Bachelor of Business Administration (BBA )

HEC Montréal

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Business Administration (BBA )

HEC Montréal

Bachelor of Business Administration (BBA)


HEC Μόντρεαλ είναι όπου είναι στη διεύθυνση: ένα hands-on πρόγραμμα σπουδών, internships και το δεύτερο-την εκμάθηση γλωσσών κάνουν το HEC Μόντρεαλ BBA πρόγραμμα το εισιτήριό σας για τον κόσμο του αύριο. Δεν αποτελεί έκπληξη, φοιτητές και καθηγητές μας κάνουν το σήμα τους όπου και αν πηγαίνουν.

&nbsp

Ένα πολύγλωσσο πρόγραμμα
Διότι γνωρίζουν καλά περισσότερες από μία γλώσσες έχει γίνει το κλειδί της επιτυχίας στον επιχειρηματικό κόσμο του σήμερα, HEC Μόντρεαλ προσφέρει αρκετές επιλογές, συμπεριλαμβανομένης μιας τρίγλωσσης BBA-Βορείου Αμερικής πρώτα!

&nbsp

Μια Outlook Διεθνές
Η παγκοσμιοποίηση είναι μια σημαντική πραγματικότητα του σημερινού κόσμου, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να φτάσετε στην καρδιά της δράσης, HEC Μόντρεαλ προσφέρει διεθνείς υποτροφίες, διεθνή προγράμματα ανταλλαγών, μια πανεπιστημιούπολη στο εξωτερικό πρόγραμμα, andscholarships προσανατολισμό.

&nbsp

Μια Έμφαση στον άνθρωπο
Στο HEC Μόντρεαλ, χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στις τάξεις μας, αλλά ποτέ δεν έχω ξεχάσατε ότι η συζήτηση και ο προβληματισμός είναι centreal στην ποιοτική εκπαίδευση. Ως εκ τούτου, είμαστε υπέρ μιας ισχυρής άμεση προσέγγιση και την ενθάρρυνση του διαλόγου μεταξύ των μελών ΔΕΠ και φοιτητών, καθώς και μεταξύ των μαθητών.

&nbsp

Φοιτητική Ζωή
HEC Μόντρεαλ αναγνωρίζει ότι η συμμετοχή σε φοιτητικούς συλλόγους δεν είναι μόνο ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο φοιτητική ζωή, αλλά και ένας πολύ καλός τρόπος για να προετοιμαστεί για την αγορά εργασίας.

&nbsp

&nbsp

Δομή Προγράμματος

&nbsp

Βήμα 1: Τρία-ή τετραετούς HEC Μόντρεαλ BBA;


Η διάρκεια της BBA σας εξαρτάται από τον αριθμό των ετών σπουδών που έχετε ήδη ολοκληρωθεί.

&nbsp

Βήμα 2: Τακτική ή τρίγλωσσο BBA;


Το HEC Μόντρεαλ BBA είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά ρεύματα που μπορούν να εμπλουτιστούν με τα συμπληρωματικά μαθήματα.

  • Η τακτική ροή BBA, αρχίζοντας από το επίπεδο 0 ή 1.
    Έως 50% των μαθημάτων μπορούν να ληφθούν στα αγγλικά, ανάλογα με την επιλεγείσα ειδικότητα.
  • Η τρίγλωσση ρεύμα BBA, αρχίζοντας από το επίπεδο 0 ή 1.
    Τα μαθήματα έχουν ληφθεί στα αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

&nbsp

&nbsp

&nbsp

Σταδιοδρομία

&nbsp

Με ένα BBA στο χέρι ...


Για ένα πράγμα, μπορείτε να ακολουθήσει την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Αν το κάνετε, BBA σας από το HEC Μόντρεαλ θα χρησιμεύσει ως ένα στερεό βήμα προς μεταπτυχιακές σπουδές στο HEC Μόντρεαλ. Πτυχίο σας μπορεί να ανοίξει επίσης το δρόμο για την εισαγωγή σας σε άλλα έγκριτα πανεπιστήμια. Αν προτιμάτε να πηδήσει δεξιά σε μια σταδιοδρομία, BBA σας θα σας βοηθήσει να κάνετε μια βουτιά στην αγορά εργασίας.

&nbsp

Η ζωή με ένα BBA από το HEC Μόντρεαλ


Το BBA Είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο κάτοχοι πανεπιστημιακού τίτλου που θα ανοίξει πολλές πόρτες, ανεξάρτητα από την ειδικότητα που θα επιλέξετε. Το 2006, το 76% των φοιτητών μας είχε λάβει και αποδεχθεί προσφορές εργασίας, ακόμη και πριν την ολοκλήρωση του προγράμματος, και πάνω από το 95% είχε μια θέση εργασίας εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή του.

&nbsp

Είτε ως σύμβουλος για μια μεγάλη λογιστική εταιρεία, ένας διευθυντής του πολιτιστικού οργανισμού ή ένας παραγωγός βιντεοπαιχνιδιών, HEC απόφοιτοι Μόντρεαλ είναι σε ζήτηση, και είναι ενεργά προσληφθεί από έναν μεγάλο αριθμό από αξιόπιστες εταιρείες. Και αν έχετε πάντα ονειρευόταν μια καριέρα στο εξωτερικό, θα είστε ευτυχείς να ξέρετε ότι πολλοί από τους αποφοίτους μας απολαμβάνουν πλέον συναρπαστικά διεθνή σταδιοδρομία.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2018
Duration
Διάρκεια
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Καναδάς - Montreal, Quebec
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2018
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2018
Καναδάς - Montreal, Quebec
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών