Bachelor of Arts

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Bachelor of Arts

Αν είστε γοητευμένος από την ιστορία και δημιουργικές δραστηριότητες της ανθρωπότητας και πώς αυτό διαμορφώνει τις κοινωνίες και το μέλλον μας - τότε ένα Bachelor of Arts από Waikato είναι για σας. Το Bachelor of Arts ίσως ληφθεί στη Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών ή το Τμήμα Μαορί και αυτόχθονες Σπουδών.

Με ένα Bachelor of Arts (BA) από Waikato κερδίζετε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο, που οδηγεί σε ποικίλες ευκαιρίες σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοί μας είναι σε ζήτηση για ευέλικτη δεξιότητές τους, πρακτικές προοπτικές και το βάθος της κατανόησης που φέρνουν τους ρόλους τους.

Μια Waikato BA αναπτύσσεται αναλυτικές ικανότητες σε συγκεκριμένους τομείς και ερευνητική εμπειρία, καλά διαμορφωμένη γραπτές και δεξιότητες λεκτικής επικοινωνίας, και μια ευρεία προοπτική για τον κόσμο και διαφόρων πολιτισμών της.

BA υπό την Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών

Με πτυχίο από τη Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών έχετε την ευκαιρία να προσαρμόσει τη μελέτη σας για να ταιριάζει με τα πάθη και τα ενδιαφέροντά σας, πέρα ​​από τις σχολές μέσα στο πανεπιστήμιο.

Θα μάθετε για την ανθρώπινη φύση και τον ανθρώπινο νου που αποκαλύπτονται από τις τέχνες, τις γλώσσες, την πολιτική, και τους πολιτισμούς του παρελθόντος και του παρόντος. Οι αποτελεσματικές δεξιότητες επικοινωνίας που αναπτύχθηκε κατά τη μελέτη των Τεχνών αποτιμάται ως απαραίτητο στο σύγχρονο εργασιακό χώρο.

Θα έχετε πρόσβαση σε σύγχρονες, ειδικά κατασκευασμένες διδασκαλία και τις επιδόσεις χώρους Waikato, συμπεριλαμβανομένου του Gallagher Ακαδημία Παραστατικών Τεχνών και στις πανεπιστημιουπόλεις τηλεοπτικά στούντιο. Θα πρέπει να ενθαρρύνονται να επεκτείνουν και να τελειοποιήσει τη δική σας πρακτική, και να πάρει τη θέση σας μέσα στη Νέα Ζηλανδία και διεθνείς δημιουργικές κοινότητες.

BA κάτω από τη Σχολή Μαορί και αυτόχθονες Σπουδών

Η BA κάτω από τη Σχολή Μαορί και Ιθαγενών Σπουδών θα σας διδάξει τα βασικά όργανα της γνώσης σε te REO και tikanga Μαορί, διακριτικό του χαρακτήρα, και την ικανότητα να σκέφτονται κριτικά τη θέση της σε τοπικό, εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η μελέτη της BA θα σας παρέχει με ηγετικές ικανότητες σε τοπικό, εθνικό και διεθνές αυτόχθονων κοινοτήτων και τη δυνατότητα να συμβάλει στην συνεχή ανάπτυξη των whānau / hapū / iwi κοινότητες / Μαορί. Θα αναπτυχθεί η ικανότητα για εργασία σε συνεργασία με διάφορες ομάδες και άτομα, και συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην συλλογικά έργα.

Το πρόγραμμα θα αναπτύξει την εκτίμησή σας των αυτόχθονων και παγκόσμια ζητήματα και τη θέση των Μαορί στην εν λόγω κοινότητα ιθαγενών.

Θα απόφοιτος με υψηλού επιπέδου δεξιότητες επικοινωνίας στην αγγλική ή / και Μαορί και την ικανότητα να συνεργαστεί με Te Ao Μαορί.

Θα έχουν αποκτήσει τις δεξιότητες κριτικής ανάλυσης και κατανόησης για να κάνει μια θετική, σχετική και καινοτόμο συμβολή στην κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη, την αγορά εργασίας και την κοινότητα της Νέας Ζηλανδίας.

αποφοίτους πτυχίο από τη Σχολή Μαορί και αυτόχθονες μελέτες θα μπορούσαν να γίνουν ενεργά στην πολιτιστική κληρονομιά και στον τομέα του, μέσα μαζικής ενημέρωσης, περιβαλλοντικής διαχείρισης, η Συνθήκη των θεμάτων Γουαϊτάνγκι και της υγείας, πρόνοιας και εκπαίδευσης φορέων και Κυβερνητικών Τμημάτων, συμπεριλαμβανομένων Te Puni Kokiri, για να αναφέρουμε μόνο μερικά .

Ευκαιρίες καριέρας

 • Αναλυτής
 • Συνθέτης
 • Συντάκτης
 • διευθυντής Εκδηλώσεις
 • Σύμβουλο εξωτερικών υποθέσεων
 • Ιστοριογράφος
 • Δημοσιογράφος
 • Μουσείο Επιμελητής
 • Ρήτορας
 • Πολιτευτής
 • Σεναριογράφος
 • Τηλεόραση σκηνοθέτης ή ο παραγωγός
 • Συγγραφέας

Πρακτική εμπειρία

Πολλές από τη Σχολή Τεχνών και βαθμούς Κοινωνικών Επιστημών προσφέρουν ευκαιρίες για πρακτική άσκηση ή έργα με τις επιχειρήσεις και κοινοτικές ομάδες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αυτά μπορούν να υπολογίζονται για το πρόγραμμα των σπουδών σας.

Η είσοδος και η εγγραφή

Θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για αυτό το βαθμό, αν έχετε Πανεπιστημίου είσοδος και πληρούν οποιεσδήποτε πρόσθετες απαιτήσεις για την αναγνώριση. Όλες οι άλλες αιτήσεις θα εξετάζονται κατά περίπτωση προς περίπτωση.

Ορισμένα χαρτιά του πρώτου έτους μπορεί να έχει συγκεκριμένες προϋποθέσεις, έτσι παρακαλούμε να ελέγξετε το Κατάλογος των εγγράφων προσεκτικά. Εάν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε wfass@waikato.ac.nz (Σχολή Τεχνών και Κοινωνικών Επιστημών) ή fmis@waikato.ac.nz (Τμήμα Μαορί και αυτόχθονες μελέτες) καθώς μπορεί να υπάρχουν και άλλα μονοπάτια που μπορείτε να ακολουθήσετε για να σπουδάσουν σε αυτόν τον τομέα.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing qu ... περαιτέρω

This University is provides students with a full and dynamic university experience, distinctive in character, and pursuing strong international links to advance knowledge. A commitment to producing quality research that aims to solve the worlds greatest issues has led to the University being among the 100 universities for research impact. Διαβάστε Λιγότερα
Χάμιλτον , Tauranga + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη