπινου Δυναμικού πρέπει ταλαντούχους νέους επαγγελματίες οι οποίοι κατανοούν τις επιχειρήσεις και να έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσει την πρόσληψη, τρένο, αποζημιώσει και να διατηρούν τους εργαζομένους. Υπάρχει πολλές δυνατότητες για τους πτυχιούχους σε αυτόν τον τομέα της σταδιοδρομίας.

ευκαιρίες καριέρας που υπάρχουν:

 • Λειτουργός Εργασιακών Σχέσεων
 • Συντονιστής της κατάρτισης
 • Υγεία & Ασφάλεια Ειδικός
 • οφέλη Διαχειριστής

Πιθανές ευκαιρίες απασχόλησης:

 • Rogers Media
 • CIBC
 • Loblaw Companies Ltd.
 • Weston Αρτοποιεία
 • Peel Περιφερειακή Αστυνομία
 • Πόλη του Τορόντο

Επαγγελματική Διαπίστευση, Πιστοποίηση και αναγνώριση

Το πτυχίο Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων πληροί τα πιο πρόσφατα πρότυπα και τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις που καθορίζονται από τους επαγγελματίες Ανθρωπίνων Πόρων Association (HRPA). Γράψτε τις πανελλήνιες εξετάσεις, να επιτύχουν χαρακτηρισμό CHRP σας και να γίνει Certified Professional Ανθρωπίνων Πόρων. Η HRPA χρεώνει μια αμοιβή για να γράψει στις εθνικές εξετάσεις για το χαρακτηρισμό της CHRP.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να είναι επιλέξιμοι για εισαγωγή, θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

 • Οντάριο Απολυτήριο (OSSD) ή ισοδύναμο, συμπεριλαμβανομένων αυτών υποχρεωτικά μαθήματα:
  • Βαθμός 12 Αγγλικά (ENG4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο 65 τοις εκατό
  • Βαθμός 12 Μαθηματικά (MDM4U, MCB4U, MGA4U, MCV4U ή MHF4U ή ισοδύναμο) ελάχιστο το 60 τοις εκατό (Οι φοιτητές που δεν διαθέτουν βαθμού 12U Μαθηματικών ή που έχουν επιτύχει έναν βαθμό κάτω από το 60 τοις εκατό μπορεί να θεωρηθεί για την εισαγωγή. Οι μαθητές θα πρέπει να συμπληρώσουν μια σειρά μαθημάτων ισοδυναμίας μαθηματικών κατά τη διάρκεια πρώτου εξαμήνου τους στο Humber. Πρόσθετες διδάκτρων θα ισχύει.)
  • Τέσσερις Grade 12 U ή Μ μαθήματα πέραν εκείνων που αναφέρονται παραπάνω
  • Συνολικά ελάχιστο μέσο βαθμό (GPA) 65 τοις εκατό

ή

 • Ώριμη ιδιότητα του φοιτητή

ή

 • Κολέγιο ή πανεπιστήμιο μεταφορά κατάσταση

Όλοι οι υποψήφιοι των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική πρέπει να πληρούν Αγγλικής Γλώσσας Proficiency Πολιτική Χάμπερ του.

Επιλογή: Επιλογή εισδοχή βασίζεται σε ακαδημαϊκά κριτήρια που αναφέρονται. Εκπλήρωση των ελάχιστων απαιτήσεων επιλεξιμότητας δεν εγγυάται την εισαγωγή.

Τελευταία ενημέρωση Ιούν. 2016

Σχετικά με τη Σχολή

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, dipl ... περαιτέρω

Humber, a member of Polytechnics Canada, is committed to student success through excellence in teaching and learning. Humber's broad range of career-focused credentials include: bachelor degrees, diplomas, certificates, and postgraduate certificates. We also offer apprenticeship training. With 160 full-time programs and 200 continuing educations programs to choose from, the 27,000 full-time and 56,000 part-time students of Humber have access to many opportunities for continuous learning... Διαβάστε Λιγότερα
Τορόντο , Φρέντερικτον + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη