Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είμαστε ενθουσιασμένοι που σκέφτεστε να γίνετε μέλος της κοινότητας Hiwassee! Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσει με οτιδήποτε χρειάζεστε. Θα θέλαμε πολύ να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με το Κολέγιο από ακαδημαϊκούς με την οικονομική προσιτότητα και πέρα.

Η σχολή μας έχει αυξηθεί από μια απλή επτά στρεμμάτων σε μεγαλύτερο πανεπιστημιούπολη, που αποτελείται από δεκαοκτώ κτιρίων που βρίσκονται πάνω από 400 στρέμματα.

Ένα πανεπιστήμιο Παράλληλο Πρόγραμμα Associate Degree περιέχει τα δύο πρώτα χρόνια της ένα τυπικό κολέγιο ή πανεπιστήμιο τετραετές πρόγραμμα. Φοιτητές που εγγράφονται σε αυτό το πρόγραμμα είναι εκείνοι που περιμένουν να μεταφερθούν σε άλλο ανώτερο όργανο μετά την αποφοίτηση τους από Hiwassee College. Ο Συνεργάτης των Τεχνών ή Συνεργάτης της επιστήμης βαθμός απονέμεται. Οι καθηγητές και το προσωπικό της Hiwassee College συνεργάζεται στενά με τους μαθητές μας και με τις γειτονικές κολέγια και πανεπιστήμια για να εξασφαλιστεί η ομαλή και ακριβή μεταφορά των πιστώσεων. Το Κολέγιο διατηρεί φυσικά-bycourse πίνακες μεταφοράς ισοδυναμία με πολλές τετραετή κολέγια και πανεπιστήμια για να διευκολύνει τη μεταφορά και να βοηθήσει το φοιτητή και σύμβουλος του / της με την ακαδημαϊκή ανάπτυξη του προγράμματος. Σε συνεννόηση με τους συμβούλους, οι μαθητές μπορούν να σχεδιάσουν ένα ατομικό πρόγραμμα σπουδών για να ταιριάξει τους στόχους και τα συμφέροντά τους σε τομείς όπως οι επιχειρήσεις. Του παράλληλου προγράμματος Associate Degree Πανεπιστήμιο που προσφέρει το Συλλογικό Όργανο μπορεί να τροποποιηθεί ώστε να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του μαθητή και να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του ανώτερου οργάνου στο οποίο ο φοιτητής αναμένεται να μεταφέρετε. Ωστόσο, στη λήψη τυχόν τροποποιήσεις σε ένα πρόγραμμα σπουδών, ο φοιτητής πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε ολοκληρώσει όλα τα μαθήματα Γενικής Παιδείας που απαιτείται για την αποφοίτηση.

1

Πραγματική ζωή.

Hiwassee College είναι ένα μέρος όπου η μάθηση έρχεται μέσα στην τάξη, αλλά το πιο σημαντικό προέρχεται από εμπειρία του πραγματικού κόσμου. Μπορεί να εκπλαγείτε από το πόσο λίγο θα δείτε το γραφείο μπροστά σας. Η μάθηση είναι περισσότερο από hands-on. Είναι πραγματική ζωή.

Περιπέτεια.

Με κάθε γωνία που στρίβετε, θα βρείτε την περιπέτεια. Αθλητισμός πράγμα σας; Έχουμε σχεδόν κάθε άθλημα διαθέσιμη και είναι πάντα ψάχνει για ταλαντούχους νέους αθλητές. Περισσότερες ο φυσιολάτρες τύπος; Εδώ, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας ράφτινγκ κάτω ένα ποτάμι από ορμητικά, πεζοπορία ένα δύσκολο μονοπάτι, ή απλά να πάρει στο μεγαλείο της όμορφης υπαίθρου.

Η παρακάτω λίστα των κολέγια και πανεπιστήμια έχουν εξακριβώσει ότι θα δεχθεί τις πιστώσεις Hiwassee Ακαδημίας είτε ως άμεση μεταφορά ή την περίπτωση-κατά περίπτωση. Αυτό δεν αποτελεί εξαντλητικό κατάλογο, αλλά είναι ένα εξαιρετικό σύνολο από επιλογές για τους μαθητές που κερδίζουν πιστώσεις διπλή εγγραφή.

 • Brevard College
 • Bryan College
 • Carson-Newman Πανεπιστήμιο
 • Christian Brothers Πανεπιστήμιο
 • Πανεπιστήμιο Clemson
 • Πανεπιστήμιο του Cumberland
 • East Tennessee State Πανεπιστήμιο
 • Emory & Henry College
 • Αϊόβα Central Community College
 • Κεντάκι Κρατικό Πανεπιστήμιο
 • Μνημείο Λίνκολν Πανεπιστήμιο
 • Maryville College
 • Milligan College
 • Πανεπιστήμιο Samford
 • Αγία Πετρούπολη College
 • Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο του Τενεσί
 • Tennessee Wesleyan College
 • Trevecca Ναζωραίος Πανεπιστήμιο
 • Πανεπιστήμιο Trine
 • Tusculum College
 • Πανεπιστήμιο του Cumberlands
 • Πανεπιστήμιο του Tennessee-Σατανούγκα
 • Πανεπιστήμιο του Tennessee, Knoxville

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

1310 - Εισαγωγή στις Επιχειρήσεις

Μια πορεία έρευνα που σχεδιάστηκε για να εξετάσει τις θεμελιώδεις έννοιες και λειτουργίες των επιχειρήσεων? στην έμφαση που δίνεται στους τομείς της διαχείρισης, του μάρκετινγκ, της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, την οικονομία, και το δίκαιο? δεξιότητες και την ορολογία που είναι απαραίτητες για την επιτυχία σε επόμενους κύκλους θεραπείας σε αυτούς τους τομείς. Δεν απαιτούνται προϋποθέσεις. Τρεις hourscredit. Προσφέρονται, όπως απαιτείται.

2010 - Επικοινωνίας Επιχειρήσεων

Έρευνα των μεθόδων επικοινωνίας στην επιχείρηση? έμφαση στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες για την προετοιμασία των επιχειρηματικών επιστολές, υπομνήματα και εκθέσεις? αποτελεσματικής προφορικής επικοινωνίας. Τρεις διδακτικές ώρες. Άνοιξη.

2110 - Εισαγωγή στη Στατιστική των Επιχειρήσεων

Εισαγωγή στη στατιστική ανάλυση. Τα θέματα περιλαμβάνουν περιγραφικά στατιστικά στοιχεία, στοιχειώδη πιθανότητα, κατανομές πιθανοτήτων, κατανομές δειγματοληψίας, εκτίμηση, έλεγχος υποθέσεων, γραμμική συσχέτιση και παλινδρόμηση, και chi-square δοκιμή. Προαπαιτούμενο: Μαθηματικά 1130 και 1730 ή συγκατάθεση του διδάσκοντος. Τρεις διδακτικές ώρες. Άνοιξη.

2120 - Επιχειρηματικότητα

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να διδάξει μια ισορροπημένη προσέγγιση προς την έναρξη και λειτουργία μιας μικρής επιχείρησης. Ολοένα και περισσότερο, η επιχειρηματικότητα είναι η λεωφόρος της επιλογής για τα δημιουργικά άτομα που επιδιώκουν την επαγγελματική, προσωπική και οικονομικούς στόχους και φιλοδοξίες. Αυτό φυσικά δεν είναι μόνο παρέχει βασικές πληροφορίες για το ξεκίνημα και την ανάπτυξη βιώσιμων επιχειρήσεων, αλλά αντιμετωπίζει επίσης το σημαντικό ρόλο των μικρών επιχειρήσεων να παίξουν στην ευρύτερη οικονομία. Τρεις διδακτικές ώρες.

2130 - Επιχειρήσεις Λειτουργίες

Από την εξέταση της αίτησης και την ενσωμάτωση των θεμελιωδών λειτουργιών των επιχειρήσεων. Περιλαμβάνει πτυχές της χρηματοδότησης, τη διαχείριση των πληροφοριών, την εφοδιαστική, την εμπορία, την εκμετάλλευση, και την οργανωτική συμπεριφορά. Προαπαιτούμενα: Οικονομικά 2010, Λογιστική 2010, Πληροφοριακά Συστήματα Υπολογιστών 1020 ή ισοδύναμο. Τέσσερις ώρες πίστωσης. Άνοιξη.

2220 - Διεθνές Επιχειρηματικό

Αυτό το μάθημα παρέχει μια επισκόπηση του παγκόσμιου επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την εξελισσόμενη παγκόσμια οικονομία. Τονίζει την διεισδυτικότητα της παγκοσμιοποίησης και των οικονομικών και κοινωνικών επιπτώσεων του σήμερα αλλά και στο μέλλον. Οι διεθνείς εμπορικές πολιτικές και διαδικασίες, της πολιτιστικής πολυμορφίας και της επικοινωνίας στην παγκόσμια αγορά που εξετάστηκαν. Τρεις διδακτικές ώρες.

2320 - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Οι μαθητές διερευνήσει τις αξίες και τις αντιλήψεις των επιλεγμένων ομάδων που επηρεάζουν την κοινωνική και οικονομική ζωή μέσω της ανάλυσης των πολιτικών ανθρώπινου δυναμικού και πρακτικές που περιλαμβάνουν: την πρόσληψη, την επιλογή, την κατάρτιση, την ανάπτυξη, και την αποζημίωση των εργαζομένων. Τρεις διδακτικές ώρες.

2420 - Αρχές Οικονομικών

Το μάθημα εξετάζει τις αρχές της χρηματοδότησης κυρίως από την άποψη του οικονομικού διευθυντή. Συνδυάζοντας τις αρχές της διαχείρισης, οι νόμοι της προσφοράς και της ζήτησης, οι περιορισμοί των φορολογικών νόμων, καθώς και οι εκθέσεις της λογιστικής, οικονομικής διαχείρισης παρέχει τα εργαλεία για την αξιολόγηση των ευκαιριών και στρατηγικά μεθόδους σχέδιο για τη μεγιστοποίηση της αξίας της επιχείρησης. Τρεις διδακτικές ώρες.

2900/3900 - Ειδικά Θέματα

Σχεδιασμένο για τους φοιτητές που επιθυμούν να σπουδάσουν περιοχές που δεν προσφέρονται στο κανονικό πρόγραμμα σπουδών ή σε συνδυασμό με τις τακτικές προσφορές. Το περιεχόμενο διαφέρει. Συνήθως τρεις διδακτικές ώρες, αλλά μπορεί να διαφέρουν. Δεν προσφέρονται σε τακτική βάση.

3210 - Αρχές του Μάρκετινγκ

Βασικές έννοιες και λειτουργίες του μάρκετινγκ? ανάλυση της έρευνας και ανάπτυξης, την τιμολόγηση, τη διανομή και την προώθηση όσον αφορά τις ευκαιρίες και τους περιορισμούς που παρουσιάζονται από τους καταναλωτές? το ρυθμιστικό περιβάλλον και τον ανταγωνισμό. Προαπαιτούμενο: δευτεροετών φοιτητών όρθια ή συγκατάθεση του διδάσκοντος. Τρεις διδακτικές ώρες. Προσφέρονται, όπως απαιτείται.

3310 - Δίκαιο των Επιχειρήσεων

Βασικά μαθήματα εισαγωγής στο αμερικανικό νομικό σύστημα και τη σχέση του με την επιχείρηση. Περιοχές που πρέπει να εξεταστούν περιλαμβάνουν ρύθμιση της κυβέρνησης, την προστασία των καταναλωτών, τις συμβάσεις και τις αδικοπραξίες, εγκλήματα, κινητής και ακίνητης περιουσίας, τις πωλήσεις και την υπηρεσία. Τρεις διδακτικές ώρες. Δεν προσφέρονται σε τακτική βάση.

3410 - Αρχές Διοίκησης

Μια εισαγωγή στις θεωρίες και τις διαδικασίες διαχείρισης? Οι βασικές λειτουργίες διαχείρισης του σχεδιασμού, οργάνωση, τη διεύθυνση, τον έλεγχο και όπως τόνισε τις βασικές αρχές για την επίλυση προβλημάτων και τη λήψη αποφάσεων. Τρεις διδακτικές ώρες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποHIWASSEE COLLEGE »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
2 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη