Bachelor of Applied Science από αεροναυτικές επιστήμη

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Μπορείτε να πάτε οπουδήποτε από εδώ.

Η ίδια Green River College Διεθνών Προγραμμάτων υπερηφανεύεται για την μεγάλη υπηρεσία που προσφέρει στον καθένα και σε όλους τους μαθητές μας. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσει να επιτύχει το όνειρό σας, αν είναι να μεταφέρετε σε ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο, καλύτερα αγγλικά σας ή να γνωρίσετε την αμερικανική ζωή κολλεγίων. γιατί

Green River - Ένας ηγέτης στη μεταφορά πανεπιστήμιο

Το πρόγραμμά μας μεταφορά 2 + 2 προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία να ξεκινήσει τετραετές πτυχίο πτυχίο τους. Το πρόγραμμα μεταφοράς παρέχει μαθήματα που ισοδυναμεί με τα δύο πρώτα χρόνια του πανεπιστημιακού πτυχίου. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν δύο χρόνια στο Green River College, στη συνέχεια μεταφορά στο πανεπιστήμιο για να ολοκληρώσει το βαθμό τους τετραετής.

Σουηδία

Οι μαθητές μας έχουν εισαχθεί προς πολλά κορυφαία 100 πανεπιστήμια παγκοσμίως *, όπως ιεραρχήθηκαν από την Σαγκάη Jiaotong Πανεπιστήμιο, συμπεριλαμβανομένων:

Brown University, California State University, το Πανεπιστήμιο Cornell, Χαβάη Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού, του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα, Johns Hopkins, το Ohio State University, Parsons School of Design, Pratt Institute, το Πανεπιστήμιο Purdue, San Jose State University, Πανεπιστήμιο του Σιάτλ, το Πανεπιστήμιο Tufts, UC Berkeley, UC Σάντα Μπάρμπαρα, UCLA, UNC - Chapel Hill, του Πανεπιστημίου του Michigan, το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, το Πανεπιστήμιο του Όρεγκον, το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας, του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Όστιν, Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια, το Πανεπιστήμιο της Ουάσινγκτον, το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν Πολιτεία της Ουάσιγκτον Πανεπιστήμιο * Σημείωση: Η είσοδος στην επιλεκτική πανεπιστήμια είναι άκρως ανταγωνιστική.

Οι Green River College διεθνείς φοιτητές έχουν εισαχθεί σε εκατοντάδες πανεπιστήμια σε όλη την αμερικανική. Οι μαθητές να αποκτήσουν τα προσόντα που απαιτούνται για την εισαγωγή σε Green River και μεταφέρετε σε κορυφαία πανεπιστήμια όπως juniors τρίτο έτος. Η είσοδος δεν είναι εγγυημένη, αλλά οι μαθητές μας έχουν μεγάλη επιτυχία στην απόκτηση εισαγωγή σε κορυφαία πανεπιστήμια.

Greenriver

Εκπαιδευτικών Αναγκών

Για να αποκτήσει το πτυχίο πανεπιστημίου στις ΗΠΑ, όλοι οι μαθητές πρέπει να συμπληρώσουν τις ειδικές απαιτήσεις για τα μεγάλα τους, καθώς και γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης που αποτελούν τα θεμέλια της μάθησης σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, γραφής, Επιστήμη, κοινωνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Στους μαθητές δίνεται η ελευθερία να επιλέξει μαθήματα της επιλογής τους από γενικές κατηγορίες. Για παράδειγμα, στην κατηγορία "Κοινωνικές Επιστήμες", οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν οποιοδήποτε από τα ακόλουθα θέματα: κοινωνιολογία, ψυχολογία, οι πολιτικές επιστήμες, την ιστορία, τη γεωγραφία και άλλους. Η κατηγορία Ανθρωπιστικές περιλαμβάνει: την τέχνη, την ομιλία, τις επικοινωνίες, τις γλώσσες, τη μουσική, τη φιλοσοφία, και άλλοι. Επιστήμη περιλαμβάνει: τη χημεία, τη βιολογία, τη φυσική, την αστρονομία, και άλλοι.

Πώς δουλεύει?

Πάνω από 25 πανεπιστήμια έχουν προσφέρει ηΠανεπιστήμιο Διαδρομή Μεταφοράς (UTP) επιλογή για κάθε σπουδαστή που έχει γίνει δεκτός σε Green River. Η εγγύηση δεν ισχύει για "κρούση" μεγάλοι. Αυτό είναι το πώς λειτουργεί:

1. Εφαρμογή σε Green River

2. Επιλέξτε ένα πανεπιστήμιο - Επιλέξτε το πανεπιστήμιο από τη λίστα. Ελέγξτε το πανεπιστήμιο για την εφαρμογή. Επιλέξτε ένα μοναδικό πανεπιστήμιο. Βεβαιωθείτε ότι το πανεπιστήμιο θα επιλέξετε έχει μεγάλες σας.

Θα λάβετε το πανεπιστήμιο όρους επιστολή αποδοχής ή δήλωση την ίδια στιγμή που θα λάβετε την εισδοχή επιστολή Green River.

Βαθμός

Ο βαθμός Green River Αεροναυπηγική Επιστήμες BAS έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές στην απασχόληση σε διάφορες θέσεις της Αεροπορίας, όπως οι πιλότοι, οι επόπτες, ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, διαχείριση αεροδρομίων, και μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα. Αυτός ο βαθμός παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να αποκτήσουν μια βαθιά τεχνική βάση και την επάρκεια σε επαγγελματικό πρότυπο ή επιχειρήσεις διαχείρισης. Οι μαθητές θα μάθουν πώς να σχεδιάσουν, να εφαρμόσουν, και την υποστήριξη της αεροπορίας πτήση πράξεις που βασίζονται είτε πετούν τα αεροσκάφη ή στήριξη των επιχειρήσεων.

Η αεροπορία είναι παγκόσμια βιομηχανία κλειδί. Καριέρα στην αεροπορία απαιτούν από τους αιτούντες υψηλό επίπεδο των δεξιοτήτων και σημαντικές τεχνικές γνώσεις. Η αεροναυτική Επιστήμη BAS στο υπάρχον χαρτοφυλάκιο των AAS βαθμούς είναι ένα λογικό επόμενο βήμα στον τομέα της εκπαίδευσης ένας φοιτητής της αεροπορίας που ενισχύει ολόκληρο το πρόγραμμα εκπαίδευσης της αεροπορίας μας και ωφελεί τους μαθητές, τους εργοδότες και την οικονομία στην Πολιτεία της Ουάσιγκτον.

Ο βαθμός Green River College Αεροπορίας κατασκευάστηκε από την επαφή με τους εταίρους της βιομηχανίας οι οποίοι καθοδηγούνται πρόγραμμα σπουδών μας και προσδιορίζονται τα αποτελέσματα μας, και το διδακτικό προσωπικό μας καθοδηγείται από τις τριμηνιαίες συναντήσεις της βιομηχανίας. Οι μαθητές που έχουν τέσσερα έτη τεχνικής εκπαίδευσης είναι πιο ελκυστικές για τους εργοδότες που χρειάζονται για να καλυφθούν αυτά τα εξαιρετικά τεχνικά επαγγέλματα.

Πτυχίο μας προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία στους ακόλουθους τομείς:

 • Τα πληρώματα - ως πιλότοι Σταθερής πτητικής λειτουργίας Πτέρυγα Πτέρυγα και ρότορα
 • Αποστολείς - για τις πτητικές λειτουργίες εμπορικών αεροπορικών και Γενικής Αεροπορίας
 • Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας - τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας της χώρας, στο πλαίσιο της FAA En Route Air Κέντρα Ελέγχου Κυκλοφορίας (ARTCCs), Τερματικό Ραντάρ Ελέγχου Προσέγγισης (TRACONs) και εγκαταστάσεις ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας Πύργοι (ATCTs)
 • Αεροδρόμιο διευθυντές και το προσωπικό που εργάζεται στα αεροδρόμια σε όλη την Ουάσιγκτον και το Pacific Northwest
 • Τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και παγκόσμιο Air Συστήματος Μεταφοράς (ATS) διευθυντικά στελέχη και προσωπικό - που εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα των θέσεων εργασίας στον τομέα των αερομεταφορών που ήταν κρίσιμες και περιβάλλοντα εργασίας
 • Οι νέες αναδυόμενες και πολύ συναρπαστικό μη επανδρωμένα συστήματα των οχημάτων (UAV / UAS) τομείς καριέρα που θα έχουν πολλές ευκαιρίες σε πολλούς άλλους βιομηχανικούς κλάδους εκτός των αερομεταφορών

Στη δημιουργία του Αεροναυπηγική Επιστήμες BAS, το τμήμα Green River Αεροπορίας ασχολήθηκε με πολλά κριτήρια:

 • Απαιτήσεις της Πολιτείας της Ουάσιγκτον εκπαίδευση
 • Βορειοδυτικά της Επιτροπής σχετικά Πανεπιστημίων και Κολεγίων απαιτήσεις διαπίστευσης
 • Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης (DOE) απαιτήσεις για υποστήριξη ομοσπονδιακή χρηματοδότηση
 • Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) τις αεροπορικές απαιτήσεις
 • ΗΠΑ Veterans Administration (VA) απαιτήσεις
 • Επιχειρησιακά πρότυπα Αεροπορική Βιομηχανία
Οι μαθητές πρέπει να διατηρήσει μια σωρευτική ΣΔΣ του τουλάχιστον 2,0 για όλα τα μαθήματα κολέγιο επίπεδο και παρουσιάζει ικανοποιητική ακαδημαϊκή πρόοδο εντός του βαθμού.

Έναρξη απαιτήσεις:

Για να εισάγετε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές πρέπει να έχουν τεχνικό συγγενούς βαθμό σε μια σχετίζονται με τον τομέα ιόντων aviat από ένα περιφερειακό διαπιστευμένο ίδρυμα που περιλαμβάνει τουλάχιστον 45 πιστώσεις των μαθημάτων Αεροπορίας και τουλάχιστον 20 μονάδες από μαθήματα γενικής παιδείας. Η σωρευτική ΣΔΣ του 2,0 από όλα τα μαθήματα κολέγιο απαιτείται. Οι μαθητές πρέπει να έχουν κερδίσει ένα ελάχιστο 2,5 σε όλα τα μαθήματα της Αεροπορίας. Green River προσφέρει τις ακόλουθες συνεργάτης πτυχία:

 • Επαγγελματία χειριστή-σταθερών πτερύγων Επιλογή
 • Επαγγελματία χειριστή-Δρομέας Πτέρυγα Επιλογή
 • Αεροπορική Αποστολή
 • Έλεγχος Εναέριας Κυκλοφορίας
 • Διαχείριση Αεροδρόμιο
 • Αερομεταφορών (διαχείριση)
 • Μη επανδρωμένα εναέρια συστήματα
GreenriverΦοιτητές

Green River ξέρει πόσο σημαντικό είναι να στέγαση στην επιτυχία του φοιτητή. Αυτός είναι ο λόγος που το προσωπικό στέγασης μας πάει το πρόσθετο μίλι για να δώσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία, παρέχοντας μια φροντίδα, θετική, ασφαλή και υποστηρικτικό αμερικανική εμπειρία ζωής.

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ CAMPUS CORNER

Γνωρίστε την παραδοσιακή αμερικανική ζωή κολλεγίων στο Campus Corner Διαμερίσματα (CCA)

Οι μαθητές απολαμβάνουν μια άνετη, στις πανεπιστημιουπόλεις τοποθεσία? άνετο, υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις? ένα εξαιρετικό περιβάλλον μελέτη? και μια ευκαιρία να συμμετάσχουν και να κάνουν φίλους σε υποστηρικτικό φοιτητική κοινότητα των 340 περίπου μαθητές και μαθήτριες και τους διεθνείς. Οι μαθητές πρέπει να είναι ηλικίας 17 ετών κατά τη στιγμή της μετακόμισής-in.

Οφέλη από Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη:

 • Ζώντας στην πανεπιστημιούπολη είναι βολικό!
 • Κοντινή απόσταση από την τάξη, βιβλιοθήκη, γυμναστήριο, γυμναστήριο και Παραστατικών Τεχνών Κέντρο
 • Κοινοτικό Κέντρο, όπου μπορείτε να συναντήσετε και να κάνουν φίλους από όλο τον κόσμο
 • Πολλά από επί τόπου τις δραστηριότητες των φοιτητών
 • Ιδιωτικές και η ομάδα περιοχές μελέτης
 • Εύκολο να εμπλακούν σε δραστηριότητες πανεπιστημιούπολη
158111581215813
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree.

Students can take two years at Green River College, then transfer to a university to complete their four-year degree. Διαβάστε Λιγότερα
Πυρόξανθος , Πυρόξανθος + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη