Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

bachelor - logistics στο εμπόριο

Logistics στο εμπόριο λύνει τα καθήκοντα που συνδέονται με τη βελτιστοποίηση των λειτουργιών της προσφοράς, την κατασκευή, τη διανομή, την αποθήκευση, τη μεταφορά. Καλύπτει όλο το φάσμα των ερωτήσεων σχετικά με τη μεταφορά των αγαθών και των υλικών πόρων, τόσο στο εσωτερικό της επιχείρησης και-μεταξύ των προμηθευτών της, οι ενδιάμεσες εταιρείες και το δίκτυο διανομής. Λειτουργίες Logistics είναι πρώτα απ 'όλα με στόχο την ελαχιστοποίηση των δαπανών στον τομέα της μεταποίησης, μεταφοράς και αποθήκευσης των προϊόντων. Πλεονεκτήματα της εκπαίδευσης θα είναι σε θέση να.:

  • οργανώσεις που δρουν σε εγχώρια αγορά? για merchandize ροές εμπορικές οργανώσεις? σχετικά με τις πραγματικές δυνατότητες χειρισμού ποικιλία προϊόντων και αποθεμάτων, σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του συγκρότημα αποθήκη και κέντρο διανομής πράξεις?
  • δημιουργία οικονομικών σχέσεων, γνωρίζουμε εμπορευματοποίησης και έχει ικανότητες διαχείρισης της ροής εμπορευμάτων, γνωρίζουν τις διάφορες πτυχές των logistics και των εμπορικών της διαχείρισης των αποθεμάτων, έχουν τεχνικές διαχείρισης ποικιλία και factoring.

Σημασία της εκπαίδευσης. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Ειδικούς Logistics είναι σε ζήτηση από τις οργανώσεις αυτές και σφαίρες: επιχειρήσεις, καταστήματα, εταιρείες μεταφορών, επιστημονικά και ερευνητικά ιδρύματα, κ.λπ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποVladivostok State University of Economics and Service »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Άλλη