Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Καθώς οι τεχνολογίες των πληροφοριών κινηθεί προς την τυποποίηση επιχειρηματικών διαδικασιών, ανθρώπινο κεφάλαιο γίνεται μία από τις πιο κρίσιμων πόρων ενός οργανισμού. Συνεχώς μεταβαλλόμενο βιομηχανική και εμπορική νομοθεσία στο χώρο εργασίας και η διεθνοποίηση και η παγκοσμιοποίηση των επιχειρήσεων σήμαινε ότι Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει γίνει μια κρίσιμη στρατηγική διάσταση στο πλαίσιο όλων των οργανισμών.

Η BBA στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού προετοιμάζει τους μαθητές να συνεισφέρουν τόσο σε στρατηγικό και λειτουργικό στην ανάπτυξη ενός οργανισμού του εργατικού δυναμικού της. Οι φοιτητές στο πρόγραμμα θα μελετήσει Στρατηγική στελέχωσης, Αμοιβών και Παροχών, Εργαζομένων και Εργασιακών Σχέσεων, Ολοκληρωμένα Συστήματα Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαδικασίες Λήψης Αποφάσεων.

Οφέλη

Οι απόφοιτοι με Bachelor of Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού θα είναι σε θέση να εφαρμόσει διάφορες μεθόδους και τεχνικές για τη βελτιστοποίηση της αξιοποίησης του ανθρώπινου ταλέντου, και ιδίως το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο στην οργάνωση. Οι μαθητές θα πρέπει να προετοιμάζονται με πρακτικά και θεωρητικά δεξιότητες για να εισάγετε ένα από τα πιο ποικίλα και ζωτικής σημασίας κλάδους του εικοστού πρώτου αιώνα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε12 περισσότερα μαθήματα αποCanadian University Dubai »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
64,865 AED
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη