Bachelor of Applied Science (BAS) στην εμπορία και επιχειρηματικότητα

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ανυψώσει τις επαγγελματικές δεξιότητές σας - προώθηση της σταδιοδρομίας σας - χτίσει την επιχείρησή σας

Φτιάξτε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για μια συναρπαστική καριέρα στο μάρκετινγκ ή να ξεκινήσει μια επιχείρηση υψηλής ανάπτυξης της δικής σας. BAS Green River στο Marketing και Επιχειρηματικότητας προβλέπει τα εξής:

 • Πρακτική ευκαιρίες εργασίας με τη βιομηχανία περιοχή σε πραγματικά έργα.
 • Οι δεξιότητες και την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια εκτόξευσης έτοιμη δική σας επιχείρηση.
 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων και ικανοτήτων υψηλή ζήτηση.

Τι θα μάθω σε αυτό το πρόγραμμα;

Μέσω του σχεδίου μάθησης, θα αποκτήσουν πολύτιμες δεξιότητες που απαιτούνται για να πετύχει ως επαγγελματίας μάρκετινγκ ή επιχειρηματίας. Θα μάθετε για: Έρευνα Αγοράς, Διαχείριση Προϊόντων, Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης Προϊόντων, Ψηφιακό Μάρκετινγκ, Διαχείριση Έργων, Επιχειρηματικού Σχεδιασμού, Επιχειρηματικής Οικονομικών, Ολοκληρωμένο Προσφορές

Θέσεις εργασίας υψηλής ζήτησης, εξαιρετικές αμοιβές και συναρπαστικές ευκαιρίες

 • Θέσεις Μάρκετινγκ στο King County απαιτούν πτυχίο είναι στην υψηλή ζήτηση και να πληρώσουν κατά μέσο όρο $ 85.000 ανά έτος και πάνω. Θέσεις κυκλοφορίας, που απαιτούν πτυχίο είναι υψηλής ανάπτυξης και υψηλής ζήτησης σε εθνικό επίπεδο. (βλέπε: US Deptartment Εργασίας για Διευθυντές Marketing και αναλυτές, ONET σε απευθείας σύνδεση έκθεση οι αναλυτές έρευνας αγοράς και μάρκετινγκ ειδικοί.
 • 49% των ανώτερων διευθυντές προσλήψεων ανέφεραν δυσκολία να βρουν προσόντα των υποψηφίων για τις θέσεις μάρκετινγκ που σχετίζονται όταν ρωτήθηκαν. Το εργατικό δυναμικό του Συμβουλίου Ανάπτυξης της μελέτης King County Pipeline παρουσίασαν ετήσιο έλλειμμα των 377 υποψηφίων για τις θέσεις Έρευνα Αγοράς Αναλυτής απαιτεί ένα Bachelors βαθμούς (σελίδα 43, το επάγγελμα 36).
 • Οι επιχειρηματίες χρειάζονται και η καλλιέργεια εκκίνησης εκτιμάται ιδιαίτερα στην οικονομία μας. Ως φοιτητής BAS θα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια επιχείρηση εκτόξευσης και έτοιμη να παρουσιάσει την ιδέα σας για τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των επενδυτών. Σύμφωνα με το Ίδρυμα Kauffman, "Σχεδόν όλοι καθαρή δημιουργία θέσεων εργασίας από το 1980 έχει εμφανιστεί σε επιχειρήσεις κάτω των πέντε ετών."

Βολικές ώρες τάξη σε μια βολική τοποθεσία

Τα υποχρεωτικά μαθήματα προσφέρονται κυρίως σε υβριδική μορφή (συνδυασμός των on-line και στην κατηγορία), με συνεδρίες βράδυ τάξη στο Kent Campus Πράσινη ποταμού. Διαχείριση προγραμμάτων μας, Διευθυντής Προγράμματος, και Small Business Development Center είναι όλα στεγάζεται στην Πανεπιστημιούπολη Kent να παρέχει μια απρόσκοπτη εμπειρία για τους μαθητές των προγραμμάτων μας. Μερικές από τις μη βασικές κατηγορίες σας θα μπορούσαν να προσφερθούν στην πανεπιστημιούπολη Auburn ή on-line, αλλά με προσεκτικό σχεδιασμό θα μπορούσατε να πάρετε όλα τα μαθήματα σας στην Πανεπιστημιούπολη Κεντ.

Ετήσια δίδακτρα Σύγκριση για τους μη κατοίκους

 • Green River - BAS Βαθμός $ 18,111.15
 • Western Washington University $ 20,406.75
 • Evergreen State College $ 21,738.00
 • Washington State University $ 24,478.00
 • Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον $ 33,513.00

Γνωρίστε την ομάδα μας

Tim Broxholm

Διευθυντής Προγράμματος και Σχολή Tim Broxholm του αποστολή είναι απλή: να εκπαιδεύσει, να συμμετάσχουν και να εμπνεύσει τους μαθητές να επιτύχουν ακαδημαϊκή, προσωπική και επαγγελματική υπεροχή. Ως πρώην Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού και νυν προπονητής εκτελεστική εξουσία, διαμεσολαβητής και σύμβουλος επιχειρηματικής στρατηγικής Tim χρησιμοποιεί την εμπειρία του και το δίκτυό του για να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις απαραίτητες ικανότητες και τις συνδέσεις για να υπερέχουν στην καριέρα τους. Παρέχει, επίσης, οι μαθητές με one-on-one και επαγγελματική σταδιοδρομία προγύμνασης ανάπτυξη για την εξασφάλιση μαθητές είναι καλά προετοιμασμένοι για την επίτευξη των στόχων της σταδιοδρομίας τους, κατά την ολοκλήρωση του προγράμματος. Εκτός από την εργασία του στο Green River, Tim είναι επίσης ο Αντιπρόεδρος του Πελάτη Λύσεις και ο μόλυβδος Πρακτικής για Απολύομαι-Up! Πολιτισμός, μια Puyallup βασίζεται προπόνηση και την εταιρεία συμβούλων. Ο Τιμ είναι επίσης ένας παράγοντας που συμβάλλει και σύμβουλος για πολλά από τους κορυφαίους εκδότες βιβλίων του έθνους.

Κύριους τομείς του Tim ενδιαφέροντος είναι:

 • Επιχειρηματικό Μοντέλο Ανάπτυξης και οργανωτικής στρατηγικής
 • Πωλήσεις και διαπραγματεύσεις
 • Συμπεριφορά Καταναλωτή
 • Οργανωτική Ανάπτυξη
 • ανάπτυξη ηγεσίας

Ο Tim είναι κάτοχος πτυχίου Master of Arts στην Βιομηχανική / Οργανωτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Seattle Pacific και ένα Bachelors Διοίκησης Επιχειρήσεων και στο Marketing από το Πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ. Εργάζεται αυτήν την περίοδο σε μια εκτελεστική πιστοποιητικό στην Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα μέσα από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.

Green River - Ένας ηγέτης στη μεταφορά πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμά μας μεταφορά 2 + 2 προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ξεκινήσει τετραετές πτυχίο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα μεταφοράς παρέχει μαθήματα που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα χρόνια του πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο χρόνια στο Green River College, στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το βαθμό τους τετραετής.

Εκπαιδευτικών Αναγκών

Για να αποκτήσει το πτυχίο πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις για τα μεγάλα τους, καθώς και γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που αποτελούν τα θεμέλια της μάθησης σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, γραφής, Επιστήμη, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Στους μαθητές δίνεται η ελευθερία να επιλέξει μαθήματα της επιλογής τους από γενικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, στην κατηγορία "Κοινωνικές Επιστήμες", οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα θέματα: κοινωνιολογία, ψυχολογία, οι πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, τη γεωγραφία και άλλους. Η κατηγορία Ανθρωπιστικές περιλαμβάνει: την τέχνη, την ομιλία, τις επικοινωνίες, τις γλώσσες, τη μουσική, τη φιλοσοφία, και άλλοι. Επιστήμη περιλαμβάνει: τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, την αστρονομία, και άλλοι.

Green River ξέρει πόσο σημαντικό είναι να στέγαση στην επιτυχία του φοιτητή. Αυτός είναι ο λόγος που το προσωπικό στέγασης μας πάει το πρόσθετο μίλι για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρέχοντας μια φροντίδα, θετική, ασφαλή και υποστηρικτικό αμερικανική εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CAMPUS CORNER

Γνωρίστε την παραδοσιακή αμερικανική ζωή κολλεγίων στο Campus Corner Διαμερίσματα (CCA)

Οι μαθητές απολαμβάνουν μια άνετη, στις πανεπιστημιουπόλεις τοποθεσία? άνετο, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις? ένα εξαιρετικό περιβάλλον μελέτη? και μια ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κάνουν φίλους σε υποστηρικτικό φοιτητική κοινότητα των 340 περίπου μαθητές και μαθήτριες και τους διεθνείς. Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών κατά τη στιγμή της μετακόμισής-in.

Οφέλη από Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη:

 • Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη είναι βολικό!
 • Κοντινή απόσταση από την τάξη, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, γυμναστήριο και Παραστατικών Τεχνών Κέντρο
 • Κοινοτικό Κέντρο, όπου μπορείτε να συναντήσετε και να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο
 • Πολλά από επί τόπου τις δραστηριότητες των φοιτητών
 • Ιδιωτικές και η ομάδα περιοχές μελέτης
 • Εύκολο να εμπλακούν σε δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Διαβάστε Λιγότερα
Πυρόξανθος , Πυρόξανθος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη