Read the Official Description

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να βιώσουν μια σειρά επιχειρηματικών κλάδων, πριν αποφασίσει σχετικά με τα μεγάλα σας και να προσαρμόσετε τα θέματα σας για να χωρέσει τους στόχους σταδιοδρομίας σας.

Το μάθημα αυτό σας δίνει την ευκαιρία να μελετήσει τη βιομηχανία συγκεκριμένους τομείς, όπως τα γεγονότα, τον αθλητισμό, τον τουρισμό και τη διαχείριση της φιλοξενίας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια πειθαρχία, όπως η λογιστική, οικονομικά, χρηματοοικονομικά, διαχείριση ή την εμπορία ως πρωταρχικό μεγάλες σας, και να ταιριάζει με αυτή με οποιαδήποτε επιχειρηματική ή μη επιχειρηματική μείζονος, ελάσσονος ή κατ 'επιλογήν από όλη την Πανεπιστημίου.

Η πρώτη σας χρονιά σας δίνει μια επισκόπηση των επιχειρηματικών πρακτικών και σας προετοιμάζει για να αναλάβει πρόβλημα υψηλότερο επίπεδο προβλημάτων στο δεύτερο και το τρίτο έτος. Θέματα που θα σας παρουσιάσουμε την λογιστική, χρηματοδότηση, διαχείριση, μάρκετινγκ και οικονομικών - όλα κλειδί για την κατανόηση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος. Αφού δοκίμασαν φάσμα θεμάτων κατά το πρώτο εξάμηνο, τότε μπορείτε να επιλέξετε μία ή δύο κλάδους επιχειρήσεων να ειδικευτούν σε όλο το υπόλοιπο της πορεία σας.

Μέσα από μαθήματα επιλογής σας, μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσει μια γλώσσα, την πολιτική, τη διεθνή ανάπτυξη, ασιατικές σπουδές, δημοσιογραφία, ή να λάβει μια περιοδεία μελέτη ή οικοτροφείο. Θα μπορούσατε επίσης να συμμετέχουν σε La Trobe Business School μαθήματα σε πανεπιστήμια εταίρους μας στη Γαλλία, την Κίνα και το Βιετνάμ.

Αγγλικής Γλώσσας Απαιτήσεις

Η επιτυχής ολοκλήρωση της Αγγλικής γλώσσας για περαιτέρω βεβαίωση Σπουδών προχωρημένο στάδιο 5Β σε προπτυχιακό (EFS5 (60%) UG) επίπεδο πραγματοποιήθηκε από το La Trobe της Μελβούρνης? Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της La Trobe της Μελβούρνης.

IELTS βαθμολογία (Academic) 6.0 με καμία μεμονωμένη ζώνη σκορ κάτω από 6,0? TOEFL Βίβλος-με βάση Τεστ - ελάχιστη συνολική βαθμολογία του 550 με σκορ 5 ή περισσότερο στο τεστ των γραπτών Αγγλικά? TOEFL που βασίζονται στο Internet Test - ελάχιστη συνολική βαθμολογία των 60, με ελάχιστο για SLR 18? W 22? La Trobe της Μελβούρνης Ίδρυμα Μελετών: 60 τοις εκατό τελικό αποτέλεσμα σε ένα μάθημα? Τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας στην τριτοβάθμια μελέτες μπορούν να γίνουν δεκτές. Παρακαλώ σημειώστε: τα αγγλικά ως γλώσσα διδασκαλίας σε προηγούμενη μελέτη δεν θα γίνονται δεκτές ως βάση εισαγωγής (Αγγλικά) για τα μαθήματα, όπου η εγκεκριμένη απαίτηση φιλοξενούμενων δοκιμή είναι πάνω από ένα IELTS 6.5 με καμία μπάντα βαθμολογία χαμηλότερη από 6,0. Pearson Test of English (Academic) (PTE): ελάχιστη βαθμολογία των 57 χωρίς επικοινωνιακή δεξιότητα σκοράρει λιγότερο από 50.

Cambridge Certificate of Advanced English (CAE): α βαθμού Β ή ανώτερης.

Cambridge Certificate of Proficiency in English (CPE): ένας βαθμός πέρασμα του C ή υψηλότερο? Ή εγκεκριμένων διεθνών ισοδύναμο.

Αν δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις εισόδου μπορεί να σας ενδιαφέρει στο Ίδρυμα Μελετών La Trobe και Δίπλωμα Προγράμματα, τα οποία παρέχουν μια εναλλακτική οδό για προπτυχιακό πρόγραμμα La Trobe της. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα La Trobe της Μελβούρνης.

Θέμα προϋπόθεση

Μονάδες 3 και 4: μια μελέτη βαθμολογία τουλάχιστον 25 στα Αγγλικά (EAL) ή 20 σε οποιαδήποτε άλλη αγγλική γλώσσα. Οι υποψήφιοι με παρεμφερή προσόντα θα ληφθούν υπόψη.

Επαγγελματική αναγνώριση

Αποφοίτων Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού μπορούν να διεκδικήσουν την εισαγωγή τους στην αυστραλιανή Ινστιτούτο Πόρων του Ανθρώπου (ανάλογα με τη σχετική επαγγελματική εμπειρία). Αποφοίτων μάρκετινγκ είναι επιλέξιμες για ένταξη στην αυστραλιανή Ινστιτούτο Μάρκετινγκ ή την αγορά της Αυστραλίας και Κοινωνικών Ερευνών της κοινωνίας ως συνδεδεμένα μέλη.

Επαγγελματικές ευκαιρίες

Θα απόφοιτος με πρακτικές δεξιότητες, μια παγκόσμια προοπτική και μια λεπτομερή κατανόηση των πολύπλοκων επιχειρηματικό περιβάλλον και πώς επηρεάζουν ο ένας τον άλλον.

Program taught in:
Αγγλικά

See 7 more programs offered by La Trobe University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ιαν. 2020
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Άλλο