Πώς μπορούν οι άνθρωποι να χρησιμοποιούν τα σύμβολα, τις εικόνες, τους ήχους και να δημιουργήσουν έννοια που μπορεί να μοιραστεί μεταξύ των ομάδων και των ατόμων; Σε ποιο σημείο πειστική δημοσιεύσεις γίνει προπαγάνδα; Πώς τα νέα κοινωνικά μέσα που επηρεάζουν τη δυναμική της οικογένειας στη Βόρεια Αμερική; Γιατί οι άνθρωποι θα μοιράζονται ιδιωτική τους ζωή με τους ξένους, με την προϋπόθεση ότι ο ξένος κατέχει ένα μικρόφωνο;

Στις ανακοινώσεις και μελέτες Media, οι μαθητές θα πρέπει να δοθεί ένα υπόβαθρο στη θεωρία των επικοινωνιών, καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες που χρειάζονται για να είναι αποτελεσματική στο χώρο εργασίας. Καθ 'όλη αυτή τη διαδικασία, οι μαθητές θα πρέπει να ενθαρρύνονται να αντιμετωπίσει μεγάλα ερωτήματα του πεδίου για το νόημα, τη διάδοση πληροφοριών και ιδεών, τη δύναμη της φωνής, και τις αλληλεπιδράσεις ανάμεσα στην πίστη και την επαγγελματική πρακτική.

Τόσο το τριετές και το τετραετές Bachelor of Arts με ειδίκευση στην Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παρέχει ένα εύρος της έκθεσης στις ανθρωπιστικές επιστήμες, επιστήμες, και κοινωνικές επιστήμες, και περιλαμβάνουν σημαντικό βάθος στις Επικοινωνίες / Media. Αυτοί οι βαθμοί προετοιμάσει τους μαθητές αλλά και για κάθε τομέα της απασχόλησης με πολύτιμες δεξιότητες επικοινωνίας, του στόματος, γραφής, τεχνικές ικανότητες, οργανωτικές ικανότητες, και αναλυτική σκέψη. Το τριετές πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για μαθητές οι οποίοι επιθυμούν να έχουν μια ισχυρή διεπιστημονική βάση για περαιτέρω τεχνική κατάρτιση. Ένα τριών ή τεσσάρων ετών, BA στις επικοινωνίες και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης χρησιμεύει επίσης ως σταθερή βάση για την έναρξη στην επαγγελματική σταδιοδρομία σε οργανισμούς που εργάζονται σε δημιουργική επικοινωνία, την ανάπτυξη της κοινότητας, μη κυβερνητικές οργανώσεις, θρησκευτικές / θρησκευτικές οργανώσεις, κοινωνικούς φορείς παροχής υπηρεσιών, και ούτω καθεξής.

Δίδακτρα

  • CAD 13000 / έτος
  • CAD 15000 / έτος (αλλοδαποί φοιτητές)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποCanadian Mennonite University »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- CAD 13000 / έτος
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη