Bachelor of Business στο μαγειρικής τέχνης

Le Cordon Bleu Paris

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Business στο μαγειρικής τέχνης

Le Cordon Bleu Paris

Le Cordon Bleu Παρίσι εγκαινιάζει ένα Bachelor of Business πρόγραμμα αφιερωμένο στους φοιτητές ψάχνουν για την εκπαιδευτική αριστεία να αποκτήσουν και να αναπτύξουν τεχνικές και διευθυντικές του ικανότητες στον τομέα της μαγειρικής τέχνης.

Bach

Γίνετε ένας φοιτητής Le Cordon Bleu του Παρισιού:

 • Να ενταχθείτε σε μια από τις πιο αριστοκρατικές οργανισμούς του κόσμου, με πλούσια ιστορία, με πλούσια κληρονομιά που εκτείνεται πάνω από 120 χρόνια.
 • Να σπουδάσουν στο ολοκαίνουργιο, state-of-THE-ART FLAGSHIP CAMPUS ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, παράλληλα με τον ποταμό Σηκουάνα και κοντά στον Πύργο του Άιφελ, και να επωφεληθούν από μερικές από τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για να σας προετοιμάσει για τη φιλοξενία τον κόσμο του αύριο .
 • ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ από τις πιο πλήρεις και περιζήτητη ΒΑΘΜΟΥΣ του κλάδου.
 • Να ζήσουν και να μάθουν με τον ΚΟΣΜΟ κορυφαίος τουριστικός προορισμός, Παρίσι, πρωτεύουσα της γαστρονομίας, του πολιτισμού, τάση καθορισμού και της πολυτέλειας. Μελετώντας στην καρδιά της Ευρώπης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και να έχουν την εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής.
 • ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ σε ένα ιδιαίτερα πολυπολιτισμικό περιβάλλον μέσα από ένα πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα ως κύρια γλώσσα διδασκαλίας και αφιερωμένο στη γαλλική υπηρεσίες τεχνογνωσία και την πολυτέλεια.
 • Να είναι μέρος μια διεθνής παγκόσμιο δίκτυο και σπουδές σε ένα από Le Cordon Bleu πανεπιστημιουπόλεις ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία σας σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα BACHELOR προορίζεται για:

 • Φοιτητές που επιθυμούν να γίνουν ειδικοί στη διεθνή βιομηχανία της φιλοξενίας μέσω της εκπαίδευσης που συνδυάζει την ακαδημαϊκή διδασκαλία, πολλές διεθνείς εμπειρίες, hands-on προγράμματα και επιτόπιες επισκέψεις.
 • YOUNG φοιτητές που αναζητούν τη βελτίωση των γνώσεων τους και διαχειριστικές ικανότητες που σχετίζονται με την μαγειρική τέχνη.
 • YOUNG επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους στον τομέα Μαγειρικές Τέχνες όπου οι πελάτες αναμένουν ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας.

Επιτυχής οι μαθητές θα είναι ευέλικτο και δημιουργικό με επιχειρηματικό μυαλό και το ομαδικό πνεύμα.

LGBNC

περιγραφή Προγράμματος

 • Αυτό το τριετές Bachelor of Business, το οποίο συνδυάζει την επιχειρησιακή διαχείριση και τις επαγγελματικές τεχνικές σε διεθνές επίπεδο, δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να ειδικευτούν είτε στη Μαγειρική Τέχνη κατά το δεύτερο έτος τους.
 • Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και 2 καταβάλλονται εξάμηνα πρακτικής ***.
 • Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, είναι τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης του ξενοδοχείου και η μαγειρική τέχνη δίδαξε. Ένα οικοτροφείο σε επιχειρησιακές υπηρεσίες (F & B και τον καταμερισμό Room) ακολουθεί. Μετά την πρακτική, η εξειδίκευση προσδιορίζεται.
 • Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους, οι μαθητές ακολουθούν μια επαγγελματική τεχνική μονάδα σε ένα από Le Cordon Bleu σχολεία σε όλο τον κόσμο (κατάθεση και μεταφορά αμοιβές δεν συμπεριλαμβάνονται στα δίδακτρα).
 • Τρίτο έτος οι σπουδαστές να επικεντρωθεί στις επιχειρηματικών πτυχές των μαγειρικών τεχνών και να λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να εργαστούν σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο και απαιτητικό τομέα.

Όλα τα μαθήματα δίνονται στα αγγλικά.

ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΤΟΣ 1
Βασικές ενότητες - 60ECTS *

 • Μαγειρικές Τέχνες, Διοίκηση Φιλοξενίας, Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μάρκετινγκ, Οικονομικών, HR ...) - Συνάντηση με τους επαγγελματίες, επιτόπιες επισκέψεις σε παρισινό εγκαταστάσεις πολυτελείας

Έτος 2


ΔΙΕΘΝΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ - 60ECTS *

 • Μαγειρικές ενότητα Τεχνών στο Le Cordon Bleu πανεπιστημιούπολη στο εξωτερικό ** - Μαγειρικές Τέχνες μονάδα διαχείρισης στο Παρίσι

ΕΤΟΣ 3


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - 60ECTS *

 • Διευθυντικών και επιχειρηματικών σχεδίων που εφαρμόζονται στην επιχείρηση Μαγειρικές Τέχνες, περιπτωσιολογικές μελέτες, την επαγγελματική του έργου που σχετίζονται με τις λειτουργίες διαχείρισης εξειδίκευση στο F & B

Συνολικά 180 Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς. Κουζίνα, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, κλπ ενότητες που προσφέρονται στο Le Cordon Bleu πανεπιστημιουπόλεις στο εξωτερικό. Με βάση την πολιτική πρακτική της χώρας

GC2
Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
30,500 EUR
Locations
Γαλλία - Paris, Île-de-France
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Γαλλία - Paris, Île-de-France
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών