Read the Official Description

Le Cordon Bleu Παρίσι εγκαινιάζει ένα Bachelor of Business πρόγραμμα αφιερωμένο στους φοιτητές ψάχνουν για την εκπαιδευτική αριστεία να αποκτήσουν και να αναπτύξουν τεχνικές και διευθυντικές του ικανότητες στο διεθνές πεδίο Διοίκηση Φιλοξενίας.

Bach

Γίνετε ένας φοιτητής Le Cordon Bleu του Παρισιού:

 • Να ενταχθείτε σε μια από τις πιο αριστοκρατικές οργανισμούς του κόσμου, με πλούσια ιστορία, με πλούσια κληρονομιά που εκτείνεται πάνω από 120 χρόνια.
 • Να σπουδάσουν στο ολοκαίνουργιο, state-of-THE-ART FLAGSHIP CAMPUS ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ, παράλληλα με τον ποταμό Σηκουάνα και κοντά στον Πύργο του Άιφελ, και να επωφεληθούν από μερικές από τις πιο προηγμένες εγκαταστάσεις και εξοπλισμό για να σας προετοιμάσει για τη φιλοξενία τον κόσμο του αύριο .
 • ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ από τις πιο πλήρεις και περιζήτητη ΒΑΘΜΟΥΣ του κλάδου.
 • Να ζήσουν και να μάθουν με τον ΚΟΣΜΟ κορυφαίος τουριστικός προορισμός, Παρίσι, πρωτεύουσα της γαστρονομίας, του πολιτισμού, τάση καθορισμού και της πολυτέλειας. Μελετώντας στην καρδιά της Ευρώπης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προωθήσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία και να έχουν την εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής.
 • ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ σε ένα ιδιαίτερα πολυπολιτισμικό περιβάλλον μέσα από ένα πρόγραμμα διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα ως κύρια γλώσσα διδασκαλίας και αφιερωμένο στη γαλλική υπηρεσίες τεχνογνωσία και την πολυτέλεια.
 • Να είναι μέρος μια διεθνής παγκόσμιο δίκτυο και σπουδές σε ένα από Le Cordon Bleu πανεπιστημιουπόλεις ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, να αξιοποιήσουν στο έπακρο την εμπειρία σας σε διεθνές επίπεδο.

Το πρόγραμμα BACHELOR προορίζεται για:

 • Φοιτητές που επιθυμούν να γίνουν ειδικοί στη διεθνή βιομηχανία της φιλοξενίας μέσω της εκπαίδευσης που συνδυάζει την ακαδημαϊκή διδασκαλία, πολλές διεθνείς εμπειρίες, hands-on προγράμματα και επιτόπιες επισκέψεις.
 • YOUNG φοιτητές που αναζητούν τη βελτίωση των γνώσεων τους και διαχειριστικές ικανότητες που σχετίζονται με την πολυτελή φιλοξενία βιομηχανίες.
 • YOUNG επαγγελματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους στη Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας όπου οι πελάτες αναμένουν ένα υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού και ποιότητας.

Επιτυχής οι μαθητές θα είναι ευέλικτο και δημιουργικό με επιχειρηματικό μυαλό και το ομαδικό πνεύμα.

LGBNC

περιγραφή Προγράμματος

 • Αυτό το τριετές Bachelor of Business, το οποίο συνδυάζει την επιχειρησιακή διαχείριση και τις επαγγελματικές τεχνικές σε διεθνές επίπεδο, δίνουν στους μαθητές τη δυνατότητα να ειδικευτούν στην Διεθνή Διοίκηση Φιλοξενίας κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους τους.
 • Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 4 ακαδημαϊκά εξάμηνα και 2 καταβάλλονται εξάμηνα πρακτικής ***.
 • Κατά τη διάρκεια του πρώτου έτους, είναι τα βασικά στοιχεία της διαχείρισης του ξενοδοχείου και η μαγειρική τέχνη δίδαξε. Ένα οικοτροφείο σε επιχειρησιακές υπηρεσίες (F & B και τον καταμερισμό Room) ακολουθεί. Μετά την πρακτική, η εξειδίκευση προσδιορίζεται.
 • Κατά τη διάρκεια του δεύτερου έτους, οι μαθητές ακολουθούν μια επαγγελματική τεχνική μονάδα σε ένα από Le Cordon Bleu σχολεία σε όλο τον κόσμο (κατάθεση και μεταφορά αμοιβές δεν συμπεριλαμβάνονται στα δίδακτρα).
 • Τρίτο έτος οι σπουδαστές να επικεντρωθεί στις επιχειρηματικών πτυχές των Διεθνών Διοίκηση Φιλοξενίας και να λαμβάνουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση για να εργαστούν σε ένα συνεχώς εξελισσόμενο και απαιτητικό τομέα.

Όλα τα μαθήματα δίνονται στα αγγλικά.

ΔΟΜΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΕΤΟΣ 1
Βασικές ενότητες - 60ECTS *

 • Μαγειρικές Τέχνες, Διοίκηση Φιλοξενίας, Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μάρκετινγκ, Οικονομικών, HR ...) - Συνάντηση με τους επαγγελματίες, επιτόπιες επισκέψεις σε παρισινό εγκαταστάσεις πολυτελείας

Έτος 2


ΔΙΕΘΝΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ - 60ECTS *

 • Μαγειρικές ενότητα Τεχνών στο Le Cordon Bleu πανεπιστημιούπολη στο εξωτερικό ** - ενότητα Διεθνών Διοίκηση Φιλοξενίας στο Παρίσι

ΕΤΟΣ 3


ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ - 60ECTS *

 • Διευθυντικών και επιχειρηματικών σχεδίων που εφαρμόζονται στην επιχειρηματική φιλοξενία, μελέτες περιπτώσεων και το επιχειρηματικό σχέδιο, εφαρμόζοντας τις δεξιότητες που για να ζήσει επιχειρήσεις των μαθητών να είναι λειτουργικό στον τομέα της φιλοξενίας

Συνολικά 180 Ευρωπαϊκό Σύστημα Μεταφοράς. Κουζίνα, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας, κλπ ενότητες που προσφέρονται στο Le Cordon Bleu πανεπιστημιουπόλεις στο εξωτερικό. Με βάση την πολιτική πρακτική της χώρας

GC2
Program taught in:
Αγγλικά

See 1 more programs offered by Le Cordon Bleu Paris »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
30,500 EUR
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο