Bachelor of Applied Science στα τρόφιμα και διοίκηση επιχειρήσεων
St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Πληροφορία κλειδί
Τοποθεσία πανεπιστημιούπολης
0551, Ιρλανδία
Γλώσσες
Αγγλικά
Μορφή μελέτης
Στην Πανεπιστημιούπολη
Διάρκεια
Ζητήστε πληροφορίες
Βήμα
Πλήρης απασχόληση
Δίδακτρα
Ζητήστε πληροφορίες
Προθεσμία εφαρμογής
Ζητήστε πληροφορίες
Πρωιμότερη ημερομηνία έναρξης
Ζητήστε πληροφορίες
Υποτροφίες
Εξερευνήστε ευκαιρίες για υποτροφίες για να βοηθήσετε στη χρηματοδότηση των σπουδών σας
Εισαγωγή
Πρόσφατες προσοχή στα δικαιώματα των καταναλωτών, ευθύνη για τα προϊόντα, τα πρότυπα των τροφίμων και ένα αυξανόμενο ενδιαφέρον του κοινού για την υγεία και τη διατροφή έχουν ως αποτέλεσμα την εμπορική ζήτηση για αποφοίτους οι οποίοι είναι αρμόδιοι για τους τομείς των τροφίμων Σπουδών, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ασφάλεια των τροφίμων, ποιότητα των τροφίμων, Επιχειρήσεις & Διοίκηση, Τροφίμων μεθόδους παραγωγής και τη διατροφή. Ο B.Appl.Sc στα Τρόφιμα & Διοίκηση Επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να εκπληρώσει αυτή την ανάγκη, παρέχοντας τη βιομηχανία με multi-ειδικευμένους αποφοίτους που μπορούν να τους βοηθήσουν στην επιτυχή ανταγωνισμό σε μια ολοένα και πιο ανταγωνιστική και παγκόσμια αγορά. Η B.Appl.Scis ένα πλήρες ωράριο πρόγραμμα πτυχίο το οποίο συνδυάζει τα τρόφιμα και τις μαγειρικές του ικανότητες, τεχνολογία τροφίμων, την ανάπτυξη προϊόντων και τροφίμων sciencewith Διοίκηση Επιχειρήσεων και μάρκετινγκ, ενώ προσφέρει στους φοιτητές μια τοποθέτηση στο τρίτο έτος για να εφαρμόσουν τις δεξιότητές τους στο χώρο εργασίας.
Το μάθημα απευθύνεται σε φοιτητές με ένα ισχυρό ενδιαφέρον για το φαγητό και την ανάπτυξη προϊόντων τροφίμων, τη διατροφή και την υγεία και για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα των επιχειρηματικών δεξιοτήτων και επιχειρηματικό δαιμόνιο.
Η B.Appl.Sc στα τρόφιμα και Διοίκηση Επιχειρήσεων είναι ένα 4ετές, Επίπεδο 8, πτυχίο Honours μάθημα. Το έτος 1 φοιτητές θα σπουδάσουν μια ποικιλία από εισαγωγικές ενότητες, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων Παρασκευή, μαγειρικές ικανότητες και Επιστημών, που αποτελείται από πρακτικά μαθήματα υποστηρίζονται από θεωρητικές διαλέξεις. Περαιτέρω τομείς της μελέτης περιλαμβάνουν διατροφή, τη διατροφή και την υγεία, Οικονομικών, Μάρκετινγκ, Business Managementand ΤΠΕ.
Στο 2ο έτος οι μαθητές θα χτίσει πάνω στα θεμέλια της γνώσης του Έτους 1, και θα αναλάβει τη μελέτη στους τομείς της Εφαρμοσμένης τις μαγειρικές του ικανότητες, δημιουργική κουζίνα Σχεδιασμός, διατροφή, Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, Οικονομικών, Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων.
Το έτος 3 μαθητές θα ενισχύσει περαιτέρω υπευθύνων επιχειρήσεων τροφίμων και τις γνώσεις τους στους τομείς των τροφίμων Προϊόν καινοτομία και ανάπτυξη, τη διατροφή και την οργανοληπτική ανάλυση των Τροφίμων, Μάρκετινγκ και Νέες Επιχειρήσεις Ανάπτυξης. Επιπλέον, Έτος 3 του προγράμματος προβλέπει τη δυνατότητα μιας δομημένης τοποθέτηση 20 εβδομάδων σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο σε μια ποικιλία των βιομηχανιών τροφίμων και των οργανισμών που σχετίζονται με τα τρόφιμα.
Σε Έτος 4 μαθητές μάθηση θα επικεντρωθεί στις βασικές δεξιότητες που συνδέονται με Τρόφιμα Διαχείρισης Ποιότητας, Επεξεργασίας Τροφίμων Καινοτομίας, Στρατηγικό Μάνατζμεντ, Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Έρευνας Δεξιότητες. Οι μαθητές θα λάβουν επίσης την ασφάλεια των τροφίμων και την τυπική εκπαίδευση ποιότητας στην HACCP και BRC αρχές Ποια είναι τα κριτήρια εισόδου πρόγραμμα για τους ξένους φοιτητές; • 70% ή υψηλότερο σε High School Εξετάσεις • Ένα Εργαστήριο Επιστήμης υπόκειται στην τελική Γυμνάσιο Εξέταση (μία Φυσικής, Χημείας, Βιολογίας ή ισοδύναμο). • Η βαθμολογία 6,5 στις εξετάσεις IELTS (http://www.ielts.org/ για πληροφορίες σχετικά με τις δοκιμές IELTS) ή ισοδύναμη βαθμολογία Αγγλικής Γλώσσας (Cambridge ή TOEFL) • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης το οποίο περιλαμβάνει μια προσωπική δήλωση (300 λέξεις) • δύο αναφορές για την υποστήριξη Κριτήρια επιλογής εφαρμογή Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης? επανεξέταση των αποτελεσμάτων των εξετάσεων γυμνασίου? η απόδειξη της Αγγλικής Γλώσσας Score και προσωπική δήλωση.
Ευκαιρίες απασχόλησης μετά την αποφοίτησή • Παραγωγή τροφίμων & Καινοτομίας • Ανάπτυξη Νέων Προϊόντων σε Βιομηχανίες Τροφίμων • Ποιοτικός Έλεγχος • Οργανοληπτική ανάλυση • Μάρκετινγκ / Πωλήσεων • Επίβλεψη & Διαχείρισης στη Βιομηχανία Τροφίμων • Καθιέρωση δική του επιχείρηση Τροφίμων / Ποτών • Συμβουλευτικές & Έρευνας
Σχετικά με το Σχολείο
Ερωτήσεις
Παρόμοια Μαθήματα
Bachelor of Science in Home Economics and Nutritional Sciences
- Osnabrück, Γερμανία